Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy lehetnek a nők olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek a nők olyan felelőtlenek, hogy házasságon kívül szülnek gyereket?

Figyelt kérdés
Én nagyon házasságpárti vagyok, lehet hogy régimódi is ezzel, de szerintem elég "korcs" világot élünk. Évek óta egyre több olyan esetről hallok és persze látom is, hogy a párok gyereket vállalnak de megesküdni nem akarnak, ami pedig még rosszabb, hogy sokan képesek mindezt albérletre. Mire jó ez? Miért nem lehet az alapoknál kezdeni? Tudom hogy sok embernek nem adatik meg a ház, de miért kell ezt így? Én 31 éves vagyok, tavaly ősszel lett felépítve a házunk, idén esküvő, utána gyerek. Vagy most én le vagyok maradva, mert nem 23 évesen szültem, amikor még semmim nem volt? Nekem annyira nem működne ez visszafele sorrendbe. Én úgy gondolom, kicsit később vállaljon gyereket az ember, amikor már megalapozta a jövőt.
2017. ápr. 19. 09:53
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
22%

Nem olvastam végig a hozzászólásokat úgy válaszolok:

Házasság nélkül szülni ostobaság. Ez a szerintem rész.

A tény: A házasság az elköteleződés legmagasabb foka. Ez nem igazán vita tárgya. És nem, nem a gyerekvállalás. A gyerek jön, ha akarjuk ha nem (felnőtt párkapcsolat a hormonális fogamzásgátlókra épül, amik nem 100%osak). Egy férfi nem tud dönteni az apaságról (vagyis ha jön a baba, nem mondhatja azt, hogy én nem leszek apa) és a nők nagyrésze megtartja a kicsit, ha a kapcsolat rossz is.

Viszont a házasság egy olyan dolog, amire nem lehet senkit kényszeríteni, mindenki a saját tudatos döntése alapján teszi meg ezt a lépést.

Ha egy férfi azt mondaná, hogy nem hajlandó velem összeházasodni, nem hajlandó jogilag összekötni az életét velem és nem hajlandó arra, hogy összedobjuk amint van (nem képletesen, hanem a valóságban, jogilag), abban az emberben én nem tudnék megbízni.

Ott valami nincs rendben.

Nah igen, szerethetünk valakit vakon és bízhatunk valakiben vakon, de ez biztos nem súrolja az ostobaság határát?

2017. ápr. 21. 21:55
 52/55 RoseTyler ***** válasza:
71%

"A házasság az elköteleződés legmagasabb foka."

Netto marhaság. A házasság az elköteleződés jogilag való rögzítése. Ha te együtt akarsz élni valakivel valameddig (életed végéig, tíz évig, két évig stb.), azt házasságkötés nélkül is megteheted, max nem illetnek meg bizonyos jogok, amiket azért cserébe kapnál, ha adminisztratívan rendben lennétek.

2017. ápr. 22. 02:00
 53/55 anonim ***** válasza:

Házasságon kívül szúlettem,egy korentsem ideális családba(gyerek szemmel viszont szuper volt)

Azaz együtt az egész család:gyerekek-szülők-nagyszűlők-es még a dédik is.

Aztán ez szép lassan széthullott és a dédik meghaltak,a nagyszülöké lett a lakás,a szülök összeszedtek egy lakásra valót és mentek a gyerekekel.(ennek sok éve)

Elsöre felelőtlennek tűnik,sőt másodikra is.

De egyáltalán mem biztos hogy egy házasság is ezt az utat eredményezi.lehetne hogy szüleim albiban laknak,és én sehol sem vagyok,vagy 10évvel vagyok fiatalabb.

Az élet eltervezve és megvalósítva szép,aztán van a valóság és abbol kell kihozni a legtöbbet.és majd visszatekintve elgondolkozni,hogy úgy jó volt e? Változtatni nem tudsz rajta de tudsz tanácsot adni a gyereknek,hogy ő kb.:mit és hogy csináljon.

Illetve saját környeztemben vannak (igen többen) ahol van 1gyerek,de még a szülöknél laknak. Más-más okból kifolyólag,de elmondható,hogy terveik 1-2-3hónap alatt váltak füsté.

2017. ápr. 23. 18:18
 54/55 anonim ***** válasza:
55%
Mert házassággal mi más? Az egy jogi kötelék oszt ennyi. Sem velem nem más attól a párom sem a gyerekkel. A legtöbb nő azért erőlteti, a házasságot, mert egyedül nincs neki annyi anyagilag, hogy egyedül fel tudjon nevelni egy gyereket, ezzel akarja bebiztosítani magát. Csak ha egy pasi le akar lépni akkor lelép, összepakol és megy papír ide vagy oda. A gyerektartás meg nem jár ám örökké.
2017. ápr. 24. 12:22
 55/55 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért van az,hogy sokan meg akarják mondani a másik embernek,hogy mi a normális hozzáállás. Házasság,gyerek, saját ház . Szerintem nagyon egyszerű és nincs megfordulva semmi. Egyszerüen addig kéne felnőni, hogy megértsük azt hogy minden ember más, és más neki a fontos.Attol még ő se nem rosszabb se nem jobb nálunk.
2017. ápr. 24. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!