Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek a nők olyan felelőtlenek, hogy házasságon
kívül szülnek gyereket?
Figyelt kérdés
Én nagyon házasságpárti vagyok, lehet hogy régimódi is ezzel, de szerintem elég "korcs" világot élünk. Évek óta egyre több olyan esetről hallok és persze látom is, hogy a párok gyereket vállalnak de megesküdni nem akarnak, ami pedig még rosszabb, hogy sokan képesek mindezt albérletre. Mire jó ez? Miért nem lehet az alapoknál kezdeni? Tudom hogy sok embernek nem adatik meg a ház, de miért kell ezt így? Én 31 éves vagyok, tavaly ősszel lett felépítve a házunk, idén esküvő, utána gyerek. Vagy most én le vagyok maradva, mert nem 23 évesen szültem, amikor még semmim nem volt? Nekem annyira nem működne ez visszafele sorrendbe. Én úgy gondolom, kicsit később vállaljon gyereket az ember, amikor már megalapozta a jövőt.
Ahogyan már irta valaki, nagyon tulmisztifikálod a házasságot, ahogyan azt en is tettem régen. en kis balga azt hittem, hogy ha már meghoz az ember egy ilyen felelősségteljes döntést akkor ugy fog viszonyulni a továbbiakban hogy a másik ne bánja meg. Tudod nem mindenkinek adatik meg hogy saját hazat felepitsen, mindenki máshonnan jon más az eletutja és máshová tart. Eleg nagy ostobaság (bocs) és szűklátókörűseg ilyet hirdetni amit te megkérdeztél.Én házzasságon kívül szültem egy csodálatos gyereket (megint bocsi), későn érettségiztem, diplomáztam amivel csak adósságot halmoztam fel, mert sz.rt sem ér az egész. Most 38 évesen egy okj szakmát tanulok amivel életem végéig dolgozhatok. Ja közben férjhez is mentem,mert az úgy illik a házasságom maga a pokol, pánikbeteg lettem a sok szorongástól es alig várom hogy éljem a saját életemet. Soha de soha ne itélkezz mert nem tudhatod, hogy a saját jól megalapozott jövőd mikor esik romba es kell kezdened mindent a nulláról. Igen igy lenne az ideális, de az élet nem ilyen szabályos mint a ptk. szep napot.
2017. ápr. 19. 13:10
32/55 anonim válasza:
Kedves kérdező Én házasságban élek van két szép gyerekem ,mellé akkora házunk hogy a tiéd lehet beférne a nappalimba szép autó mindkettőnknek csillivilli hacacáré stb. Viszont folyton veszekszünk. A gyerekeim egy diliházban élnek és már látszik is az eredménye a lányom depressziós a fiam agresszív ,egyedi bánásmódot igénylő. Az egyik alkalmazottam ( 12éve) nálam dolgozik élettársa van 22 éve azóta albérletben laknak .A lányuk 21 éves egyetemista ,hangos szó nincs köztük,van egy skodájuk és a 21 éves lányuk úgy hívja őket,hogy édesanyám és édesapám. Olyan szeretettben élnek,hogy mindenem odadnám érte. Na csak ennyit a legyen meg mindenünk házasodni stratégiádról.
2017. ápr. 19. 13:11
33/55 anonim válasza:
Úgy hogy egy papír semmit sem számít a gyerek szempontjából. A házasság pedig csak egy papír, általában egy rongyrázó bulival elindítva.
2017. ápr. 19. 13:14
34/55 anonim válasza:
nekem nőként nem fontos a házasság. páromnak igen, így aláírom a papírt, ha neki se lenne fontos, nem tennénk meg. elhagyhat ígyis, úgyis.
nem biztosíték, elég sok ember hiszi azt, ami viszont nagyobb veszély, mint vadházasságban élni
2017. ápr. 19. 13:18
35/55 anonim válasza:
#31 Annyira igazat írsz!
Remélem sikerül rendbehozni az életed.
(Saját magam is megéltem a poklot a pánikbetegséggel,-már túl vagyok rajta.) Sok sikert! /N.
2017. ápr. 19. 13:40
36/55 anonim válasza:
+1. vagyok, köszönöm szepen a jókivánságokat igyekszem leküzdeni, szerencsére depressziós nem lettem. :)Örülök, hogy Neked sikerült, ez reményt ad hogy ki lehet ebből lábalni.
2017. ápr. 19. 13:57
37/55 anonim válasza:
Nem ellenzem. Írok a másik oldalról. Én vagyok a gyerek akinek a szülei azért házasodtak össze mert akkoriban ez elvárás volt. Apukám utána hirtelen bunkó agresszív állat lett. Nem akart gyerekeket. Anyám úgy is szült hogy apám fenyegette zsarolta. Anyám engem betegen idegesen szült meg. Nem volt való neki az anyaszerep. Szülőkènt és feleségként is megbukott. 30 évnyi házasság után óriási perpatvarok közepette elváltak. Két lelkileg nyomorék gyereket maguk mögött hagyva... ennyi értelme volt a házasságuknak. Biztos valakinek boldog es örökké tart... nagyon ritka...
2017. ápr. 19. 14:13
38/55 anonim válasza:
Nem tudom mekkora az onismeretetek? De barmelyikotok megismerhet egy uj embert aki elcsavarja a fejetek aztan akkor rugjatok fel a csaladot mindent. Azt hiszitek eleg az hogy a vitakat jol megbeszelitek vagy az hogy jo keresetetek is van vagy az mindegyik szulo tamogat? Eleg csak egy uj pi..a vagy fa.. megjelenese es vege az egesznek.az elet barmit felulirhat..2x nosultem 2-2 gyerek. Mindegyik no elhagyott 5-5 ev utan. Pedig soha egy hangos szo nem volt sose hanyagoltam el oket. Elmultak az erzeseik mert megismertek joskat pistat. Es mentek a gyerekekkel. Amikor ezt elmondta az utolso felesegem. Semmit nem fuztem hozza. Csak annyit mondtam majd ott is elmulik a szerelem es mesz tovabb. De menj csak. Szoval elmondhatom hiaba mukodik egy kapcsolat jol ha az egyik pillango tipus.
2017. ápr. 19. 14:13
39/55 anonim válasza:
Ez az, amikor a falusi asszonyok megszólnak másokat, hogy miért így meg úgy. Minek foglalkozol másokkal, hogy ha nekik jó úgy élni? Ezzel max elrontod a kedvüket. Persze a magadét is.
2017. ápr. 19. 14:18
40/55 anonim válasza:
Egyszer már voltam Nős, soha többet. Számomra az egész válási procedúra, az ügyvédek, a bíróság csak rémálmaimban kellenek, ez az egész semmi másról nem szól mint egy nagy pénzlehúzásról.
Drága kormányunk megtesz mindent azért, hogy az élettársi kapcsolatot semmisnek tekintse(adókedvezmények, kórházi ügyintézés) , de cseppet sem érdekel, mi addig maradunk együtt amíg jónak gondoljuk, aztán mindenki megy a saját útján. A házasság egykoron egy biztosíték volt arra, hogy a másik fél komolyan gondolja a szándékait, és a következő napokban is számítani lehet rá.....nos ez a mai világban már nem így működik. Férfiként semmi értelmét nem látom a házasságnak, nekem egyáltalán nem fontos, ez a Nőknek a mániája, ahogyan az esküvő is.Akinek van egy pici esze az nem megy bele semmilyen vagyoni közösségbe, mindenkinek ezt javasolom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!