Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek házasságon belül, hogy megismertetek mást, akivel szívetek szerint együtt lennétek, de a házasságtokat, családotokat nem akartátok felrúgni?
Nem úgy értem, hogy direktbe elmegyek csajozni/pasizni mert unalmas már otthon.
Hanem hogy teljesen véletlenül kialakulnak érzések egy másik nő/férfi irányába, aminek tudom hogy nem szabadna megtörténnie, és a szívem mélyén vágyom arra hogy vele lehessek.
Ertem en, de eppen ez kulonboztet meg minket az allatoktol, hogy kepesek vagyunk uralkodni az erzeseinken es az osztoneinken. Ha eros maradsz es nem gyengulsz el, nagyon halas leszel magadnak kesobb, 2 okbol is.
1. Nem teszed tonkre sajat gyerekeid eletet.
2. Nemesebbnek fogod erezni magad, mert megtudtad tartoztatni magad es ettol egy erosebb, tudatosabb emberre valsz.
Nem. Alapból, amióta együtt vagyunk soha egy férfira sem néztem úgy mint férfi, csak mint egy ember, barát, ismerős, haveri kör tagja, munkatárs stb. Egyszerűen nem úgy nézek már rájuk mint férfiakra, és így nem tetszett meg senki, és nem is fog soha. Ha nem vettem volna komolyan a kapcsolatot, soha nem mentem volna hozzá, nem kötöttem volna le magam 1 ember mellett. Megtaláltam azt aki nekem kell életem végéig és kész. Más férfi nálam a nyomába se érhet, szóval kizárt, hogy megtetsszen akárki más.
Pedig egy munkatársammal ha belemegyek, viszonyom is lehetett volna, de élből elutasítottam amikor bevallotta, hogy ja, ő nem csak munkatársként és barátként közeledik hozzám, hanem többet szeretne és természetesen diszkrét lesz és nem mond semmit a férjemnek. -.- Az se zavarta hogy házas vagyok. Neki pedig egyébként élettársa volt. Kérdeztem tőle, hogy miért csalná meg? Erre az volt a válasza, hogy miért ne? Nem először tenné. Unja, és amiről nem tud, az nem fáj neki. Kérdeztem, ha már nem szereti akkor miért van vele? Azt mondta azért, mert macerás lenne megint párt keresni, összeköltözni, és az se biztos hogy találna még egy olyat aki kiszolgálja, főz, mos, takarít rá, ráadásul még pénzt is visz haza mert rendesen dolgozik is. Neki mint férfi semmit nem kell otthon csinálni. - Szerintem ez undorító. Én az egész megcsalásos dolgot gusztustalannak tartom.
Az őszinteség, és a kapcsolat előbbi lezárásának híve vagyok, ha arról van szó, nem egymás hátba szúrásáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!