Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 10 év együtt élés során hiányzik a szerelem érzése, újra átélése?
nem tudom nem szoktam szerelmes lenni,túl gyakran,(soha?)de biztos ráuntál,érthető, ilyen egy igazi kapcsolat
véget ér hamar,kialszik a tűz mondják a nagy lelki szakértők
szerintem meg a tűz mindig is csak hazugság volt,önbecsapás.
de ha ennyire szerelmes akarsz lenni majd küldök egy képet magamról,és ha megnézed átéled újra.
Abszolut normalis, az lenne furcsa ha nem igy ereznel. A hazassagok barmilyen boldogok nem arrol szol, hogy folyton roppantul orulunk es elegedettek vagyunk, hanem arrol h vannak leejtoink amikor masra vagyunk, ki akarunk szallni, izgalmat/valtozast szeretnenk.
Ez nem jelenti azt, h nem jo a hazassagod, ezt azt jelenti mindossze h nemikepp meguntad, ami nem vilagdrama, ezen lehet javitani. Ne kerdezd, h hogy fogalmam sincs:-))En hat eve vagyok hazas, ateltunk mar sok mindent, imadom a ferjemet, de a flortjeim nelkul velhetoleg nem ereznem jol magam:-))
Nem csalom meg vagy ilyesmi, de flortolok...es ennel nem megyek tovabb, de a tudat h megtehetnem, nekem eppen eleg:-)Nem mondom h neked is flortolnod kene, de artani abszolut nem art:-))
persze... eltelt 10 év.Sőt már az első kritikus időm is túl: az frankó.
Gyerekek?
Nálunk ilyenkor már sok mindenen túl voltunk, meddőség - a hülye rokonok beszólásaival méhen kívüli terhesség, életveszély, örökbefogadás, szétközözés... újraépítkezés...
Az a lángoló - vak - szerelem nem jött vissza, de a attól nagyon érzelemdús jó légkörben éltünk még vagy 10 évig.
A gyerekek voltak persze a központban, de pl a szexuális életünknek talán a legszebb korszaka volt.
szóval ezek valahogy erősítették egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!