Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tehetnék, hárman lakunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hárman lakunk együtt és szerelmi háromszög alakult ki?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmnek régen bejött egy srác (elmondása szerint már nem jön be neki), akivel később barátok lettek, így nemrég hozzánk költözött egyéb problémák miatt. Köztük sosem volt semmi. Mi viszont nagyon is vonzódunk egymáshoz, barátnőm elutazott, így megtörtént, aminek nem kellett volna... Nem vagyok egyéjszakás lány, így engem nagyon megviseltek a történtek, de képtelen vagyok róla beszélni, emiatt a srác is teljesen bezárkózott, napok óta egy szót sem szólunk egymáshoz. Teljesen kibuktam, úgy érzem, csak kihasználta a szeretethiányom, ráadásul a barátnőmmel sem tudom megbeszélni, mert ő meg teljesen kiakadt érthető módon, hogy miért pont ezzel a sráccal kellett... Nem tudom mit tehetnék, kérlek adjatok valami tanácsot, nagyon magányosnak, kihasználtnak és értéktelennek érzem magam :(

2015. júl. 23. 23:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az semmi, egy "szerelmikör" sokkal érdekesebb.
2015. júl. 23. 23:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott lakik nálatok,az az alap részéről hogy megszólal,ha meg akarod ezt vele beszélni.Kissé érdekes lenne hogy segítettél rajta hogy ott lakhat,és nem akarna beszélni veled.Tisztázd le mit akar ő,és mit te.A barátnődnek meg nyugodtan megmondhatod,hogy ő a sráccal csak baráti viszonyban van,ha akart valamit miért nem tette meg eddig,nem volt köztük semmi,így ne is legyen bűntudatod.Ha meg titokban epekedett a srác iránt,az ő baja,miért nem mondta el,tudta hogy nálatok lakik.
2015. júl. 23. 23:43
 3/15 anonim ***** válasza:
53%

Mi van?

Te lany vagy es a baratnoddel laksz egyutt? Es egy srac odakoltozott hozzatok "egyéb problémák miatt" es te azzal a sraccal lefekudtel?

En nem latom itt a problemat, hacsak nem vagy leszbikus es a baratnod, akivel egyutt laksz azzal egyutt is elsz es most egy atmeneti lakoval osszefekudtel?

Vagy nem?

2015. júl. 23. 23:50
 4/15 anonim ***** válasza:
60%

kihasználtnak és értéktelennek érzem magam

kihasznalt? Miert megeroszakolt? Leitatott es ugy csinalta?

A sexhez mindig ket ember kell, ha te nem egyezel bele az eroszak. Ha beleegyezel, akkor nincs mit pattogni a kihasznaltsagon, mert te is akartad!

Ertektelen? Miert? Mert szeretkeztel hazassagon kivul egy vonzo fiatalemberrel aki viszonozta a vonzalmad?

Uuuu de gaz, spuri gyonni meg 10 miatyank...

2015. júl. 23. 23:52
 5/15 A kérdező kommentje:
Azért probléma, hogy lefeküdtünk, mert úgy érzem, a srác csak kihasznált, és, mivel nekem nagyon is bejön, nem tudok úgy tenni, mintha mi sem történt volna :( A barátnőmnek pedig régen bejött, ezért most ő is egy hülye ribinek tart (annak ellenére, hogy nem én kezdeményeztem ezt az egészet, csak miután három hete egyre durvábban húzta az agyam a srác, már nem bírtam tovább és megtörtént.) Próbálta velem megbeszélni, de mivel csak arra kellettem neki, képtelen voltam bármit mondani neki, így alakult ki az a viszony, hogy hozzám se szól, szóval erről végülis én is tehetek, csak nem tudom, hogy mondhatnám ez el neki, hogy ezt érzem/gondolom.
2015. júl. 23. 23:55
 6/15 anonim ***** válasza:
Gondolkodjál már ember ... úgy érzed kihasznált a gyerek,és még mindig nálatok lakik ??
2015. júl. 24. 00:04
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen, mert bonyolult a helyzet, jelenleg nincs hova mennie, de ez most nem lényeges. Én is benne voltam, nem rakhatom csak úgy ki. És azért érzem, hogy kihasznált, mert pontosan tudta, hogy én nem tudok csak úgy érzelmek nélkül együtt lenni valakivel, nekem nem elég ennyi, mégis addig hajszolt, amíg belementem. Ami azért történhetett meg, mert igazából belezúgtam :(
2015. júl. 24. 00:14
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

ómájgád... a hajléktalan kaszanova lecsapott :(

XD XD XD

2015. júl. 24. 01:29
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

én nem tudok csak úgy érzelmek nélkül együtt lenni valakivel, nekem nem elég ennyi, mégis addig hajszolt, amíg belementem. Ami azért történhetett meg, mert igazából belezúgtam :( - hidd el ez nem belezugas!

En lassan 40 eves vagyok es kepes vagyok egy este/egy meghitt beszelgetes alkalmaval ugy belezugni egy vadidegen snajdig uriemberbe hogy este mar meg is fektethet, es igen, kell az a kis belezugas, hogy kepes legyek a sexre, de rajottem a sok-sok ev alatt (sok-sok gyakorlas utan ;) hogy amit akkor erzel, az NEM IGAZI SZERELEM.

Az csak egy fellangolas, ami ahhoz kell, hgy mi nok le tudjunk veluk fekudni, de az EGYALTALAN nem jelenti azt, hogy o az a pasi akivel le akarod elni az eleted, akivel meg akarsz oregedni, akivel unokakat akarsz hintaztatni. Hidd el, o nem az. Most csak azt hiszed, mert fellangoltal erte, ami ertheto, hisz a "lang" nelkul nem megy a kukizas, de ez nem az a szerelem, akinek a nevet majd az oltar elott remego ajkakkal fogod kimondani!

Nem baj, megtortent, vissza nem tudod csinalni, tanlusz belole, meglatod idovel rohogve fogsz ra emlekezni, hogy a szerencsetlen nyomi hajlektalan nalunk lakott es levett a labamrol, de mostmar sokkal okosabb/ratermettebb/tapasztaltabb vagyok.

Ismerd fel, hogy mindez csak neveltetes. Egyfajta programozas, ami a fejecskedbe lett ultetve, hogyha lefexel egy fiuval aki nem szeret teged igazan oszinten, akkor utana neked mocskosnak/senkinek/silanynak kell erezned magad.

Hidd el, nem vagy az. Ez csak egy buta program ami a fejedben fut, egy vindoz 98. Itt az ido hogy upgradeljel egy Yosemite-re ;)

2015. júl. 24. 02:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A barátnődnek ehhez mi köze?

Nincs semmiféle háromszög, - neki nem jön be a srác.

Te meg ennyire kellettél neki, - szomorú, de hát ez van.

Hogy hány éjszakás lány vagy, az nem mindig a saját döntésed.

(azért kitenném a gyereket, - ha dugni már tud, kecót találni is tudjon)

2015. júl. 24. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!