Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hárman lakunk együtt és szerelmi háromszög alakult ki?
Mi van?
Te lany vagy es a baratnoddel laksz egyutt? Es egy srac odakoltozott hozzatok "egyéb problémák miatt" es te azzal a sraccal lefekudtel?
En nem latom itt a problemat, hacsak nem vagy leszbikus es a baratnod, akivel egyutt laksz azzal egyutt is elsz es most egy atmeneti lakoval osszefekudtel?
Vagy nem?
kihasználtnak és értéktelennek érzem magam
kihasznalt? Miert megeroszakolt? Leitatott es ugy csinalta?
A sexhez mindig ket ember kell, ha te nem egyezel bele az eroszak. Ha beleegyezel, akkor nincs mit pattogni a kihasznaltsagon, mert te is akartad!
Ertektelen? Miert? Mert szeretkeztel hazassagon kivul egy vonzo fiatalemberrel aki viszonozta a vonzalmad?
Uuuu de gaz, spuri gyonni meg 10 miatyank...
ómájgád... a hajléktalan kaszanova lecsapott :(
XD XD XD
én nem tudok csak úgy érzelmek nélkül együtt lenni valakivel, nekem nem elég ennyi, mégis addig hajszolt, amíg belementem. Ami azért történhetett meg, mert igazából belezúgtam :( - hidd el ez nem belezugas!
En lassan 40 eves vagyok es kepes vagyok egy este/egy meghitt beszelgetes alkalmaval ugy belezugni egy vadidegen snajdig uriemberbe hogy este mar meg is fektethet, es igen, kell az a kis belezugas, hogy kepes legyek a sexre, de rajottem a sok-sok ev alatt (sok-sok gyakorlas utan ;) hogy amit akkor erzel, az NEM IGAZI SZERELEM.
Az csak egy fellangolas, ami ahhoz kell, hgy mi nok le tudjunk veluk fekudni, de az EGYALTALAN nem jelenti azt, hogy o az a pasi akivel le akarod elni az eleted, akivel meg akarsz oregedni, akivel unokakat akarsz hintaztatni. Hidd el, o nem az. Most csak azt hiszed, mert fellangoltal erte, ami ertheto, hisz a "lang" nelkul nem megy a kukizas, de ez nem az a szerelem, akinek a nevet majd az oltar elott remego ajkakkal fogod kimondani!
Nem baj, megtortent, vissza nem tudod csinalni, tanlusz belole, meglatod idovel rohogve fogsz ra emlekezni, hogy a szerencsetlen nyomi hajlektalan nalunk lakott es levett a labamrol, de mostmar sokkal okosabb/ratermettebb/tapasztaltabb vagyok.
Ismerd fel, hogy mindez csak neveltetes. Egyfajta programozas, ami a fejecskedbe lett ultetve, hogyha lefexel egy fiuval aki nem szeret teged igazan oszinten, akkor utana neked mocskosnak/senkinek/silanynak kell erezned magad.
Hidd el, nem vagy az. Ez csak egy buta program ami a fejedben fut, egy vindoz 98. Itt az ido hogy upgradeljel egy Yosemite-re ;)
A barátnődnek ehhez mi köze?
Nincs semmiféle háromszög, - neki nem jön be a srác.
Te meg ennyire kellettél neki, - szomorú, de hát ez van.
Hogy hány éjszakás lány vagy, az nem mindig a saját döntésed.
(azért kitenném a gyereket, - ha dugni már tud, kecót találni is tudjon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!