Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális, hogy már arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy már arra vágyom, hogy együtt lakjam a barátommal? Lassan 4 éve együtt vagyunk.

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, ő 25. Lassan 4 éve együtt vagyunk, általában hétvégén végig együtt vagyunk és hétköznap is találkozunk. Nekem ez már kevés, azt szeretném, ha együtt lakhatnánk végre, csak mi ketten. Többször említettem neki, de ő szinte mindig elvicceli, vagy nem veszi komolyan. Szeptember-októbertől szeretném, ha megvalósulna, viszont az ő részéről, nem biztos, hogy az anyagiak miatt létrejöhet... :( Nagyon szeretném már, hogy lehet "kibírni", ha egy jó ideig (1 év mondjuk) nem jönne össze?
2015. júl. 14. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Normális, de nekem ebből az jön le,hogyha lenne rá pénz,akkor se akarná.
2015. júl. 14. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
lehet rosszul fogalmaztam. régen, amikor úgy nézett ki, hogy jól fog menni a sora, sokkal előbb, júniusban költözni akart velem, ez február környékén történt. de azóta van ez. gondolom a pénz miatt. :(
2015. júl. 14. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
"Szeptember-októbertől szeretném, ha megvalósulna" bele sem egyezett még, de már az időpontot keresgéled? Lassíts, vagy el fogod veszíteni azt is, amid van, mert nem volt elég. Értékeld, amid van, örülj, hogy van, ne vedd biztosra, hogy mindig ott lesz. Legyél türelmes, haladj az ő tempójában, és szeretni fog. Csesztesd állandóan a hisztikkel, meg a "ez már nekem nem elég, még, még, még" női dolgokkal, és gyűlölni fog. Ne rontsd el magadnak. Fogd vissza magad.
2015. júl. 15. 00:29
 4/7 A kérdező kommentje:
utolsó! nem csesztetem én ezzel, nem hisztizek :) csak szeretném már
2015. júl. 15. 00:45
 5/7 anonim ***** válasza:

viszont az ő részéről, nem biztos, hogy az anyagiak miatt létrejöhet...

Neked van annyi jövedelmed, hogy ki tudnád fizetni egy szerényebb albérlet kauciójának, bérleti díjának és rezsijének a felét úgy, hogy a megélhetésedre is maradna elég pénz?

2015. júl. 15. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne haladj az ő tempójában, mert az nincs:

"elvicceli, vagy nem veszi komolyan." - nem gondolj ő annyira komolyan ezt a kapcsolatot, mint te.

2015. júl. 15. 11:05
 7/7 omba ***** válasza:

17 évesen mentél ebbe a kapcsolatba - az első szerelmek ritkán tartanak a sírig.

Ha nem is hajlandó komolyan megbeszélni, akkor szerintem nem is hiányzik az neki.

2015. júl. 15. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!