Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan négy éve vagyok együtt a barátommal. Várom már, hogy megkérje a kezem, de eddig még nem tette meg. Vajon miért? Nem szeret?
Jajj neeee!
K**úrvára nem azt jelenti hogy ha nem kéri meg a kezedet akkor nem szeret.
És nincs olyan hogy illendő!!
Egyesek képtelen elképzelni egy boldog életük végig tartó kapcsolatot gyűrű fehér ruha meg papírok nélkül.
Ő úgy néz ki képes erre. Van akinek ez nem létszükséglet ahhoz h örökké együtt maradjon a párjával.
1-essel egyet értek.
És véletlenül se erőszakold ezt rá a barátodra. Ha akar vesz egy csilivili gyűrűt felhúzza az ujjadra és akkor örül majd a szád.
Ez nem kötelező dolog, anélkül is lehet boldog egy kapcsolat. Én már 13 éve élek együtt így a párommal, gyűrű papírok és esküvő nélkül.
Kérd meg te a kezét. (komolyan! volt már erre példa :D)
am #1.-nél a pont, a gyűrű csak egy tárgy, jelkép semmi több
Fuuu kezet foghatnál a barátnőmmel! Több, mint 5 éve vagyunk együtt és folyamatosan ezzel ba*ztat. Miért? Miért? Miért? Még tökre fiatal vagy! Miért akarod lekötni magad? Miért nem elég a partner kapcsolat? Bár mi már közjegyző előtt bejegyzett, hivatalosan is élettársak vagyunk.
2 év után illendő? állítólag a a jeggyűrűre a fuzu 3x-t illik rákölteni, tehát akkor ha én 150 ezret keresek, akkor közel fél millát feccöljek a gyűrűbe? Zgyan már! Vicc az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!