Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti átlagosan mennyit vagytok együtt a párotokkal pl egy nap, vagy egy héten?
Kb. hasonló a helyzet, ő dolgozik elég sokat, én állást keresek éppen és a családi gazdaságban segítek. De a közelmúltban alakult csak így, előtte én is dolgoztam, sajnos pont úgy, hogy ellentétes műszakban voltunk sokszor szombaton is, így alig találkoztunk, hét közben mondhatni semmit, mert mikor indultam általában még ő aludt, mire hazaért már én.
Most némi időt együtt töltünk napközben, de ez még most sem túl sok.
Már azzal is próbálkoztunk, hogy egy helyre menjünk dolgozni, mert ezt már nagyon utáljuk.
Amikor együtt tudunk lenni és nem épp valami plusz munkát kell csinálnunk a ház körül, az állatoknál, vagy éppen nem valami ügyet kell intéznünk, akkor beszélgetünk, filmet nézünk, sétálunk, kirándulunk. Más szórakozási lehetőség itt helyben nemigen akad.
Az érzéseink 7 év alatt nemigen változtak, a mai napig szeretjük, tiszteljük egymást, szerelmesek vagyunk egymásba. Csak hát jobb lenne valahogy többet együtt lenni.
"A szenvedélyes szerelem csillapodott gondolom, de szeretetiek egymást stb.."
Hát... nálunk még mindig nagy a szerelem, tehát nem alakult át valamiféle baráti szeretetté, vagy mit tudom én. Talán inkább úgy mondanám: elmélyült és valamivel erősebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!