Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti átlagosan mennyit vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti átlagosan mennyit vagytok együtt a párotokkal pl egy nap, vagy egy héten?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mennyi időt töltötök együtt és ilyenkor miket csináltok. Inkább azok írjanak akik régóta együtt vannak.Hogyan változott z évek alatt az érzésetek egymás iránt?A nyugalom, szeretet lesz a normális 7 év után pl?
2015. júl. 22. 14:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Persze elnagyolva írtam de kíváncsi vagyok. Párom sokat dolgozik, programozó. Kb reggeltől estig. Én most nem dolgozom sajnos. De igénylem hogy velem legyen, csak dolgoznia kell hogy megéljünk és túl vállalta magát. És hétvégén azért jó lenne sétálni vagy ilyesmi, de dolgozik.
2015. júl. 22. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy többnyire itthonról dolgozik. Csak én még többet szeretnék.
2015. júl. 22. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Kb. hasonló a helyzet, ő dolgozik elég sokat, én állást keresek éppen és a családi gazdaságban segítek. De a közelmúltban alakult csak így, előtte én is dolgoztam, sajnos pont úgy, hogy ellentétes műszakban voltunk sokszor szombaton is, így alig találkoztunk, hét közben mondhatni semmit, mert mikor indultam általában még ő aludt, mire hazaért már én.

Most némi időt együtt töltünk napközben, de ez még most sem túl sok.

Már azzal is próbálkoztunk, hogy egy helyre menjünk dolgozni, mert ezt már nagyon utáljuk.

Amikor együtt tudunk lenni és nem épp valami plusz munkát kell csinálnunk a ház körül, az állatoknál, vagy éppen nem valami ügyet kell intéznünk, akkor beszélgetünk, filmet nézünk, sétálunk, kirándulunk. Más szórakozási lehetőség itt helyben nemigen akad.

Az érzéseink 7 év alatt nemigen változtak, a mai napig szeretjük, tiszteljük egymást, szerelmesek vagyunk egymásba. Csak hát jobb lenne valahogy többet együtt lenni.

2015. júl. 22. 15:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, de gondolom azért nem olyan szinten mint a kapcsolat elején igaz, mert az túlzás lenne;)A szenvedélyes szerelem csillapodott gondolom, de szeretetiek egymást stb..
2015. júl. 22. 15:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj h magamban nm vagyok meg jól, nem tudom lefoglalni magam, hobbim sincs vagy megunom. Én meg folyton nyaggatom.
2015. júl. 22. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:

"A szenvedélyes szerelem csillapodott gondolom, de szeretetiek egymást stb.."

Hát... nálunk még mindig nagy a szerelem, tehát nem alakult át valamiféle baráti szeretetté, vagy mit tudom én. Talán inkább úgy mondanám: elmélyült és valamivel erősebb lett.

2015. júl. 22. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!