Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen régóta vagytok együtt a párotokkal?
Mennyire vagytok boldogok?
Kort és nemet is.
1 év 3 hó
Vannak völgyek, de meg kell tanulni uralkodni a viták felett.
19 l
3:xD
20 éves kapcsolatod van 16 éves létedre?:D
8 éve...
Mondhatni jól elvagyunk, bár nálam most kezdődött a "hiányérzet", hogy nem éltem még...(Ezt nem pasikra értem.) 17 voltam amikor összejöttünk, nem nagyon jártam el bulizni, szórakozni meg ilyenek. Most meg mehetnékem van, de a páromat inkább a hobbija foglalkoztatja, ahelyett hogy kivételesen az én igényeimet is nézné, nem csak a sajátját :( Elég sok mindent megéltem sajnos, lelkileg egy kupac kaki vagyok, rám férne a szórakozás...
Tehát összefoglalva, elvagyunk :)
N25
1,5 év.
Nagyon boldogok vagyunk, minden "szipiszupi", ha lehet így fogalmazni :D :)
22/n, 29/f
9 hónapja, és nagyon. Semmi hullámvölgy, semmi veszekedés, óriási a szerelem :)
21L
Lassan 6 éve vagyunk együtt és ebből majdnem 1 éve házasként. Nagyon boldogok vagyunk.
26/n és 27/f
3 év 4 hónap és 22 hónapja élünk együtt. Amennyire lehet és kihozzuk a legtöbbet a kapcsolatunkból, persze nem lehet mindig toppon az ember, de ezt meg el tudjuk fogadni, szeretjük és tiszteljük egymást.
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!