Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol arról, hogy valakik gimiben összejönnek és életük végéig együtt maradnak?
Szerintem nagyon ritka ez (főleg manapság),de "irigylem" akiknek sikerül,és egész életükben boldogok azzal a személlyel:)
18/l
A szüleim a gimi utolsó évében jöttek össze. De nem kapkodták el, csak 7 évvel később házasodtak össze. Talán ez a "titok". Volt idejük igazán megismerni egymást.
Szóval van ilyen, itt az élő példa előttem.
De ettől eltekintve alapvetően hülyeségnek tartom. Szerintem kell, hogy az ember tapasztalatokat szerezzen, mielőtt egy életre elkötelezi magát. Ki kell irtani a "mi lett volna ha"-kat, hogy aztán ne fúrjanak belülről egész életünkben.
De ez csak az én véleményem, nem vagyunk egyformák.
Nem gondolok semmit!
Mi is így vagyunk a párommal, én 14 éves voltam ő pedig 19 éves mikor összejöttünk. Azóta is boldogak vagyunk együtt ő 27 én pedig 22 éves vagyok :) készül a házunk, és aztán tervben az esküvő és baba, remélem örökké tartani fog. Ismerjük egymás minden nyűgét és szeszélyét és ez így jó, nem cserélném el egy még most felhőtlen kapcsolatra :D
Ilyen létezik egyáltalán? :O
én azt hittem csak mese :D
"Szerintem kell, hogy az ember tapasztalatokat szerezzen, mielőtt egy életre elkötelezi magát. Ki kell irtani a "mi lett volna ha"-kat, hogy aztán ne fúrjanak belülről egész életünkben."
Ez felületes vélemény. Ha mondjuk van hat párkapcsolatod, és a hetedikhez hozzámész, ugyanúgy kínozhat, hogy "mi lett volna, ha még lenne nyolc másik".
Más nem ilyen beállítottságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!