Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ki mit gondol arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol arról, hogy valakik gimiben összejönnek és életük végéig együtt maradnak?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon ritka ez (főleg manapság),de "irigylem" akiknek sikerül,és egész életükben boldogok azzal a személlyel:)

18/l

2014. nov. 1. 12:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Három ilyen házaspárt ismerek. Boldogan nevelik a gyerekeiket. Szerintem szerencsések, hogy nem kellett felesleges kapcsolatokba bonyolódniuk, és időben megtalálták egymást.
2014. nov. 1. 12:36
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Nyolcadik utáni nyáron jöttem össze a férjemmel (de akkor már egy éve szerelmes voltam belé). :) Hiszem, hogy örökkön-örökké fog tartani! Első babánk hamarosan születik, 30 éves vagyok.
2014. nov. 1. 12:38
 3/17 anonim ***** válasza:
59%

A szüleim a gimi utolsó évében jöttek össze. De nem kapkodták el, csak 7 évvel később házasodtak össze. Talán ez a "titok". Volt idejük igazán megismerni egymást.

Szóval van ilyen, itt az élő példa előttem.

De ettől eltekintve alapvetően hülyeségnek tartom. Szerintem kell, hogy az ember tapasztalatokat szerezzen, mielőtt egy életre elkötelezi magát. Ki kell irtani a "mi lett volna ha"-kat, hogy aztán ne fúrjanak belülről egész életünkben.

De ez csak az én véleményem, nem vagyunk egyformák.

2014. nov. 1. 12:41
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
ritka,de szép dolog
2014. nov. 1. 12:42
 5/17 manó1235 ***** válasza:
85%
az egyik volt tanárom is gimiben ismerkedett meg a párjával :) még mindig együtt vannak és van 3 gyerekük akik már felnőttek :)
2014. nov. 1. 12:42
 6/17 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem nagyon ritka. Irigyelni nem irigylem, mert az ilyen emberek sosem tapasztalják meg az önállóságot, felnőtt létet egyedül, és ezzel szerintem egy fontos életszakaszból maradnak ki, és nagyon sok élményt kihagynak az életükből.
2014. nov. 1. 12:47
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem gondolok semmit!

Mi is így vagyunk a párommal, én 14 éves voltam ő pedig 19 éves mikor összejöttünk. Azóta is boldogak vagyunk együtt ő 27 én pedig 22 éves vagyok :) készül a házunk, és aztán tervben az esküvő és baba, remélem örökké tartani fog. Ismerjük egymás minden nyűgét és szeszélyét és ez így jó, nem cserélném el egy még most felhőtlen kapcsolatra :D

2014. nov. 1. 12:49
 8/17 anonim ***** válasza:
16%

Ilyen létezik egyáltalán? :O

én azt hittem csak mese :D

2014. nov. 1. 12:54
 9/17 anonim ***** válasza:
67%
Mi két érettségi közt jöttünk össze 2009ben, 2012ben volt az esküvőnk :)
2014. nov. 1. 12:55
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

"Szerintem kell, hogy az ember tapasztalatokat szerezzen, mielőtt egy életre elkötelezi magát. Ki kell irtani a "mi lett volna ha"-kat, hogy aztán ne fúrjanak belülről egész életünkben."

Ez felületes vélemény. Ha mondjuk van hat párkapcsolatod, és a hetedikhez hozzámész, ugyanúgy kínozhat, hogy "mi lett volna, ha még lenne nyolc másik".

Más nem ilyen beállítottságú.

2014. nov. 1. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!