Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol arról, hogy valakik gimiben összejönnek és életük végéig együtt maradnak?
Szerintem nagyon ritka ez (főleg manapság),de "irigylem" akiknek sikerül,és egész életükben boldogok azzal a személlyel:)
18/l
"De ez csak az én véleményem, nem vagyunk egyformák."
Csak egy mondattal kellett volna tovább olvasnod 10es.
Amúgy meg se lepődöm amiért le lettem pontozva. Engem mindig lepontoznak, csak mert nem hiszek a tündérmesékben és nem rózsaszín vattapamacsok között élek.
Nem kell hinni tündérmesében, meg kell élni ;)
Mindenki maga teremti meg a környezetét.
XD Persze...
Szüleim 15 évesen ismerkedtek meg. Mindkettőjüknek az volt az első kapcsolatuk. 20 évesen megházasodtak és 3 éve elváltak. Tökre irigylésre méltó...
Figyelj! Nem számít ki mikor találja meg az igazit. Csak az, hogy megtalálta. Annak az esélye viszont, hogy az első kapcsolata tökéletes lesz nagyon nagyon kicsi.
van igen :) nagyszuleim 51eve szuleim 25eve hazasok.
en is megtalaltam
Azt gondolom hogy jó nekik amiért hamar megtalálták egymást:)
50-60 éves házasságokat nem ismerek, a nagyszüleim is csak 40 évig voltak házasok halálukig. De a korosztályomban több kapcsolat is korán kezdődött 17-18 év tájékán, és még mindig tart. 10 éves kapcsolatokról van szó, házassággal, egyiknél 2 a másiknál 3 gyerekkel.
Volt osztálytársam és a barátja pl 15 éves korukban jöttek össze és 12 éve vannak már együtt. Ez (szerintem) végleges kapcsolat lesz. 2 éve jegyezték el egymást.
A szüleim is gimiben ismerkedtek meg :)
26 éve házasok, három gyermekük van (köztük én). Soha nem volt komolyabb problémájuk.
Lehet, hogy nem épp manapság volt, de szerintem most is simán megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!