Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 5 éve vagyunk együtt! És kb 2 éve eléggé megváltozott a kapcsolatunk! A szerelem alábbhagyott, a kapcsolatunkba lettek kisebb nagyobb hullámvölgyek! Ez normális?
Néha lángolóan szeretem, néha meg mint egy barátot! Nagyon össze vagyok zavarodva!
Már nem olyan rózsaszín, romantikus a kapcsolatunk!
Ez mindenhol így van, vagy a kapcsolatunkkal van a baj?
Nem értem, miért ijednek be az emberek, ha néhány év után eltűnik az a rózsaszín szemüveg. A férfiak általában ekkor mennek félre, a nők pedig hüledeznek, hogy teljesen kiszerettek a másikból, és nem is olyan jó, mint azt képzelték. Egy kapcsolat nem cukorból meg csokifolyóból áll, miért ne lennének normálisan a hullámvölgyek? Bizony, lesznek gondok az életben, nem is kicsik, amikből ki kell lábalnia az embernek. A szerelem az nem a rózsaszín része a dolognak. A szerelem az az, amikor együtt képesek vagytok megtalálni a kiutat a hullámvölgyekből, és továbbra is szeretni a másikat a hibái ellenére is. Nem is értem, mit várnak az emberek... vagy talán a romantikus filmek hatása ez?
Egyébként 2 év elég hosszú idő ahhoz képest, amennyire most kétségbe vagy hirtelen esve.
Szerintem ezt mindenki máshogy éli meg. Én öt év után is szerelmes vagyok a férjembe és ő is belém, de nálunk soha nem volt rózsaszín köd (ami mellesleg szerintem nem is szerelem).
Hullámvölgyek minden kapcsolatban vannak.
Én nem értem, mi bajod?
Mi a hullámvölgy oka?
Rózsaszín elmúlik, de ami marad az egy sokkal tartósabb dolog.
Ez az első kapcsolatom. Meg vagyok ijedve kicsit, nem tudom biztosan hogy ő az igazi nekem?
Néha úgy érzem hogy csak úgy szeretem mint egy barátot, máskor meg szerelmesen!
A szex is néha mesésen jó, hosszú ideig tart, valamikor meg csak kb 15-20 percig és úgy érzem hogy csak a testemnek jó, tehát nem tudom magam teljesen bele feledkezni a dologba.....
15-20 perc kevés? :D Szerintem az az átlag! De mindegy.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!