Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy házasságon kívüli gyermekem. Hogyan
titkolhatnám el továbbra is a feleségem elől?
Miért nem mondtad el,hogy van egy gyereked?Mennyi idős a gyerek?
2014. jún. 26. 12:28
Kitalálsz valami hobbit vagy ha olyan a munkád akkor bekamuzod hogy konfira mész meg üzleti útra stb stb. Nem olyan bonyolult ez.
2014. jún. 26. 12:32
Hat nálam ez válóok lenne. Nem a gyerek, hanem a hazugságod.
2014. jún. 26. 12:33
Menj el egy gyógyászati segédeszköz boltba, vegyél egy gerincet, és állj oda a feleséged el.
Tudod előbb utóbb a hazugság kiderül, és jaj neked ha az infó máshonnan érkezik.
2014. jún. 26. 12:36
A családi titkokban is volt ilyen... :D de ott happy end lett a vége, mikor kiderült a dolog... :D
Amúgy én nem titkolnám... Leülnék megbeszélni. Mert ez fontos dolog. Nagyon fontos! És a gyermeknek sem a legjobb szerintem... Olyan, mintha szégyellnéd ... :/
2014. jún. 26. 12:38
Ha eddig nem vallotta be már jobb ha nem is teszi. Abból csak a balhé lesz az meg kinek hiányzik.
2014. jún. 26. 12:40
Óriási kalamajkába keverted magad. Nem szabad ezt tovább folytatnod, ugyanis mindent meg kell osztani a feleségeddel, többet között erről szól a házasság.
A helyedben elmondanám neki. Teremtenék nyugodt környezetet, telefon kikapcs, és mehet a beszélgetés. Bárhogy is reagál azt el kell fogadnod. Biztos, hogy sok idő kell ahhoz, hogy ez az egész leülepedjen benne és meg tudja bocsájtani. Ha szeret téged, akkor menni fog neki, nagyon sok minden múlik a tálaláson és a te további viselkedéseden.
2014. jún. 26. 12:40
Hu komoly ügy... :) Az őszinteség a legegyszerűbb.
2014. jún. 26. 12:42
Miért hallgattad el? Az esküvőre történő bejelentkezéskor neked nem kellett nyilatkozni, hogy nincs gyermeked? A te családod (szüleid) tudnak róla? Mert amikor mi esküdtünk, nekünk mindkettőnknek kellett. Ha a feleséged megtudja, ez bizony nagy ütőkártya a kezében. Ezek szerint hivatalosan nem fizetsz gyerektartást, de gondolom támogatod a gyermekedet ill. az anyukáját. Amíg rendes jövedelmed van, ezt talán meg tudod oldani észrevétlenül, de ha beüt valami, akkor már baj van. Szívem szerint azt javasolnám, hogy valld be, de tudom, hogy ebből botrány lesz a javából. Nem tudom, milyen jellegű településen laksz. Megoldásként el tudnék képzelni pl. valamilyen társadalmi jellegű elfoglaltságot, egy olyan civil szervezetnél esetleg, akikkel a feleségednek feltehetőleg nincs és nem is lesz kapcsolata. Akkor egyszer oda mész közösségi munkát végezni vagy közös (nem családos!!!) programokra, máskor a gyermekedhez. Akikkel ott találkozol, valószínűleg nem fogják számon tartani, hogy mikor voltál ott és mikor nem. Számíts rá, hogy egyre nehezebb helyzetben leszel, mert mindig hazudozni kell.
2014. jún. 26. 12:43
Titkold tovább úgy, ahogy eddig tetted.
VAGY
szépen eléállsz, és vállalva akár az esetleges vázát-fejeden-összetörős beolvasást, elmondod neki, hogy van egy gyereked.
De nem értem, hogy a csudába lehet eltitkolni egy gyereket? Szégyelled őt? Vagy mi? Miért nem mondtad el, te mesüge?
2014. jún. 26. 12:46
Kapcsolódó kérdések: