Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy nőnek fontos a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek fontos a házasság, miért szül házasságon kívül?

Figyelt kérdés

3 ismerősöm is van, aki házasság nélkül szült (amivel nincs baj) és azóta folyton szidják a párjukat amiért nem kérik meg a kezüket.

Csak nekem furcsa ez?

2013. aug. 1. 15:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg nem akarták őket elvenni, és azt hitték, a baba majd ráveszi a pasikat.
2013. aug. 1. 15:50
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarták őket feleségül venni, de ők a végsőkig ebben reménykedtek. Végül szültek többnyire abban a hitben, hogy most aztán mér lesz esküvő. Ezzel azonban végleg meghiusították a mennyegzőt.
2013. aug. 1. 15:53
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Mert így alakult. Valószínűleg nem tervezett baba volt.
2013. aug. 1. 15:54
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Mert ha esetleg becsúszott a baba, nem akarták csak ezért elvetetni, mert még nem házasok...
2013. aug. 1. 15:56
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Házasság nélkül nem szülnék gyereket,ezt a páromnak is mondtam mikor megismerkedtünk.Ha besikerült volna a gyerek a születése előtt összeházasodtunk volna.
2013. aug. 1. 15:59
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

Akkor ezek valószínűleg számításból és érdekből szültek.

Ha nem ezt írtad volna, mint amit, akkor annyit irtam volna: mert szerették a gyerekük apját, de így...

2013. aug. 1. 15:59
 7/17 A kérdező kommentje:
Ugyan már, ha ennyi gyerek csúszna be védekezés mellett, akkor kb 10% lenne a fogamzásgátlók hatékonysága.
2013. aug. 1. 16:08
 8/17 anonim ***** válasza:
45%
Mert a nök többsege feleség akar lenni, nem szeretö! Azt hiszik, hogy a gyerekkel majd elveszi öket a férfi.
2013. aug. 1. 16:25
 9/17 anonim ***** válasza:
50%

Pedig bizony nagyon sok gyerek csúszik be védekezés mellett, mert sokan nem megfelelően alkalmazzák. Ez van. A barátnőidnek valószínűleg fontos a házasság, de a családalapítás fontosabb volt, így azt helyezték előtérbe. A kettő szerintem, legalábbis nekem, nem függ össze. Én meg pl nem is akartam férjhez menni, de 3 gyerek és 10 év után már nem akartam nemet mondani, hisz szeretem. csak semmit nem jelent a papír nekem, és a felhajtást is utálom. De ő akarta, ezért elmentünk két tanúval.

Nem vagyunk egyformák.

Nekem meg az fura, amikor valaki kijelenti, hogy nem szül házasság nélkül. Ez pont annyira zsarolás, mint megszülni a gyereket, és utána elvárni, hogy vegyék el. Mert nem sok választást hagy a pasinak szerintem így.

2013. aug. 1. 16:31
 10/17 anonim ***** válasza:
Mert nem akar kicsúszni az "időből", és attól a bizonyos férfitől akarja a gyereket-mert az a férfi jó génállománnyal rendelkezik...stb.
2013. aug. 1. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!