Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy lehetnek a nők olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek a nők olyan felelőtlenek, hogy házasságon kívül szülnek gyereket?

Figyelt kérdés
Én nagyon házasságpárti vagyok, lehet hogy régimódi is ezzel, de szerintem elég "korcs" világot élünk. Évek óta egyre több olyan esetről hallok és persze látom is, hogy a párok gyereket vállalnak de megesküdni nem akarnak, ami pedig még rosszabb, hogy sokan képesek mindezt albérletre. Mire jó ez? Miért nem lehet az alapoknál kezdeni? Tudom hogy sok embernek nem adatik meg a ház, de miért kell ezt így? Én 31 éves vagyok, tavaly ősszel lett felépítve a házunk, idén esküvő, utána gyerek. Vagy most én le vagyok maradva, mert nem 23 évesen szültem, amikor még semmim nem volt? Nekem annyira nem működne ez visszafele sorrendbe. Én úgy gondolom, kicsit később vállaljon gyereket az ember, amikor már megalapozta a jövőt.
2017. ápr. 19. 09:53
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
59%
Egyik haverom a saját esküvőjén húzta meg a kedves ara hugát. Nesze neked holtodiglan boldogság.
2017. ápr. 19. 14:48
 42/55 anonim ***** válasza:
10%
#40: azért IS a nők mániája a házasság amellett mert minden médiumból ez dől a fejükbe kisgyerekkoruk óta, mert ők járnak pénzügyileg vele, veszteni pedig semmit sem veszíthetnek.
2017. ápr. 19. 14:52
 43/55 anonim ***** válasza:
55%

Ennek több oka is lehet. Talán egyik fél nem is nagyon akar házasodni, vagy volt már házas, és ez miatt. nem értem, miért probléma neked, ha másnak így jó.

Nálunk pl előbb jött a baba, mint az esküvő volt, és mindenkinek tökéletes volt így. Párom már benne van a korban, a gyerek esedékes volt, nem akartunk még éveket várni, mert normális esküvőt akartunk, nem csak úgy sebtében, aztán szerettem volna szép hosszú jegyességet, és ha utána kezdtünk volna próbálkozni, talán még ma sem lenne gyerekünk. Mérlegeltünk, az volt a fontosabb. Végig tudtuk, hogy mikor és hogyan szeretnénk esküvőt, és úgy is lett. Nem értem, mi ebben a kivetnivaló, ha nekünk tökéletes?

2017. ápr. 19. 15:19
 44/55 anonim ***** válasza:
92%

Én meg azt gondolom, hogy majd gyere ide vissza 15-20 év múlva, hogy mennyire sikerült a házasságod, meg hogy sikerül nevelni a gyereket!

Ugyanis jelenleg még mindez előtted áll, semmit se tudsz felmutatni. Csak jössz itt az elméleddel. A gyakorlatban minden más.

Okoskodni mindenki tud.

(Nem a szőlő savanyú, 15 éve férjnél vagyok, 3 gyerekünk van, van családi ház, autó​, és nem párizsis zsemlén élünk.)

Még tudod, mi böki a szemem? Hogy a kérdés csak a nőkről szól. Javítsatok ki, ha tévedek, de a házassághoz is és a gyerekhez is kell egy férfi.

2017. ápr. 19. 15:27
 45/55 anonim ***** válasza:
60%

Anyám a házassàg ellenes mert a nagyszüleim elváltak,amikor gyerek volt.

Ezért az én életemben a teljesen normális állapot a házasság nélküli gyerek válalás.

A lakás pedig sajnos ma magyarországon kezd elérhetetlen lenni,ahogy a normális élet is.

Másrészt ha válásra kerül a sor akkor megy a marakodás,a gyerek felhasználás a másiknellen uszítása. Az jó?

2017. ápr. 20. 00:30
 46/55 anonim ***** válasza:
Nem a házasságon és a saját házon fog múlni, hogy meg tudnak-e élni, együtt maradnak-e, rendesen nevelik-e a gyereket. Mondom ezt úgy, hogy házasságba és saját házba szültem.
2017. ápr. 20. 00:51
 47/55 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinek a magánügye. Mindenki úgy éli, vagy úgy szúrja el az életét ahogy akarja. Nincs törvénybe iktatva, hogy csak saját ingatlannal rendelkező emberek szaporodhatnak. Az emberek döntésétől, felelősségérzetétől függ mire vállalják.

Személy szerint én sem szültem volna házasság előtt, sőt, terveink szerint esküvő után 5 évvel lett volna leghamarabb gyerek, hogy kiélvezzük kettesben az első házas éveinket, de idő közben ezt a tervet is elvetettük, végül egyáltalán nem lesz gyerek. Jól írta valaki az elsők között. Ebbe is bele tud ugatni az akinek annyira unalmas az élete, hogy másokéval foglalkozik a sajátja helyett. Szerinted nem kapjuk a savat konkrétan 5,5 éve (az esküvő óta) azért mert nincs gyerek? De igen, de leszarjuk. Nem fogunk senkinek magyarázkodni, mert ez magánügy, senkinek semmi köze hozzá. Majd egyszer talán megunják. Ha nem , az sem érdekel.

Egyébként segítek neked : Azért fordult meg a sorrend, mert egyszerűen ez lett a divat szép lassan. Divat lett a pasidnak szülni, divat lett pár hónapos, 1-2 éves kapcsolatba gyereket vállalni, divat szegénységre, nyomorra gyereket vállalni, divat lett leszólni a házasságot miszerint csak papír, holott jogokról szól, elkötelezettségről, és ezt sokan nem akarják vállalni. Könnyebb lelépni ha nincs az a "papír". Kb ennyi.

Nekem is sok ismerősöm nem házas de gyereket vállaltak. A legtöbben már a gyerek első szülinapján nem voltak együtt, vannak akik a gyerek 2 vagy 3 éves korában szakítottak vagy váltak. Olyan is van, aki 6 hónapos terhesen hagyta ott a barátnőjét egy másik csajért.

A mi családunkban a nagyszülőkig visszamenőleg én vagyok az egyetlen például, aki nem terhesen ment férjhez. A nagymamáim és anyu is babát vártak már addigra.

A világ lassan megváltozott, és megváltozott az emberek hozzáállása is.

Én házasságpárti vagyok, nekem az élethosszig együttélés pasim/csajom típusú kapcsolat egyszerűen kevés lett volna. Mert hát, ha nem vagytok házasok, hiába élsz valakivel x éve, a törvény előtt senkije nem vagy, nem vagytok családtagjai egymásnak.

De ez nem jelenti azt, hogy kötelező mindenkinek így hozzáállnia a témához. Megvan a véleményem azokról akik nagyon kapálóznak a házasság ellen, de ez senkit sem érdekel, és végső soron engem sem mások élete. Mindenkinek a magánügye házasádik -e vagy sem. Éljenek úgy ahogy akarnak.

A boldogság valójában nem a házasságtól, vagy a gyerek meglététől függ. Sem ez sem az nem garancia arra, hogy a szerelmed életed végéig veled fog maradni, ha nagyon el akar hagyni el fog akkor is ha csak együtt éltek, akkor is ha házasok vagytok, és akkor is ha gyereketek van.

2017. ápr. 20. 16:05
 48/55 anonim ***** válasza:
Utolsó: nekem meg az szép, hogy a törvény előtt senkik sem vagyunk. Tényleg az a jó, hogy különbözünk. Csak sokakat ez elbizonytalanít magában, hogy valaki nem úgy látja, nem úgy csinálja és ezért kezd el oda szurkálni. Mert nem a neki jót akarja, mert abban nem hisz, hanem A Jóban, amiből nem lehet kettő, ezért be kell bizonyítani a másikéról, hogy az nem az. Különben elbizonytalanodna, hogy az övé nem az. Erősek tudnak különbözőként egymás mellett élni.
2017. ápr. 20. 17:27
 49/55 anonim ***** válasza:

48

Ahány ember, annyi nézőpont. Szerencsére nem kell egyetértenünk. Mindenki olyan életmódot választ a szerelmével, amilyet akar. :) Pont ezt írtam le én is.

2017. ápr. 20. 18:07
 50/55 anonim ***** válasza:
49 igen tudom, hogy így értetted. Tetszett is :)
2017. ápr. 20. 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!