Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok lefeküdni senkivel házasságon kívül. Van rá egy halvány esély, hogy egy férfi megérti/elfogadja ezt?
Biztos van ilyen, a Föld népessége elég nagy.
Sok sikert a keresgéléshez.
De ha valamit nagyon akarsz, azt úgyis eléred. :)
Valójában a kérdésed nem a fő kérdésed, hanem az a kérdésed, hogy az a fiú aki most neked tetszik aki kéne vajon az elfogadna e így téged....
noss nem tudjuk.
De ha őt kizárjuk akkor elég kevés olyan hülye van aki addig nem kíváncsi a nőre és ne akarná látni érezni őt testileg....mert nagy csalódások várhatnak mindkét félre miután átviszik a menyasszonyt fehér ruhában a küszöbön a hálószobába...
Tehát ha jól értem, akkor egy konkrét személyre vonatkozóan vagy kíváncsi arra, hogy ő elfogadja-e... Erre nagyjából 1 ezreléknyi az esély, vagy még annál is kevesebb.
Arra nagyobb esélyt látok, hogy megfelelő közegben (például vallásos közösségben) találsz olyat, aki már eleve hozzád hasonlóan gondolja.
Én nő vagyok, de senki nem tudna arról meggyőzni, hogy ne akarjak szexet házasság előtt, pláne hogy már vannak negatív tapasztalataim e téren.
En es sok sok baratnom igy ment ferjhez
Szerencsere a ferjed nem akart testileg kiismerni arra ott AZ egesz elet AZ eskuvo utan.
Nem csalodott de bele kellett razodni sok idonk volt ra AZ eskuvo utan.
Soha nem kell elgondolkodnia rajta ki olelt es hogy o elotte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!