Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok lefeküdni senkivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok lefeküdni senkivel házasságon kívül. Van rá egy halvány esély, hogy egy férfi megérti/elfogadja ezt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyenkor jön a sok kritizáló, aki engem oszt le, hogy mekkora gáz vagyok, prűd, idióta, stb. Kérlek, ezt most hanyagoljuk, mert a kérdés nem erre vonatkozik. Csak azt szeretném tudni, mi a véleményetek, létezhet olyan férfi a földön, aki ezt elfogadja? Aki bevállalja értem, hogy megpróbálja velem így is az ismerkedést, párkapcsolatot? Olyan, aki nem vallásos, nem ért feltétlenül egyet ezzel (bár arról, akire vonatkozik a kérdés, nem tudom hogyan vélekedik erről), de meghallgatja és elfogadja az érvelésemet. Okos, intelligens fiú, ismerem néhány éve már, de most kezdünk egymásra találni.
2015. aug. 27. 20:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal könnyebb lenne a dolgod, ha a vallásosaknak is adnál egy esélyt, de így is akadhat azért ilyen. Itt is volt már nem egy olyan kérdés, amiben a kérdező háborgott, hogy sehol nem találni manapság már olyan nőt, akiben nem járt még valaki...
2015. aug. 28. 00:47
 12/26 anonim ***** válasza:
57%
Én csak nagyon vallásost ismerek, aki ezt elfogadná. Én biztos nem, nagyon rossz tapasztalatom van a hosszú ideig halogatott szexel kapcsolatban.
2015. aug. 28. 00:55
 13/26 anonim ***** válasza:
69%
Vallàsosékat és aszexuàlisokat leszámítva kb esélytelen. Akinek van egy kis esze nem vesz ilyen durva zsàkbama zsàkbamacskàt.
2015. aug. 28. 11:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
En ismerek olyat, aki nem vallalsos, az egyik baratnöm az. 18 evesen jöttek össze, 24 evesen hazasodtak, es csak utana volt szex.
2015. aug. 28. 15:00
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem (30 évvel ezelőtt)elfogadta a kedvemért. Ő nem vallásos, én katolikus vagyok. 16-tól 22 éves korunkig jártunk együtt, csak akkor lett esküvő.

A lányom 24 évesen ment férjhez,a teljes szexuális kapcsolattal megvárták az esküvőt. Mindketten gyakorló katolikusok.(értsd: nem csak a vasárnapi mise idejére azok, a mindennapjaikat is így élik.)

2015. aug. 28. 18:19
 16/26 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! :) Talán van egy halvány esély, ha komolyodik a dolog, mindenképp vázolom neki a helyzetet. ha meg nem, hát nem :)

Köszi mégegyszer!

2015. aug. 28. 23:37
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Az életkor azért nem mindegy, és az sem, hogy csak te szeretnél-e várni a házasságig, vagy az is feltétel, hogy neki is te legyél majd az első?

Én is vallásos körökben tudnám csak elképzelni, de ahhoz már nagyon fanatikusnak kell lenni, hogy valaki pl. harminc éves koráig várjon. Te most mennyi idős vagy?

Egyébként mi az oka ennek a gondolatnak? Nem tartalak idiótának, csak tényleg érdekel.

2015. aug. 30. 14:19
 18/26 anonim ***** válasza:
Azért azt megkérdezem, hogy mi van akkor, ha ő már nem szűz? Vagy az nem számít, hogy neki is te legyél az első?
2015. aug. 30. 17:44
 19/26 A kérdező kommentje:

Nekem személy szerint tulajdonképpen nem nagy probléma, ha ő már nem szűz. ha képes értem megtartóztatni magát értem, az azt hiszem elegendő :)

Elsősorban vallási oka van. Ez az én személyes döntésem, amit az előttem álló pozitív és negatív életpéldák alapján hoztam meg. A legtöbb működő házasság, amit ismerek, az így köttetett, és sajnos nagyon kevés házaspár ismerősöm van, akik lefeküdtek már házasságon kívül és harmonikusan és boldogan élnek, viszont sokkal több ellenpéldát látok köztük. :/

Nem tudom mennyire lehet megérteni vallási indíttatásokat, ha valaki nem hisz, úgyhogy nem tudom, nektek mennyire tűnik ez értelmesnek, lehet, hogy semennyire. De ha az ember hisz valakiben (aki az én esetemben Isten), és rengetegszer megtapasztalja az életében, hogy ott van vele, megsegíti ha kell, tanácsot ad, akkor máshogy néz a Bibliára és arra ami benne van.

Én abban hiszek, hogy Isten mindent előre eltervezett. Minden lépésemet, az egész jövőmet. És ezért hiszek abban is, hogy a társunkat Istentől kapjuk. És ha tőle kapjuk, akkor lehetetlen, hogy ne passzolnánk mindenben össze. És a mindenben benne van a szexualitás is. Ezért, ahogy itt sokan mondják, hogy a puding próbája az evés, hát nekem nem szükséges megkóstolnom a pudingot, mert tudom, hogy finom lesz :) Ha anyukád süt, tudod, hogy ízleni fog, és alig várod, hogy megkóstólhasd. Egyszerűen ismered a főztjét, és nem kételkedsz abban, hogy most is hibátlan lesz. Istennel is ilyen a kapcsolat (csak ő nem ember, nem hibázik, így még véletlenül sem "ég oda" a süti). Csak azt tudom elképzelni és elhinni, hogy a hozzám legjobban illőt készítette el nekem. És ha hiszek, nem kételkedem, hogy passzolni fogunk-e az ágyban is. És mivel a Bibliára alapozott keresztény tanítások szerint a házasságon kívüli bármilyen szexuális kapcsolat bűn, ezért ha Isten ezt tiltja nekem ,akkor betartom. Betartom, mert ismerem őt, és tudom, hogy szeret és a legjobbat akarja nekem. Ezért ha nehéz is, mégis rá hallgatok, mert tudom, hogy a javamra fog válni, ahogy eddig mindig történt, ha az Ő útmutatása szerint jártam.

Mindenkinek szíve joga, hogyan dönt, én még nem ítéltem el senkit emiatt, de aki ezt nem tudja elfogadni, azzal nem tervezek, és ennyi.

2015. szept. 1. 13:37
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

A sütit nem lehet összehasonlítani a jó szexuális élettel, ami alapja egy kapcsolatnak/házasságnak. De hát te tudod. Mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja. Csak nehogy válás legyen a dologból. Már ha találsz olyan balekot aki ebbe belemegy.

Nem viccből mondom, hogy nem éri meg kockáztatni. De a te dolgod.

2015. nov. 11. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!