Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit mondjak, mert rosszul esik, de nem akarok sárkány
lenni?
Figyelt kérdés
A férjem húsvéti bulizásra hivatalos egy szórakozóhelyre. Ez nem lenne probléma, de ez a hely Szegeden van, mi meg 60 kmre lakunk. A hazajutása bajos. Mehetne kocsival, de inni fognak. A taxi haza drága lenne. Bejelentette, hogy ott alszik a társaság egyik tagjánál. A társaságból senkit nem ismerek, de ffiak, nők vegyesen (nem párok). Én ide nem vagyok hivatalos, nem is tudnék nenni mert 6 hós terhes vagyok. Nincs bajom vele, hogy megy, de azzal igen, hogy fogalmam sincs kinél alszik. voltak gondjaink, de igyekszem bízni benne. Túlreagálom? Kicsit érzékenyebb vagyok a hormonok miatt. Mit mondjak neki? Ha azt mondom jöjjön haza időben, akkor korlátozom, ha elengedem végig gyomirgörcsöm lenne. Nyeljem le a békát?
Ezt amit itt írtál mondjad meg neki. Én személyileg nem engedném. Azért mert nincs helye bulikon olyannak akinek van párja vagy felesége a párja nélkül. Téged is meg bírtak volna hívni. Sokan most le fognak lontozni de mindegy
2015. ápr. 1. 19:05
3/27 anonim válasza:
Voltak gondjaink - na, igen, itt kezdődik a probléma.
Ha nem bíztok egymásban, mi értelme együtt lenni?
Én simán elengedném a párom, mert tudnám, hogy nem csalna meg, de téged ezek szerint már átbsztak párszor. Ez van, ott kell hagyni.
2015. ápr. 1. 19:07
4/27 anonim válasza:
2-eske, ha nekem a párom, akár fiú, akár lány, azt mondaná, hogy nem mehetsz ide, vagy oda, képen röhögném és bemutatnám az ajtónak. Ugyanis NEM az apám-anyám, hogy bármit is megtilthasson.
2015. ápr. 1. 19:08
5/27 anonim válasza:
Hozzám szóló kommentáló # a társasági köré a hölgy párjának \férjének biztos tud róla hogy az úrnak van kedvese és szerintem ez kicsit tapintatlan tőlük. Vagy már előbb megbeszélték hogy a hölgyet ne hívják meg hogy az úr élvezze a más nők társaságát. Olyan hogy valakit ki raksz a lakásból mert nem ért valamivel egyett végképp paradoxális
2015. ápr. 1. 19:12
6/27 anonim válasza:
Elengeded? Mit csinálsz, ha mégis ott marad az engedélyed ellenére? Elveszed a zsebpénzét? :D
Amúgy normális házasságban fel sem merül a felekben, hogy az egyik csalja a másikat, amíg a másik nem néz oda.
2015. ápr. 1. 19:19
7/27 anonim válasza:
őt meghivták téged meg nem? ...ez inkább a férfitől bunkóság, hogy még így is el megy/akar menni
2015. ápr. 1. 19:20
8/27 anonim válasza:
Nekem eleve rosszul esne hogy el se akar vinni. Eleve rosszul esne, hogy nem mehetek el. Miért ne mehetnél el 6 hós terhesen? Csak nem kell inni. Vagy ő nem akar vinni téged? Ha nem akar vinni, miért nem? Ott eleve gondok vannak szerintem, ha a pár nem tud közösen, a másik barátaival szórakozni menni. Nem azt mondom hogy állandóan egymás nyakán kéne lógni, persze hogy kell az önálló szórkozás.
Ha meg problémás a terhességed, azért akadnék ki, mert nem maradna mellettem. Szerintem igenis lehetne a férjedben annyi, hogy ha el is megy bulizni, akkor időben hazamegy. Kell a szórakozás persze, én se örülnék ha "el lennék tiltva" tőle, neki meg eszébe se jutna vinni, és ilyen lazán otthonhagyna.
2015. ápr. 1. 19:22
9/27 anonim válasza:
A bulival nincs gond, még az ottalvás is belefér szerintem akár pár nélkül is, ha az ő ismertségi köre lesz csak jelen, feltételezem ez most egyszeri kivételes alkalom és nem hetente bulizik és alszik máshol. Itt a probléma abban van, hogy te nem bízol benne, igazából megcsalni bárhol van lehetősége, ahhoz nem kell 60 km-rel odébb menni. Ha nem bízom a páromban (főleg ha voltak gondok már, bár nem tudom ez mit takar) nem lennék vele, közös gyereket meg végképp nem vállaltam volna.
2015. ápr. 1. 19:23
10/27 anonim válasza:
én sem örülnék, főleg ha csak bejelenti hogy másnál alszik. oké, de nem kell engedélyt kérni, ez egyértelmű, de jó lett volna ha meg is kérdezi hogy nem zavar -e?
szerintem jöjjön első busszal/vonattal haza. de a lényegen nem változtat, ha meg akarna csalni, bármikor megtehetné.!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!