Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha a Skyrimban sárkányokat...

Ha a Skyrimban sárkányokat akarok keresni merre fogok tallálni a leggyakrabban?

Figyelt kérdés
Már 11-es szintü vagyok de csak összesen 2 sárkányt találtam eddig (az elsővel egyyüt ami benne van a történetben). Valakinek valamijen tippje hogy merre keresem?

2012. febr. 21. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Hmmm emlékeim szerint néha hozzádrepülnek (alvás után kimentem a házból és ott szálldogált felettem) de amúgy millió mellékküldetésekben vannak ... A guardok 1szer arról is beszélgetnek hogy a hegyen van 1 ... és a térképen jelzi 1 ikon (amit én először lófejneknéztem és meg is hótam)
2012. febr. 22. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
A sárkányok véletlenszerű események, vannak mindenhol. Mászkálj sokat quicktravel helyett, és akkor találkozni fogsz sokkal.
2012. febr. 22. 20:27
 3/10 A kérdező kommentje:

Nah újjab 2 sárkányt nyírtam ki :). Az első sárkány áldozat hozzámrepült ( a szerencsétlenségére hogy, engem nézett ki :D ). A második meg tényleg egy ikon jelezte valami téli helyen és ott üllt a hegy tetején. Nem tudom, hogy mitöl voltak ijen gyengék az első sárkánynál 2 élet potiont ittam.

A 2. pedig a fele életemet se vette le O.o pedig csak 15-ös vagyok.

Tudom hogy ez a kérdés nem ide tartozik de vérfarkassá hogyan tudok változni hogyha már tudok az lenni csak nem tudom mejik gombal aktiváljam?

2012. febr. 22. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Kijelölöd a powers-ek közül. Beast form a neve.
2012. febr. 22. 21:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen de ha kijelöltem mejik gombot nyomjam meg?
2012. febr. 22. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugyanazt, mint üvöltésnél. Mittom én. Konzolon bal bumper. Pc-n Z vagy Y vagy valami ilyesmiről írogattak itt az oldalon, minden ki van írva, el lett mondva a játék közben.
2012. febr. 23. 03:53
 7/10 A kérdező kommentje:
okés kösz látom te is kocka vagy xd ha hajnali 3 kor fent vagy.
2012. febr. 23. 04:32
 8/10 anonim ***** válasza:
És még reggel 10-kor is :D Meló volt, éjszakai műszak ;)
2012. febr. 23. 10:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak írom, hogy érdemes a sárkányfejes ikonokhoz menni mert volt ott egy sárkány és egy fal is ahol 3db szöveget tanultam egyszerre. Igaz egy dragon priest is

XD 2 varázslattal levitte a 3 negyed életemet de valahogy véletlen találtam egy safespotot. Aztán lenyilaztam 90 nyilat löttem bele mire meghalt :). De komoly lootja volt annak is. kb 3500 arany értékben.

2012. febr. 23. 14:37
 10/10 anonim válasza:

Tudom, melyik helyről beszélsz és nem csak egy olyan sárkányfejes hely van, hanem 6-7. Mindegyiknél van shout és sárkány is. Emlékszem nekem is kb. 10 percig tartott kinyírni a sámánt és kb. 3 perc volt a sárkányXD

Pedig daeric fullom van és végig tűzgolyokkal kínáltam.

2012. márc. 6. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!