Ha a Skyrimban sárkányokat akarok keresni merre fogok tallálni a leggyakrabban?

Nah újjab 2 sárkányt nyírtam ki :). Az első sárkány áldozat hozzámrepült ( a szerencsétlenségére hogy, engem nézett ki :D ). A második meg tényleg egy ikon jelezte valami téli helyen és ott üllt a hegy tetején. Nem tudom, hogy mitöl voltak ijen gyengék az első sárkánynál 2 élet potiont ittam.
A 2. pedig a fele életemet se vette le O.o pedig csak 15-ös vagyok.
Tudom hogy ez a kérdés nem ide tartozik de vérfarkassá hogyan tudok változni hogyha már tudok az lenni csak nem tudom mejik gombal aktiváljam?

Az első válaszolónak írom, hogy érdemes a sárkányfejes ikonokhoz menni mert volt ott egy sárkány és egy fal is ahol 3db szöveget tanultam egyszerre. Igaz egy dragon priest is
XD 2 varázslattal levitte a 3 negyed életemet de valahogy véletlen találtam egy safespotot. Aztán lenyilaztam 90 nyilat löttem bele mire meghalt :). De komoly lootja volt annak is. kb 3500 arany értékben.
Tudom, melyik helyről beszélsz és nem csak egy olyan sárkányfejes hely van, hanem 6-7. Mindegyiknél van shout és sárkány is. Emlékszem nekem is kb. 10 percig tartott kinyírni a sámánt és kb. 3 perc volt a sárkányXD
Pedig daeric fullom van és végig tűzgolyokkal kínáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!