Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mondjam meg, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg, hogy nem akarok tőle gyereket?

Figyelt kérdés
Párom 37 éves, és szinte naponta mondja, hogy gyereket akar. Én is szeretnék, de nem tőle. Szeretem őt, de anyósoméknál lakunk én meg nem akarom, hogy idegesítsük őket a gyerekkel. Párom nem akar albérletbe menni saját házra pedig 100 évig is gyűjthetnénk. Félek, ha ezt elmondom neki akkor elzavar. Mit tegyek?
2015. jan. 4. 15:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%

Miért nem akar albérletbe menni?

Elég nagy szemétség, hogy nem beszélsz erről vele őszintén.

2015. jan. 4. 16:00
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
Tehát gyereket nem akarsz tőle, biztos vagy benne, hogy soha nem fogtok ketten együtt elköltözni a szüleitől, és azt is tudod, hogy ő nem is partner a ti közös jövőtök felépítésében. Akkor mégis miért félsz attól, hogy elzavar? Normális, értelmes ember ilyenkor véget vet a kapcsolatnak, kilép belőle. Így csak húzzátok egymás idejét, te pedig kifejezetten kétszínű vagy.
2015. jan. 4. 16:00
 3/23 anonim ***** válasza:
92%

"Én is szeretnék, de nem tőle."

Ez mindent elmond. Akkor kitől? És miért vagy akkor vele?

2015. jan. 4. 16:03
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Nincs hova menned? Ő tart el? Ezért félsz, hogy elzavar? Ha szereted, akkor miért mástól akarsz gyereket és nem tőle?
2015. jan. 4. 16:03
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Na vajon miért fél. Mert biztos nincs hova menni és egy kis szex a lakhatásért cserébe egyeseknek jó üzlet.
2015. jan. 4. 16:04
 6/23 anonim ***** válasza:
87%

Hihetetlen, hogy együtt élő, elvileg egymást szerető, felnőtt, értelmes emberek ennyire képtelenek a kommunikációra, de még arra sem, hogy eldöntsék, mit akarnak a jövőtől.

Ha akarsz gyereket, de nem tőle, mi a fenéért vagy még vele? Ha csak az a baj a gyerekvállalás szempontjából, hogy akarnád, csak nem az anyósnál, miért nem mondod meg?

Furcsa emberek vannak...

2015. jan. 4. 16:06
 7/23 anonim ***** válasza:
55%

Mielőtt megfeszítitek a kérdezőt, szerintem érthető, hogy nem a csórólalinak akar szülni a nyomorba. 37 éves férfi tegyen már le valamit az asztalra.

Kérdező, ezt a részt elmagyaráznád, mert igencsak kétértelmű:

"Én is szeretnék, de nem tőle"

2015. jan. 4. 16:09
 8/23 anonim ***** válasza:
89%
Feribátyátok: de akkor meg menjen el, élje a saját életét, és keressen magának olyan párt, akinek szívesen szül gyereket.
2015. jan. 4. 16:11
 9/23 anonim ***** válasza:
86%
Szex-ért lakhatás! Hogy nevezik ezt köznapi nyelven? Kisegítenétek................
2015. jan. 4. 16:11
 10/23 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem húzd még az időt, amíg megtalálod életed párját, aki eltart téged gyerekkel együtt majd. Az ilyen élősködők úgy szokták, nem?

Vagy eléállsz és közlöd, hogy ilyen körülmények között nem akarsz gyereket szülni. Ha elköltöztök, és önállóak lesztek, lehet róla szó. Már ha tényleg nem csak kifogásokat keresel...

2015. jan. 4. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!