Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg, hogy nem akarok tőle gyereket?
"Én is szeretnék, de nem tőle"
Ezek szerint te egy házas emberre vadászol?!!
Kérdező!
Te elvárod, hogy legyen egy háza a pasidnak.
A nők amúgy is minden fórumon hangoztatják az egyenjogúságot, hát vegyél te egy házat!
Ez ám az igazi sunyiság!
Ő és a családja eltart téged, te meg másfelé kacsingatsz?!
Vagy már csináltatod is a gyereket, valaki mással?!
Igazából nem kellene házat venni, elég lenne, ha ketten, közös fizetésből kivennétek egy albérletet.
Ez lenne a legjobb döntés, bár nem tudom, anyagilag hogy álltok.
Ha megengedhetitek magatoknak, akkor sajnos a párod anyuci jóllakott kis óvodása. Ha nem tehetitek meg, az megint egy más kérdés.
Ha viszont mástól akarsz gyereket, nem tőle, felesleges az egész hercehurca, menj máshoz.
Miért nem dolgozik és hogy gondolja egyáltalán, hogy a te 60 000 Ft-odra, az anyja nyakára vállaljatok gyereket?
A párod nem százas. :(
Ha van egy kis eszed, megpróbálsz valami többet fizető munkát találni, akkor is, ha több műszakos, kivenni egy olcsó albérletet és új életet kezdesz egyedül, ha nehéz is.
Nem tudom, hány éves vagy, de egy közel negyvenes férfi, aki így gondolkozik, már nem nagyon fog megváltozni, neked még lehet normális életed még ha nem is lesz könnyű a kezdet.
Az én volt barátom is ilyen volt. Aztán én vettem ki albérletet, fizettem, ő nem dolgozott. Nem bántam, oda költöztettem. Nem keresett munkát, neki minden nehéz volt, anyukája messzi lakott, neki hiányzott anyuka, két-három heteket nála töltött, egyet "nálunk". Én sem vállaltam vele gyereket, hál'istennek, de nem is maradtunk sokáig együtt.
Rokonok, barátok nem tudnak segíteni átmenetileg? Ismerek valakit, aki szintén 60-at keres és egy olcsóbb albérletben lakik egyedül. Nem könnyű, de azért megvan. Nincs valami nagyobb gyár a környéken, ahol több műszakot lehet vállalni? Én anno 3 műszakba jártam, néha 12-eztem egy kicsivel több fizetésért.
Mert ez a helyzet sehogy nem jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!