Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mondjam meg, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg, hogy nem akarok tőle gyereket?

Figyelt kérdés
Párom 37 éves, és szinte naponta mondja, hogy gyereket akar. Én is szeretnék, de nem tőle. Szeretem őt, de anyósoméknál lakunk én meg nem akarom, hogy idegesítsük őket a gyerekkel. Párom nem akar albérletbe menni saját házra pedig 100 évig is gyűjthetnénk. Félek, ha ezt elmondom neki akkor elzavar. Mit tegyek?
2015. jan. 4. 15:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%
Az isten háta mögötti településekben az a jó, hogy az albérlet kb "ingyen" van. Nekünk is van Pécs vonzáskörzetében ingatlan, 5 szobás teljesen jó állapotban és 30+ rezsiért lehetne kiadni kb. Ha lakótárssal kivennél 2 szobásat kb 15-20 ezerből kijönne rezsivel együtt. Nem egy leányálom, de ez az egymás kihasználása sem az.
2015. jan. 4. 17:23
 22/23 anonim ***** válasza:

Engem nagyon érdekelne, hogy ő miből tervezi így eltartani a gyereket? 60 ezer forintból élnétek hárman? Vagy úgy gondolja, hogy a szülei majd eltartanak titeket? 37 évesen mindent el lehet róla mondani, csak azt nem, hogy felnőtt, felelősségteljes férfi.

Igazad van, én se szülnék neki gyereket, de az is biztos, hogy pucolnék mellőle.

N26

2015. jan. 4. 20:18
 23/23 anonim válasza:

Már a kérdésed ő kiderűlt, hogy egy kétszínű gerinctelen ember vagy... Ez egyébként már sajnos elég gyakori. Te az a fajta ember vagy ha az utcán egy Ferrariból odaszólna hozzád egy pénzes faszi, hogy "akarsz dugni" hezitalas nélkül belemennél. (NEM MINDEN NŐ ILYEN!!! TISZTELET A KIVÉTEL!!!!) Nyugodtan le lehet pontozni ha valakit szíven ütött a hozzálszólásom!

27/F

2019. máj. 21. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!