Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy már 35 éves vagyok és nem akarok gyereket, szinte még a gondolatát is utálom hogy egyszer gyerekem lenne? Lett volna alkalmam megházasodni de azt is lemondtam. Jó ez így?
Mindig is szerettem a függetlenséget.Jó dolog ha van valaki az ágyadban este, de én a legjobban egyedül szeretek aludni.Volt már komoly kapcsolatom is de a házasság és a gyerek csinálás előtt leléptem.
Nem tudnám elviselni, hogy egy életre valaki hozzám legyen láncolva, és tőlem függjön.van így ezzel valaki?
35 F
Miért ne lenne normális?
Nem vagyunk egyformák.
Ki így gondolkodik, ki úgy.
Azt nem mondom, hogy ez nem normális, de hogy elüt a nagy átlagtól ez biztos.
A nők nagyon nagy része, azok is akik sok évig nem akartak gyereket, egyszer csak akarnak.
Aztán van egy jóval kisebb rész, akikre ez sose jön rá.
Te azok közül való vagy....
Kíváncsi lennék mit mondasz 20 év múlva. Képzeld magad abba a szituba, ki lesz körülötted, mint hozzátartozó...
Hajjaj, de még mennyien!
És véleményem szerint mindenkinek jobb, ha olyan pár vállal csak gyereket, ahol mindkét fél akarja is a babát.
Neked annyit tudok tanácsolni, hogy céltudatosan olyan csajokkal próbálj összejönni, akik szintén nem akarnak gyereket. Vannak bőven, és ha a saját korosztályodban válogatsz, harminc után már ezt elég határozottan el is tudják dönteni.
Sokan vannak, akik így gondolkodnak.
De mi lesz veled később? Egyedül maradsz, és senki sem nyitja rád az ajtót. Ezt is végiggondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!