Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális az hogy már 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy már 35 éves vagyok és nem akarok gyereket, szinte még a gondolatát is utálom hogy egyszer gyerekem lenne? Lett volna alkalmam megházasodni de azt is lemondtam. Jó ez így?

Figyelt kérdés

Mindig is szerettem a függetlenséget.Jó dolog ha van valaki az ágyadban este, de én a legjobban egyedül szeretek aludni.Volt már komoly kapcsolatom is de a házasság és a gyerek csinálás előtt leléptem.

Nem tudnám elviselni, hogy egy életre valaki hozzám legyen láncolva, és tőlem függjön.van így ezzel valaki?

35 F

2013. máj. 24. 15:39
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
67%
"De mi lesz veled később? Egyedül maradsz, és senki sem nyitja rád az ajtót. Ezt is végiggondoltad?" aki meg csak azért alapít családot hogy legyen aki kitörölje a seggét mikor vén troty lesz azért az sem túl bölcs emberke
2013. máj. 24. 15:57
 12/53 A kérdező kommentje:

ki az a retardált , aki lepontozza azokat a válaszokat amiket kértem a kérdésre.

Akinek nem tetszik az ne olvasgassa , hanem menjen babázni inkább ha ő azt az álláspontot díjazza.

vagy írjon ide h én voltam aki lepontoztam és majd mi is lepontozzuk a sunyi settenkedőt!

2013. máj. 24. 15:58
 13/53 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nem jo. De Te tudod... Nagy teret nyer manapsag a deviancia, nem tudom miert jobb neked tok egyedul, mint valakivel oszinte toretlen bizalomban elni. Mitol felsz? Ne mondd nekem hogy sokkal jobb mindig mas no mellett felkelni, van egy pont szerintem, ami utan mar egyszeruen eleg. Mivel lesz masabb neked megint valaki uj? Kicsit maskepp fog allni a haja meg a keze. Huuuuha, ezert aztan megeri eldobni mindazt az oromot, amit kizarolag egy csalad adhat meg neked. Persze a csalad is jar nehezsegekkel, talan felsz hogy nem fogsz megfelelni a kihivasnak? Most igy latod konnyebbnek, kesobb majd banni fogod, ja, kozben az orszag is tonkremegy lassan mert akiknek meg tenyleg nem valo a gyerek azok a Te korodban mar nagyapak..

26/F

2013. máj. 24. 15:59
 14/53 anonim ***** válasza:
75%

szerintem a hitelesség a lényeg. úgy élj, ahogy neked jó, anélkül, h ezzel megbántanál másokat. és az tökmindegy, h ez most 6 gyerek vállalását jelenti, esetleg a gyermektelenséget vagy épp azt, h egyedülálló vagy életed nagy részében. tökmindegy, az a fontos, h tudd, h ki vagy és ne csapj be másokat és saját magadat azzal, h másmilyennek mutatod magadat. szerintem sokkal nagyobb gáz lenne, ha elvetted volna azt a nőt és családot alapítatok - ő azt hiszi, minden rendben, te meg a lelked mélyén az elveszett függetlenségedet siratod. mindenféle ember van, ezt kellene felfogni és mindenkinek merni kellene a saját vágyai és nem pedig a társadalmi elvárások szerint élni

hacsak ez az egész nem félelem, menekülés, utólagos belemagyarázás a részedről, de ezt meg már csak te tudod és te is csak a lelked mélyén ... :)

2013. máj. 24. 16:11
 15/53 anonim ***** válasza:
81%
Nézd, nem mindenki egyforma. Ez csak Magyarországon bevett hóbort, hogy elítélik azt akinek 30 évesen nincsen családja/gyereke. Marhaság. valaki leéli az életét úgy hogy nincsen családja, és mégis boldog. Az életet a tiéd, élj úgy hogy jól érezd magad. Én sem akarok gyerekek 35 éves korom előtt. 25F
2013. máj. 24. 16:17
 16/53 anonim ***** válasza:
10%
25os! Honnan veszed, hogy "csak Magyarorszagon hobort"? :) Gondolom nem a hatalmas nemzetkozi tapasztalatodra alapozod a velemenyed...
2013. máj. 24. 16:22
 17/53 anonim ***** válasza:
26%

"Normális az hogy már 35 éves vagyok és nem akarok gyereket, szinte még a gondolatát is utálom hogy egyszer gyerekem lenne?"

Az én értékrendem szerint nem, nem normális.

"Lett volna alkalmam megházasodni de azt is lemondtam. Jó ez így?"

Nagyon jó ez így, mindaddig amíg boldog vagy!

2013. máj. 24. 16:24
 18/53 anonim ***** válasza:
61%
25-ös vagyok, de igen van tapasztalatom külföldről, mivel állandóan utazok. Értelmét azonban nem látom a lepontozásnak, de ha te ettől vagy boldog (?) :)
2013. máj. 24. 16:26
 19/53 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy majd később megjött hozzá az "étvágyad", van rá sok példa, de amíg így érzel, addig nincs rá szükséged, éld az életed úgy, ahogy neked jó.
2013. máj. 24. 16:32
 20/53 anonim ***** válasza:
27%
Én nem tudom elképzelni ezt magamról.... ezért nem is értem meg azokat az embereket, akik így döntenek!
2013. máj. 24. 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!