Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális az hogy már 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy már 35 éves vagyok és nem akarok gyereket, szinte még a gondolatát is utálom hogy egyszer gyerekem lenne? Lett volna alkalmam megházasodni de azt is lemondtam. Jó ez így?

Figyelt kérdés

Mindig is szerettem a függetlenséget.Jó dolog ha van valaki az ágyadban este, de én a legjobban egyedül szeretek aludni.Volt már komoly kapcsolatom is de a házasság és a gyerek csinálás előtt leléptem.

Nem tudnám elviselni, hogy egy életre valaki hozzám legyen láncolva, és tőlem függjön.van így ezzel valaki?

35 F

2013. máj. 24. 15:39
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
87%

ááá, hol vagytok ti ilyen férfiak akik így gondolkoztok?

2 év után elszántam magam, hogy újra kapcsolatba kezdjek valakivel, utoljára az eljegyzés előtt faroltam ki egy másik kapcsolatból, és nem akartam magam újra ennyire lekötni.

Erre mit ad isten, most 3 hét után borítékolni tudom, hogy ennek is hamarosan vége lesz, mert a lazának induló kapcsolat ott tart, hogy napi szinten kérdőre vagyok vonva, hogy mikor költözünk össze, hány gyereket szeretnék (mi az, hogy egyet sem??!?!), milyen más lesz majd ha viselem a nevét..

De könyörgöm, én mindig elmondom már az elején, hogy nem erre vágyok. Csak érezzük jól magunkat, és ennyi.

Miért nem olyanokat ismerek meg,mint Te... Nem tudnám elviselni, hogy egy életre máshoz legyek láncolva és tőle függjek.

2013. máj. 25. 02:07
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

19:53 először is, a felsorolt kommentek közül csak egyet írtam én. Tudod sok embernek van azonos százaléka!

És mégis mi ha nem korlátoltság ha beskatulyázol mindenkit? A szingli nem egyenlő azzal, hogy minden nap mással d*g! Nálad fokozatok vagy egyediség nincsen? A kérdező sehol sem írta, hogy neki olyan sok partnere lenne, de ha mégis igaz, az akkor sem azt jelenti, hogy minden hozzá hasonló gondolkodású ugyanúgy cselekszik! Az emberek kiszúrnak bizonyos kulcsszavakat és azoknak hatására aktiválódik áltlánosítások szajkózása. Miért nem lehet minden ember egyedi. Ha azt írom nem bulizok, nem iszok (soha - szó szerint), nem cigizek, semmilyen kalandba nem vagyok benne, és nekem még a kezemet se fogja meg az aki nem "jár" velem és nem vagyunk szerelmesek egymásba, akkor mindenki bólogat, hogy igen igen ez biztos milyen félénk, felelősségteljes, csendes lány, aki csak egy párra vágyik meg családra, hű milyen kevés van ebből. Ha azt írom, hogy sosem akarok gyereket, sőt a párkapcsolatot sem tartom létfontosságúnak, hogy szeretek egyedül lenni, nem vagyok hajlandó senkihez alkalmazkodni ilyen szinten, fontos a munkám, fontos a pénz, nem fogok senkiért beáldozni semmit, akkor meg azzal jönnek, hogy hű ez biztos valami karrierista csaj, akinek nem kell a felelősség mert bulizni akar meg kiélni magát... A vicc az, hogy mindegyik leírás én vagyok és egyik következtetés sem igaz.

Engem nem érdekel ki hogy, és egyszer sem szóltam le az életformát. Az zavar amikor ők szólnak be az én életformám miatt! És ha válaszolok, akkor azért teszem, hogy leírjam, nem csak úgy lehet normálisan élni, ahogy te, nem azért, hogy leszóljam. Az a baj, hogy te is csak sírsz, hogy hova jutottunk, ma már az a szégyen aki monogám meg minden. De az igazság az, hogy a legtöbb felnőtt aki aggódik emiatt, ha találkoznak valakivel aki úgymond erkölcsös életet él, akkor azt nem tartja normálisnak, elszörnyülködik. Mert mi az hogy valaki nem iszik alkoholt, meg nem bulizik néha, nem pasizik hát elképzelhetetlen.

2013. máj. 25. 02:34
 43/53 anonim ***** válasza:
79%

Én sem akarok gond nyűggel jár így magunk ura vagyunk akkor kelünk fekszünk mikor mi szeretnénk nem vagyok 24 órás anya...:))))Ez így jó

Az a lényeg neked legyen jó:)

Némely nő tisztára le van amortizálódva szülés után inkább nem kösz:)180 fokot kellene változni egy gyerek miatt.Aki a csöndet nyugalmat megszokta nehezen adja fel egy gyereke miatt.

2013. máj. 25. 08:51
 44/53 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, nem nem jó Igy. Az, hogy gyereket nem akarsz még ok, de, hogy társat se, azért az már gond. Valami gond lehet veled. A te korosztályod vagyok és a környezetünkben az ilyen pasik nem százasok általában.
2013. máj. 25. 09:14
 45/53 anonim ***** válasza:
64%

44.

igazad van, de aki nem akar társat, annak ne is legyen, mert csak szívatni tudná, szeretni nem.

szóval szerintem az a legjobb, ha a kérdező egyedül alszik, egyedül ébred. úgyis ezt szeretné és így legalább nem b.szik ki senkivel :)))

azon meg kár rugózni, h ismersz a korban hozzád illő pasit, de az szingli létére nem akar kapcsolatot. ha nem akar, akkor nem kell vele foglalkozni, ha nem foglalkozol vele, mint potenciális társ, akkor kár azon bánkódni/mérgelődni, h ilyen. már ha nálad erről van szó. csakmert van egy szintén korosztálybeli barátom, aki minden tartósan egyedülálló férfira haragszik, amiért ne akakr megállapodni és ezzel nem vált meg egy 30 és 40 közötti elkeseredett és magányos nőt. ez meg szimplán szánalmas és van annyira nem normális, mint ezek a férfiak

37/N

2013. máj. 25. 09:50
 46/53 anonim ***** válasza:
0%

44. vagyok

Kapcsolatban élek gyerekkel, de van haverunk aki nem akar kapcsolatot. Havernak jó, de tényleg bibis a pasi.

2013. máj. 25. 13:20
 47/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, csak ne hitegesd a nőket. Az elején szögezd le, hogy nem lesz ebből semmi. Szerintem így korrekt, és senkinek egy szava nem lehet.
2013. máj. 25. 15:10
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki éljen úgy ahogy szeretne, és ahogy jól érzi magát. Sokkal jobb ez, mintha , gyereket, házasságot ígérnél csak azért hogy lefektess egy csajt, aztán elhagyd.

Ha így boldog vagy, akkor élj továbbra is így.

Én pl Férjhez menni szerettem volna. Ez másfél éve meg is történt. Viszont van amiben változtam. 20 éves koromig egyáltalán nem akartam gyereket. Már szeretnék, de a dolog megbosszulta magát, mert kiderült hogy sose lesz. (nem lehet). Látod? Milyen szemét az élet....A rokonságból meg rendre azt hallom mikor lesz gyerekünk? És nagyon fájnak az ilyen kérdések. Mert a betegségemhez viszont senkinek semmi köze! Egyébként is magánügy. Nem tudom miért kérdezgetik.

Élj úgy, ahogy te akarsz, és ne foglalkozz azzal, ha esetleg emiatt beszól valaki.

27/N

2013. máj. 26. 16:56
 49/53 anonim ***** válasza:

Utolsó sajnálom:(((

És más úton módon sem lehetne baba?nagyon nehéz lehet:(

2013. máj. 26. 18:02
 50/53 kruse ***** válasza:
100%

Ne törődj vele ki mit gondol...

Addig jó, amíg boldog vagy.

Na most majd jól lepontoznak, de csak azért is leírom: :D

Én mindig szerettem a függetlenséget, viszont a terveimben volt egy gyerek. Tisztában voltam azzal is, hogy ha egyszer lesz gyerekem, valószínűleg egyedül fogom nevelni, mert hosszútávon nem tudok kapcsolatban élni.

Most ott tartok, hogy van egy gyerekem, egyedülálló vagyok, nyitott kapcsolatom van évek óta és boldog vagyok.

(Úgy képzeltem 30 évesen szülök, de az élet kicsit előbbre hozta a babát)

Rengeteg nő van így ezzel mint pl. én, csak sokan nem merik felvállalni, mert sok a csőlátású ember, aki a saját nézőpontját úgy adja elő, mintha az lenne a szentírás, ezzel is bűntudatot ébresztve a másikban, hozzáteszem jogtalanul.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy sokkal többen gondolkodnak így, mint azt gondolod. Ha az elején tisztázod, hogy mik a szándékaid, nem pedig hülyíted a nőket, simán lehet boldog életed.

Azokra pedig ne hallgass, akik olyan szöveggel jönnek, hogy ha nem lesz gyereked, öregkorodban senki se nyitja rád az ajtót, mert ez hülyeség.

Ismerek olyat, akinek van 3 gyereke és nem kíváncsi egyik se rá.

A lényeg, az életben semmire sincs garancia :)

ÉLJ BOLDOGAN AHOGY NEKED JÓ ÉS AKINEK NEM TETSZIK, AZT SZ@RD LE :)

2013. jún. 2. 01:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!