Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális az hogy már 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy már 35 éves vagyok és nem akarok gyereket, szinte még a gondolatát is utálom hogy egyszer gyerekem lenne? Lett volna alkalmam megházasodni de azt is lemondtam. Jó ez így?

Figyelt kérdés

Mindig is szerettem a függetlenséget.Jó dolog ha van valaki az ágyadban este, de én a legjobban egyedül szeretek aludni.Volt már komoly kapcsolatom is de a házasság és a gyerek csinálás előtt leléptem.

Nem tudnám elviselni, hogy egy életre valaki hozzám legyen láncolva, és tőlem függjön.van így ezzel valaki?

35 F

2013. máj. 24. 15:39
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
75%

Én is így érzem nőként. Én azért nem akarok gyereket, mert:

1. éveken át rám erőltették, hogy lehetne már gyerekem. És ebből nagyon elegem lett

2. mindig úgy érzem, nem tudnék annyi időt tölteni a gyerekkel, hogy megneveljem. Mivel ez nagyon fontos, mert nevelés nélkül nem lesz belőle normális ember. Az egyik rokonom liberálisan neveli a kislányát, akivel sajnos sok gond van.

3. én is független vagyok. Mindig is szerettem önálló lenni

2013. máj. 24. 16:41
 22/53 anonim ***** válasza:
67%

"Egyedül maradsz, és senki sem nyitja rád az ajtót."

Érdekes, ugyan én nő vagyok júniusban leszek 35. És én most is annak örülök, ha hetekig, vagy akár hónapokig sem nyitja rám az ajtót senki. Szeretek önálló, és független lenni.

És bárki bármit is mondjon nem hiszem, hogy ezt valaha is másképp fogom gondolni. Úgyhogy szerintem normális. :)

2013. máj. 24. 16:45
 23/53 anonim ***** válasza:
70%

ugyanígy vagyok: nem hiányzik a gyerek. viszont igényem volt a szerelem lelki részére is, így férjhezmentem.

nekem az állandó kötöttség és felelősség nem hiányzik, ami egy gyerekkel jár. és igen, féltem az egészségemet és az alakomat a terhességtől, szoptatástól. de a legfőbb ok: nem szeretem a gyerekeket.

a fő gondom az, hogy a férjem mostanában kezdte mondogatni a gyerektémát, pedig úgy egyeztünk meg a legelején, hogy nem lesz. na ez a gáz.

32/N

2013. máj. 24. 16:46
 24/53 anonim ***** válasza:
26%

Kedves 15/18-as.

Egyreszt

Az hogy sokat utazol, nem azt jelenti hogy megismertel egy masik kulturat. Ha honapokat elsz valahol, ott elsz ahol a helyiek, nem szallodaba, beszelgetsz veluk, megismered oket, na akkor mondd azt hogy van egy kis tapasztalatod veluk. Eddig 4 kulonbozo orszagban volt szerencsem elni huzamosabb ideig, (En azert nem erzem akkora szerencsenek), es hidd el, sehol nem gondolkodnak ugy az emberek, mint Magyarorszagon. Mert nalunk ez a szingliseg meg fuggetlenseg a divat, mashol meg a csalad szentsege.

Masreszt

Nem, nem vagyok se boldog, se boldogtalan a velemenyedtol, sem a le meg felpontozastol, az a helyzet hogy egy legypiszoknyit sem szamitasz. Es Te miert pontoztal le engem, mert azt irtam, hogy En mar nem igenylem hogy mindig massal es massal fekudjek le? Latom idaig jutottunk hogy ez mar szegyen kategoria. Nem is csodalkozok hogy beteg ez a tarsadalom.

Szep napot

2013. máj. 24. 16:54
 25/53 anonim ***** válasza:
84%

Én nem értem miféle érv a családalapítás, gyerekvállalás mellett az, hogy majd öregkorodban lesz, aki rádnyitja az ajtót. Saját példát is tudok felhozni, külföldi rokonok, vagy itthoniak, akik egy évben egyszer találkoznak a szüleikkel vagy a távolság vagy a kevésbé szoros kapcsolat miatt. Erre én nem alapoznék. Egyáltalán nem biztos, hogy a gyereked kíváncsi lesz rád.

Kérdező, te pedig nem letsz túl határozott ember, ha tőlünk kérdezgeted, hogy jó-e ez így. Ha neked jó, akkor minden rendben ezzel.

2013. máj. 24. 16:54
 26/53 anonim ***** válasza:
73%
És te meg miért vagy olyan korlátolt, hogy a szingliséget az összevissza d*gással azonosítod? Én pl elég prűd elveket vallok a párkapcsolatok terén, ha már csinálom, mégis úgy érzek mint a kérdező.
2013. máj. 24. 16:58
 27/53 anonim ***** válasza:
41%

Hát én nem tudom valaki, hogy tud így gondolkodni..

És nem csak azért jó ha van családod mert lesz aki rád nyitja öregkorodban az ajtót, hanem mert egy férj/feleség vagy gyerek az őszintén szeret és számíthatsz rá, ha baj van.

Persze aki nem akar családot akkor nem erőlteti senki az Ő saját döntése.

2013. máj. 24. 17:03
 28/53 anonim ***** válasza:
52%
Semmi nem garantálja azt sem, hogy őszintén fog szeretni a férjed vagy a gyereked. Én például őszintén szeretem a legjobb barátomat, apámat meg nem. Na?
2013. máj. 24. 17:06
 29/53 anonim ***** válasza:
55%
Engem a szüleim, testvéreim, unokatestvéreim, a gyereik stb is szeretnek. Szerintem az a nem normális aki felnőttként bezárkózik és azt hiszi, hogy neki a gyereken meg esetleg a férjen kívül nincs szüksége se a régi családjára se barátokra.
2013. máj. 24. 17:06
 30/53 anonim ***** válasza:
36%

Van ilyen is.

Jaahh most azért le kell pontozni mert nem értek egyet..? Gáááz..xD

2013. máj. 24. 17:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!