Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális az hogy már 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy már 35 éves vagyok és nem akarok gyereket, szinte még a gondolatát is utálom hogy egyszer gyerekem lenne? Lett volna alkalmam megházasodni de azt is lemondtam. Jó ez így?

Figyelt kérdés

Mindig is szerettem a függetlenséget.Jó dolog ha van valaki az ágyadban este, de én a legjobban egyedül szeretek aludni.Volt már komoly kapcsolatom is de a házasság és a gyerek csinálás előtt leléptem.

Nem tudnám elviselni, hogy egy életre valaki hozzám legyen láncolva, és tőlem függjön.van így ezzel valaki?

35 F

2013. máj. 24. 15:39
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, te tudod, csak ne lopd mas idejet, napjait eveit.
2013. júl. 26. 14:51
 52/53 anonim ***** válasza:

Az én apám totál ilyen.

De ő társadalmi nyomásra megnősült.

Kb 2 hetente jár haza.A pénzt megkeresi,de egyáltalán nem érdekli a gyerekei érzelmi élete,alig tud rólunk valamit.

Csak úgy van.

Neki sosem lett volna szabad megházasodnia.

Anyám emiatt alkoholista lett.Mindennel neki kell foglalkoznia.Apám azon kívül,hogy leadja a pénzt,nem foglalkozik semmivel.

Aki szabad,nyitott életre vágyik éljen úgy.

2014. máj. 27. 06:16
 53/53 anonim ***** válasza:
30 éves korára szerintem már kell, hogy legyen az embernek valami támpontja. Ha ekkor nincs társad, gyakorlatilag komoly kapcsolat nehezen alakulhat ki.
2015. ápr. 13. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!