Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális az hogy már 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy már 35 éves vagyok és nem akarok gyereket, szinte még a gondolatát is utálom hogy egyszer gyerekem lenne? Lett volna alkalmam megházasodni de azt is lemondtam. Jó ez így?

Figyelt kérdés

Mindig is szerettem a függetlenséget.Jó dolog ha van valaki az ágyadban este, de én a legjobban egyedül szeretek aludni.Volt már komoly kapcsolatom is de a házasság és a gyerek csinálás előtt leléptem.

Nem tudnám elviselni, hogy egy életre valaki hozzám legyen láncolva, és tőlem függjön.van így ezzel valaki?

35 F

2013. máj. 24. 15:39
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
36%
Ja, szerintem is gáz.
2013. máj. 24. 17:14
 32/53 anonim ***** válasza:
75%
aki szerint csak Magyarországon hóbort, hogy de legyen gyerek: engem most cseszett le Angliában egy eredetileg afrikai kollégám, hogy úristen, nincs gyerekem? miért, kötelező? mellesleg, nekem azért nincs, mert nem találtam meg hozzá a megfelelő párt. csak azért, hogy legyen meg nem kell se társ, se gyerek. és szeretek egyedül lenni, de amúgy nem is vagyok egyedül. de jól elvagyok úgy is. a aki meg azért szül gyereket, hogy legyen aki ellássa....és ha elköltözik külföldre az a gyerek? vagy meghal a szülőknél előbb, mint pl. apukám?
2013. máj. 24. 17:19
 33/53 anonim ***** válasza:
95%
Nekem van férjem is, gyerekeim is, mégsem értem miért kéne másnak is úgy élnie, ahogy én jónak érzem. Basszus, miért fáj az másoknak, hogy az egyik válaszoló szereti ha hetekig rá sem nyitják az ajtót? Hát ha neki úgy jó, akkor másnak az miért fáj? Ha a kérdező jól érzi magát így ahogy él, akkor miért lenne gáz? Jobb lenne, ha csinálna 2-3 gyereket aztán csalná az asszonyt, a gyerekekre meg tojna magas ívből? Sokkal jobb ez így, hogy nem cseszi el ártatlan gyerekek életét. Szüljön az, aki úgy érzi teljesnek az életét. Én el sem tudnám képzelni gyerekek nélkül az életemet, de ez nem jelenti azt, hogy másnak is feltétlenül így kell ezt éreznie.
2013. máj. 24. 17:25
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szeretnék de nem sikerrül 3 éve. De szerintem normális majd ha találsz egy olyan nőt akit imádsz akarni fogsz. Én is igy voltam régebben
2013. máj. 24. 17:38
 35/53 anonim ***** válasza:
94%

Én is ilyen vagyok, sok nő- és férfiismerősöm detto, szerintem noha nem elterjedt, de teljesen normális hozzáállás.

Én agyfaszt kapok amikor ezen értetlenkednek vagy ebbe belekötnek az emberek (és elég sokan vannak ilyenek). Ha valaki csak szülőként és házastársként képes elképzelni az életét, a gyereke a legfőbb boldogsága, vagy csak ebben látja saját önbeteljesítését és/vagy jövőjét, én elfogadom, ha még tisztességben fel is neveli a gyereket, akkor minden tiszteletem az övé, de ne gondolja már senki, hogy ez az egyetlen "jó", "helyes" vagy "normális" emberi életút.

2013. máj. 24. 17:53
 36/53 anonim ***** válasza:
82%

10 évvel idősebb vagyok, nő, és ugyanígy érzek. Ráadásul -lehet megbotránkozni, - én is annak örülök, ha minél kevesebbszer szólal meg a telefon és a csengő.

Jó okom volt rá, hogy ilyenné váljak, de inkább úgy fogom fel, hogy szeretem a szabadságot, függetlenséget és képtelen vagyok alkalmazkodni.

A jövővel pedig nem foglalkozom, amúgy sem hiszem, hogy túl hosszú életű leszek, akkor meg miért ne éljek úgy, ahogy nekem jelenleg jó??

2013. máj. 24. 18:10
 37/53 anonim ***** válasza:
81%

Ami Neked jó és nem bánt másokat az jó. Bárki, bármit mond. Szerintem egy a lényeg, hogy mindig tiszta lapokkal játssz, mert ha nem így cselekszel, azzal tönkre teheted mások életét.

Úgyhogy összességében szerintem jó ez így.

(Mondom ezt úgy, hogy esküvőnk lesz hamarosan és minden vágyunk egy közös gyermek a párommal.)

24N

2013. máj. 24. 18:52
 38/53 anonim ***** válasza:
0%

15/18/26!

Erdekes, hogy korlatoltnak hivsz, (ami mar nem mellesleg szemelyeskedes kategoria), amiert nem ertek egyet egy bizonyos vilagnezettel, mi kozben Te magad is ugyanazt teszed, azaz nem ertesz egyet es masik vilagnezettel es korlatoltnak nevezed azokat akik azt valljak. Ilyen szempontbol Te magad is az vagy, hiszen keptelen vagy elfogadni a toled kulonbozoeket. Es meg szemelyeskedsz is, ami teged minosit. ;)

2013. máj. 24. 19:53
 39/53 anonim ***** válasza:
86%

ameddig másokat nem bántasz meg, nem hitegetsz senkit valótlan dolgokkal, addig teljesen normális az életviteled.

ismerek én is pár embert, akik tudják magukról, h alkalmatlanok lennének szülőnek, és legalább bennük van annyi IQ, h nem is erőltetik. tök jó fej mindegyik, soha nem csesztettem őket ezzel a témával.

2013. máj. 24. 20:25
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem tudom elképzelni ezt magamról.... ezért nem is értem meg azokat az embereket, akik így döntenek!"

Ez annyira szúrja a szemem. Gyereket akarsz, de nem érted meg azokat, akik nem.

Pedig szerintem ahhoz, hogy jó szülő legyél, elengedhetetlen az empátia. Ha neked még azt is nehéz feldolgozni, hogy más ember nem azt akarja, mint te, vár még egy-két meglepetés az életben.

2013. máj. 24. 22:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!