Hogy mondjam meg apámnak, hogy nem akarok gyereket?
Ha elvakult vallásos, akkor nem, és ne is erőlködj, mondjon amit akar. Ajánlok neked egy könyvet.
Daniel Quinn: Az én Izmaelem
Apádnak nagyon kevés esze van.
Kár vele vitatkozni.
Sehogyan sem. Nem az apád dönt arról, hogy TE hogyan fogsz felnőttként élni. Nem kell az orrára kötni, ami nem tartozik rá.
Élj úgy, ahogyan neked tetszik. Talán kiveri apád belőled a gyereket pofonokkal vagy ő maga akarja megcsinálni? Amikor a gyerek-témát felhozza, mondd meg, hogy nem érdekel, és hagyad ott szó nélkül.
Nekem sincs gyerekem, soha nem is akartam. Boldogan élek a férjemmel, sok éve, aki szintén soha nem akart gyereket. Mert van ilyen is.
Tekintve, hogy 14 éves vagy, jobban jársz, ha "egyetértesz" apukáddal, legalább nem izélget :)
Igen, Te is szeretnél gyereket, csak előbb még tanulni akarsz, meg kell találnod az igazit, mittudomén. Hátha akkor abbahagyja.
Egyébként, ha idősebb leszel, lehet, hogy megváltozik a véleményed. Meg az is lehet, hogy nem. Nem azon múlik, hogy boldog leszel-e, hogy van-e gyereked, vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!