Hogy mondjam meg apámnak, hogy nem akarok gyereket?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, de apám már pár éve azzal csesztet, hogy a gyerek az élet értelme, hogy az olyan házaspárok akiknek nincs gyerekük "értéktelenek" stb. Kijelentette azt is, hogy nem mehetek apácának.. Nem érti meg, hogy én egy olyan világba nem akarok gyereket szülni ahol a Voksán Virág féle guminők jelentik a tökéletes nőt, ahol az Éjjel nappal Budapest meg a Barátok közt jelenti az értéket, ahol az utcára nem mehetek ki nyugodtan, mert félek, hogy valami barom bármikor nekem eshet. Szerintetek ha idősebb leszek ez a nézet változni fog? Apa megérti majd, hogy én egyedül is teljesen jól el tudok boldogulni és nem attól leszek értékes, hogy szülök?2014. júl. 19. 17:27
11/12 anonim válasza:
Nem sok ertelmet latom 14 evesen ilyesmin vitatkozni, hiszen ebben a korban nagyon gyorsan valtozik a velemeny, nezopont. Konnyen meglehet, hogy mondjuk 24 evesen vagy kesobb ezt te is maskent fogod latni es majd szeretnel, vagy ha nem akkor sincs semmi gond.
12/12 anonim válasza:
Nekem is olyan 14 évesen kezdték most 25 vagyok és még mindig nem változott a véleményem h nem kell.
Mindenki azt kezd az életével amit ő akar, simán lehet élni gyerek nélkül.
Ha meg apádnak csak egy szüléstől lennél értékes akkor szánom öt, mer hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!