Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit mondjak, mert rosszul esik, de nem akarok sárkány
lenni?
Figyelt kérdés
A férjem húsvéti bulizásra hivatalos egy szórakozóhelyre. Ez nem lenne probléma, de ez a hely Szegeden van, mi meg 60 kmre lakunk. A hazajutása bajos. Mehetne kocsival, de inni fognak. A taxi haza drága lenne. Bejelentette, hogy ott alszik a társaság egyik tagjánál. A társaságból senkit nem ismerek, de ffiak, nők vegyesen (nem párok). Én ide nem vagyok hivatalos, nem is tudnék nenni mert 6 hós terhes vagyok. Nincs bajom vele, hogy megy, de azzal igen, hogy fogalmam sincs kinél alszik. voltak gondjaink, de igyekszem bízni benne. Túlreagálom? Kicsit érzékenyebb vagyok a hormonok miatt. Mit mondjak neki? Ha azt mondom jöjjön haza időben, akkor korlátozom, ha elengedem végig gyomirgörcsöm lenne. Nyeljem le a békát?
Beszéljétek meg, hogy kinél aludna, az megnyugtatna.
2015. ápr. 1. 19:29
12/27 anonim válasza:
Nekem kicsit az szokatlan, hogy téged hogyhogy nem hívtak meg a húsvéti buliba, te miért nem mehetsz? Az megértem, ha a haverokkal tart egy "fiús" napot, de ez a társaság vegyes lesz.
Ha voltak gondjaitok, valahol érthető az aggodalmad. Én a férjed helyében lennék kicsit belátóbb, főleg ha olyan gondjaitok voltak, ahol ő volt a hunyó.
Viszont sok mindent nem tehetsz, ha nem akarsz ebből nagy ügyet. Vagy lenyeled a békát, vagy őszintén előadod a félelmeidet, de akkor lehet, hogy nem tudod a vitát elkerülni.
2015. ápr. 1. 19:32
13/27 anonim válasza:
Inni fognak és egy 6 hónapos kismama, aki eleve fáradékonyabb, biztos élvezne egy piálós bulit.Ha már megcsalt, akkor értem a gyanakvásodat, ha nem akkor a hormonok játszanak.
2015. ápr. 1. 19:36
14/27 anonim válasza:
Igen, persze értem én, hogy valószínűleg ha meghívták volna sem ment volna el, mi is voltunk már úgy, hogy ilyen helyzetben sejtettük, hogy a társaság egyik tagjának az élettársa nem fog eljönni, de azért meghívni meghívtuk, hátha mégis van kedve. Na nem inni, csak kicsit társaságban lenni. Kicsit ez olyan "ha akarsz sem jöhetsz" hatású.
Na, de mindegy. A lényeg, hogy ha tényleg valami megcsalásos történet miatt nincs bizalom, akkor teljesen érthető.
2015. ápr. 1. 19:40
15/27 anonim válasza:
mi is szegedtől 60 km-re lakunk, lehet ugyanott :) mi ezt tinikorunk óta úgy oldjuk meg, hogy vagy valakinél alszunk (ilyenkor a párom mindig tudja, hogy hol), vagy megvárjuk az első vonatot. (ha 2-3 óráig eltart a buli, a boci tejivóban ki lehet húzni azt a maradék 1-2 órát).
persze itt inkább a háttérben húzódó bizalmi és kommunikációs problémák jelentenek gondot. férjed tudja, hogy neked rosszul esik, hogy nem tudod hol alszik?
2015. ápr. 1. 20:03
16/27 anonim válasza:
Szerintem igazad van.
Nálunk amúgy teljesen alap, hogy nem töltjük az éjszakát egymás nélkül. Voltunk haverokkal éjszaka sokszor, de együtt, nem pedig külön. A férjem el sem menne olyan buliba amibe engem nem hívnak vele együtt...
Külön is szoktunk barátokkal találkozni, de akkor csak pár órára, nem egész éjszaka, nem alszunk másnál.
Az, hogy valaki kijelenti hogy nem engedné a férjét/feleségét ezt vagy azt csinálni nevetséges és szánalmas. Nekem is volt olyan párom, aki nem akart engedni nekem dolgokat, megmondom őszintén kiröhögtem és mentem a dolgomra. Senkinek nem vagyok a tulajdona.
2015. ápr. 1. 20:09
17/27 valamitkereső válasza:
Biztosan erős páros vagytok, ha közösen döntöttetek a babavállalás mellett. Erő kell ahhoz is, hogy a kétségeidet, kérdéseidet megbeszéld vele. Ne magadban gyötrődj, kérd a segítségét. Figyelj a válaszára, az fog segíteni neked. Nem számít más mit gondol, mit mondana. Minden kapcsolat máshogyan működik.
2015. ápr. 1. 20:32
18/27 anonim válasza:
Szerintem mondd el a férjednek ezeket, és tedd hozzá, hogy mivel aggódsz érte, és ha esetleg valami történne, és őt nem érnéd el, azt se tudnád, kit hívj (engem főleg ez zavarna a helyedben), és egyébként is kíváncsi vagy a barátaira, szeretnél megismerni pár embert a társaságból (főleg azt, akinél alszik), ezért szeretnéd, ha mondjuk pénteken elhívna 1-2 embert vacsorára. Ha látod, hogy rendes emberek, kevésbé fogsz aggódni, és a legrosszabbra felkészülve egy-két telefonszámot is elkérhetsz. Mivel nem írtad, hogy téged miért nem hívtak, így csak ennyit tudok javasolni.
2015. ápr. 1. 20:54
19/27 anonim válasza:
Biztos bennem van a hiba, de fel nem foghatom, hogy egyesek miért gondolják, hogy párkapcsolat=pillanatragasztó. Miért kell folyton egymás seggében lenni? Ha nekem a párom meg akarná szabni, mikor hova mehetek és kivel, már nem lenne a párom. Attól hogy szeretek valakit még nem szűntem meg önálló lénynek lenni.
2015. ápr. 1. 21:38
20/27 anonim válasza:
Kérdező, te miért ne mehetnél? A terhesség nem betegség, kimozdulhatsz ám a házból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!