Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok lefeküdni senkivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok lefeküdni senkivel házasságon kívül. Van rá egy halvány esély, hogy egy férfi megérti/elfogadja ezt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyenkor jön a sok kritizáló, aki engem oszt le, hogy mekkora gáz vagyok, prűd, idióta, stb. Kérlek, ezt most hanyagoljuk, mert a kérdés nem erre vonatkozik. Csak azt szeretném tudni, mi a véleményetek, létezhet olyan férfi a földön, aki ezt elfogadja? Aki bevállalja értem, hogy megpróbálja velem így is az ismerkedést, párkapcsolatot? Olyan, aki nem vallásos, nem ért feltétlenül egyet ezzel (bár arról, akire vonatkozik a kérdés, nem tudom hogyan vélekedik erről), de meghallgatja és elfogadja az érvelésemet. Okos, intelligens fiú, ismerem néhány éve már, de most kezdünk egymásra találni.
2015. aug. 27. 20:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%

Egy olyan csaj kedvéért, aki maximálisan tökéletes mindenben, lehet, hogy bevállalnám. Legyen olyan, mint Michelle Williams, csak jobb fej, kedvesebb, okosabb, és legyen sokkal nagyobb a melle.

Viccet félretéve, a való világban aligha tenném ezt meg bárkiért. A valláskárosult csajokat meg kifejezetten kerülöm, rosszul vagyok a sztorijuktól.

De van mindenféle perverzió a világban. Nem kevés, hanem rengeteg sok ember van, akik azt élvezik, ha megkötözik és megverik őket. Akkor épp ilyen ferde hajlam miért ne akadna?

2018. nov. 8. 21:23
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

Remélem elhiszed egy bukott hívőnek is, azaz nekem, hogy rettentő sok pocsék házasság van keresztény körökben is. És nem a begyepesedett felekezetekről beszélek, hanem élő hitű gyülekezetekről. Korábban így gondolkoztam, mint te és a gyülekezetben lévő többi fiatal is. Én végül kitéptem magam ebből a közegből, de akik ott maradtak, a kortársaim zöme nagyon boldogtalan házasságban él vagy már el is vált. Mondjuk ennek legnagyobb oka, hogy a gyülekezetben szinte lehetetlen volt szerelemből házasodni, mert annyira kevés fiú volt, és a lelkipásztorék folyamatos agymosást tartottak azzal kapcsolatban, micsoda bűn más gyülekezetbe elmenni, mert azok egymás hálójából halásszák a hívőket és ha Isten társat akar adni, meg tudja adni itt helyben is, nem kell ahhoz máshol ismerkedni (30 lányra jutott 6 fiú). És hiába vártak az esküvőig a szexxel, boldogtalanok maradtak. Abban lehet valami, ha a szerelemnek is adtak volna esélyt, és úgy várja meg 2 ember egymást az esküvőig, abból talán tényleg nagyon szép dolgok sülhettek volna ki. Olvastam valami eszmefuttatást ezzel kapcsolatban egy pszichológiai könyvben, hogy létezik bevésődés és emiatt az első alkalom nagyon meghatározó lehet. Mondjuk én nem ezt tapasztaltam, mert az első annyira jelentéktelen volt, hogy én nem is attól számítom a szüzességem elvesztését, hanem a következő partneremtől, akibe szerelmes is voltam.

Egyébként oké, hogy Isten parancsát meg akarod tartani, de akkor az a része miért nem fontos, hogy hívő csak hívővel, mert mi köze hívőnek hitetlenhez?

Kicsit gonosz vagyok, de ez így nem logikus. Ragaszkodsz valamihez olyan kicsit farizeusi megfontolásból, mert ez a törvény és mert beleillik a kislánykori leányregény elképzelésünkbe, hogy szűzen és makulátlanul tisztán...de közben szerelmes vagy és az illető nem hívő, de nagyvonalúan eltekintesz ettől az aprócska ténytől.

Amúgy el ne szalaszd, a világért se akarlak lebeszélni erről a fiúról! Csak ne legyél farizeus.

Isten nagyon bölcsen adta azt a parancsot, hogy szex csak házasságban, nem azért hogy makulátlan szűz legyél az esküvőre, hanem hogy soha az életben ne kelljen olyan döntést hoznod, hogy meg kell öletned a gyermekedet, mert nem tudod egyedül felnevelni. Ha két ember házasság nélkül szeretkezik és baba lesz belőle és szeretetben felnevelik, kizárt dolognak tartom, hogy Isten ebben bűnt látna. Csak a gyerekeket védi ezzel a törvénnyel. Tehát itt is igaz, hogy a törvény van az emberért és nem az ember a törvényért!

Tovább megyek...Isten teremtménye minden ember. Ez a fiú is. Hitetlenül is. Ha elutasítod ilyen-olyan vallási okokból, elveszthetsz valakit, akiben Isten gyönyörködik és akit talán társadul szánt annak ellenére, hogy a Bibliában ott van: hívő hívővel. Mert a törvény van az emberért és nem fordítva.

Ezzel csak azt akarom mondani, ne ragaszkodj öncélúan ahhoz a parancshoz, hogy szex csak házasságban. De ne is vesd el. Ha az a fiú szeret téged, várni fog rád. Ha nem szeret, nem fog várni. Sokat elárul a későbbiekről is az, hogy mennyire tudja megtűrtőztetni magát.

De hogy végképp megbotránkoztassalak: mivel én elvesztettem hosszú időre (talán örökre a hitemet), feladtam ezt a szép álmot, amiben te még hiszel, hogy Isten megadja a társat. És nem is baj, hogy feladtam, mert hívők ezt nagyon torzan tudják értelmezni. Senki nem a tulajdona senkinek. És nincs kizárólag neked rendelt társ. Aki ezt állítja, hazudik! Szabad akaratot adott Isten minden embernek és azt választhatod, akit szeretsz. Nem rendeli el, nem dönti el helyettetek, azt akarja, hogy ti válasszatok. Ez sokkal szebb, csak talán kicsit kiábrándító. De ezt mindenképp fogadd el, mert ha az általad Istentől rendeltnek hitt társat elveszíted, akkor könnyen elvesztheted nem csak a hitedet, de az életedet is. Nem csak egy lehetséges társ van. Hanem több. Nem lehet velük Dunát rekeszteni, de nem csak egy esély van a szerelemre. Aki ennek ellent mond, az tévtanító és nagyon veszélyes tévtanító.

De én csak egy bukott hívő vagyok, szóval semmiben se vagyok biztos, abban se, hogy nem tévedek.

2018. nov. 8. 21:40
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
Én nem tudnám az életem így élni. Ki tudja mikor találod meg a párod. Lehet csak 30 felett de a te életed. Nem ismerek ilyet aki a szexxel várt a házasságig. De manapság a vallásos embereken kvül az aszexuális ember az aki kibírja évekig szex nélkül. Nagyon minimális hogy találj így valakit. De sok sikert.
2018. nov. 8. 21:41
 24/26 anonim ***** válasza:
54%

Tudod hányszor dobtunk ki kaját, amit anyu elcseszett? :D

Bocsánat, hogy ebbe belemegyek, de...Isten nem hibázik? Értem. Tehát az egy hibátlan dolog volt, hogy gyerekek és csecsemők tízezrei pusztultak el értelmetlenül pl náci koncentrációs táborokban, Josef Mengele pedig hetvenakárhány éves koráig éldegélt Argentínában.

És ez csak egy dolog. Ott van Pol Pot, Idi Amin, most a rohingyák elleni megmozdulások...csodálatos, hibátlan események!!! :D

2018. nov. 9. 09:16
 25/26 anonim ***** válasza:
67%
Isten egy kitalálció hogy az emberek kapaszkodjanak valamibe.
2018. nov. 9. 10:02
 26/26 anonim ***** válasza:

1. Az elejét nem értem. Mármint, hogy a fiú nem vallásos, neked, aki meg az vagy, mégis az kell. Gyötörni akarod?

2. A feleségemmel/akkor még barátnő, vallásos, már 2-3 hónapja "jártunk". Feküdtünk egy más mellett, akár meztelenül, max. petting. A parókián lakott.

Aztán megkérdeztem: hány kört fut a tyúk a baromfiudvarban a kakas előtt, amíg megvárja, hogy a kakas utolérje? Nevetett.

3. Te nem akarsz szexet. Férfival szinte biztos. Se most, se később.

4. Az szinte biztos rossz házasság lesz, ahol a nő méricskél, hagyja magát szeretni, elviseli. És nem adja, hogy úgy mondjam kézzelfogható jelét annak, hogy ő azt a férfit kívánja, akivel van, és szeretne is vele szexelni.

5. Ha a barátnőm lefekszik mellém pizsama nélkül, és átnyúl és megsimogat, akkor, noha férfiként azért igen nehezen lehet egy nő jelzéseit dekódolni, de általában jól tippeltem, hogy valószínűleg velem akar szexelni.

És nem fáj a feje az első negyven valahány évig.

6. Járjál esküvőkre, és zavard el a menyasszonyt, hátha beugorhatsz helyette.

2022. febr. 18. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!