Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakast vasarol a ferjem. Az rendjen van, ha en csak 5% tulajdonjogot kaptam?
Nem mintha erre hajtanek,de meglepodtem a szazalek lattan. En a torlesztoreszletbe nem szallok majd bele,mert GYES-es vagyok,a ferjem allja. Allitolag ezert lesz csak 5% tulajdonjogom,amirol a ferjem dontott.
Ez igy teljesen normalis,vagy hogyan szokott ez eloszlani hazastarsak kozott?
Valamint..Ha nekem van allando lakcimem,ami edesanyam neven van,igy ha elvalnank (Isten ovjon),akkor nekem itelnek meg a gyerekeket(2 gyerek). Viszont ha most o vesz egy lakast,ami szinte csak az ove es barmikor kitehet,de a gyerekeket szeretne maganal tudna,akkor megtehetne azt,hogy elveszi tolem oket? Ha az o lakasa nagyobb,jobbak a korulmenyek?
Nem szemetseg,hogy felveszi utanunk a szocpolt,de csak 5% tulajdonjogot szeretne nekem?
Koszonom elore is a valaszokat!
Én a helyedben kerítenék egy ügyvédet, és megnézetném vele azt a házassági szerződést aláírás előtt.
Azt mondod, nem zavar az 5%-os tulajdoni rész, akkor ezzel nincs gond - viszont akkor ha házassági szerződés, akkor az ne csak a lakásra térjen ki, hanem minden másra is. Ha a férjed védve akar lenni, hogy kipakolhasson a lakásból, ha válásra kerül a sor, akkor te is nyugodt szívvel biztosíthatod be magad.
Tartalmazza a házassági szerződés a gyerektartást, a gyerekek esetleges elhelyezését, illetve a te további sorsodat - pl. hogy nem tehet ki a lakásból, vagy ki kell fizetnie a tulajdonrészedet, esetleg a szocpol összegét, akár asszonytartás vagy valami hasonló, a lényeg az, hogy NE TEHESSEN KI CSAK ÚGY AZ UTCÁRA KÉT GYEREKKEL.
Borítékolom neked, hogy így már ő sem akarja majd aláírni, hiszen nem jönne ki belőle nyertesen minden veszteség nélkül...
(Mielőtt a pasik nekem esnének, én nőként többet keresek a páromnál, de ha nem így lenne, akkor se lenne kifogásom egy házassági szerződés ellen, csak szerintem felnőtt emberek között úgy korrekt, hogy egyikünk se váljon hajléktalanná a házasság végén... Ugyanis, bár ezt sokan elfelejtik, a szerződés "mindössze" arra szolgál eredetileg, hogy könnyebb és egyszerűbb legyen a vagyonmegosztás, nem pajzs a férfiaknak a mocskosfújaljas nők ellen, ahogy előszeretettel hangoztatják...)
"Drága, nagyon sok nőnek van jó fizetése, és rengeteg a gyárban dolgozó pasi is. Arról nem tehetek, hogy te proli körökben mozogsz, ahol a nők szalag mellett dolgoznak, max. takarítók vagy eladók."
Ohh, a "nagyon sok" alatt ugye azt érted, hogy nők elenyésző kisebbségének? Nyilván nem találtam telibe, ha annyira magadra vetted, hogy nem csak a szeméylem ellen irányítottál durva sértést, hanem az (ezek szerint) proli nők ellen is. Mivel te a pedagógus (illetve egyéb kommunikáció stb) diploddal máris szemétre keresed magad. Mindenesetre jól kibukott, mit gondolsz a kispénzűségről. Bizosan te vagy az az ember, aki ha megházasodik, nem pályázik vagyonra :)
Azt megfigyeltem egyébként hogy a gyíkon a nők 90%-ának 6 diplomája van, és/vagy milliókat keres, illetve a férjuk(pasijuk) meg munkanélküli.
Miközben lenyomják a feminista dumákat , ami jellemzően marxista alapú, visszataszítóan leprolizzák még a melós nőket is. Érdekes.
"Azt megfigyeltem egyébként hogy a gyíkon a nők 90%-ának 6 diplomája van, és/vagy milliókat keres, illetve a férjuk(pasijuk) meg munkanélküli. "
Elárulom, 1 diplomám van, és a férjem sem munkanélküli. Mindketten mérnökök vagyunk.
# 74: Szintén egy diplomám van (a második folyamatban). Kb. nettó 250-300-at keresek (változó).
A párom kétdiplomás (harmadik folyamatban) mérnök, nálam valamivel jobban keres.
Kielégítő volt a válasz?
Jah, bennem egyre erősödik az a gonolat, hogy "diplomás" nővel soha nem kötök házasságot 8annak ellenére, hogy nekem is van kettp). Lenyomjátok ugyanazokat a nevetséges hisztiket, mint a szerintetek "proli" nők, csak sokkal nagyobb pofával, meg arccal.
Mellékesen megjegyzem, hogy egy BA (ill Bsc) és egy MA(msc) az "én időben" nem számított kettőnek,..5 leves egyetemi kpzésen sajnálatos módon nem adtak 3 év után jutalom papírt kamuból. És ugyancsak nem 30 oldalas jegyzet kellett egy vizsgához.
De érdektelen.
Itt nem mi, hanem pár himsoviniszta alak nyomja le a hisztit folyamatosan minden kérdésnél, pl. önmaga noprmális eltartására képtelennek nevezve a nőket, akik eleve nagyságrendekkel kevesebbet keresnek, mint a férjük.
"A magyar nők átlag 13,2 százalékkal kisebb fizetést kaptak a férfiaknál 2014-ben."
Valóban különbség, de messze nem alapozza meg itt pár ember tutinak vélt hiedelmét.
Inkább arról van szó, hogy sok férfi valami komplexus miatt nem bírja elviselni, ha a párja többet keres nála, és inkább olyan nőt választ, aki kevesebbet.
Igen, az, hogy ne nyulja már le az asszony a vagyonom felét, ha meghülyül házasság esetén arra hivatkozva, miylen stresszes is volt amikor 3 évig nevelte a ygereket, és ezért neki minden esetben fele jár mindennek, kivéve akkor nem ha MEGENGEDI, valóban "hiszti" kategoria.
Most mondhatnám, hogy engem a legkevésbé sem zavar, ha nálam többet keres egy nő, de az a helyzet, hogy ilyen sosem fordult elő. És a környezetemben sem. Ezért is megepő számomra, hogy itt a gyikon meg összegyülik az összes "jól kereső" meg "két diplomás" (ami mégegyszer mondom valójában egy, sőt, az én szememben a Ba-bsc nulla) nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!