Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb társkeresőn egy férfi nem jelenik meg senkinek ha nem fizetős tag és nem vásárol rengeteg kreditet?
Mivel ugye minden társkeresőn irdatlanul sok a férfi, ezért azt tapasztalom, hogy az ingyenes szolgáltatásért nem kapsz semmit. Egy szellemprofil leszel akit senki nem lát, még az is le van korlátozva, hogy egyáltalán ráírhass a legtöbb nőre, ha nem fizetsz.
Szerintetek megéri előfizetni, vagy utána is ugyanolyan szívás lesz, hogy nem írnak vissza meg ilyenek?
Esetleg tudtok olyan társkeresőt, amelyik nagy népszerűségű, de nem ennyire pénzhajhász?
Persze, hogy csak a férfiaknak fizetős, mivel többször annyi férfi van felregisztrálva. Ez pont olyan, hogy a szórakozóhelyeken is ingyenes a nőknek a belépés, csak jöjjenek el. Sőt még sok helyen ingyen welcome koktélt is kapnak a hölgyek, miközben a férfiaknak még a belépésért is fizetni kell.
Ugyan így van, hogy a társkeresők is maximalizálni akarják a bevételüket, ezért ha pénzt kérnének nőktől, akkor egy jó nő se regisztrálna oda, és akkor előbb utóbb a férfiak is elpártolnának az oldaltól. Ez egyszerű gazdaságtan.
3-as vagyok
Már jópár éve, hogy az a félhomokos, pattanásos gyerek kiharcolta, hogy ugyanazok legyenek a belépési feltételek mindkét nem számára a szórakozóhelyeken.
Nem értem, hogy ez a hátrányos megkülönböztetés miért nem szúrt még szemet senkinek?
Ez undorító.
Ezt is ki kellene, bár ezen oldalak látogatottsága alacsony, így "aki oda megy az hülye" a vélekedés. Bár szerintem aki oda megy az elkeseredett és szomorú. És ott is csak a pénzére mennek, hogy utána még rosszabbul érezze magát. Elég érzékeny hanglatban vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!