Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb társkeresőn egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb társkeresőn egy férfi nem jelenik meg senkinek ha nem fizetős tag és nem vásárol rengeteg kreditet?

Figyelt kérdés

Mivel ugye minden társkeresőn irdatlanul sok a férfi, ezért azt tapasztalom, hogy az ingyenes szolgáltatásért nem kapsz semmit. Egy szellemprofil leszel akit senki nem lát, még az is le van korlátozva, hogy egyáltalán ráírhass a legtöbb nőre, ha nem fizetsz.

Szerintetek megéri előfizetni, vagy utána is ugyanolyan szívás lesz, hogy nem írnak vissza meg ilyenek?

Esetleg tudtok olyan társkeresőt, amelyik nagy népszerűségű, de nem ennyire pénzhajhász?

2016. márc. 28. 20:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Az egész csak a lehúzásra megy. Mégis milyen jogon várják el egy férfitól, hogy fizessen még a társkeresésért is miközben a nőktől nem? Én biztosan nem fizetnék egy petákot sem azért, hogy totál ismeretlen nők egyáltalán láthassanak.
2016. márc. 28. 20:58
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Érdekes, hogy a csajoknak ez is ingyenes. Újabb dolog a "miért is könnyebb a csajoknak" listára.
2016. márc. 28. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem mondjátok, hogy ez "csak a férfiaknak" fizetős??
2016. márc. 28. 21:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Egy mondatba összefoglalva, a társkereső oldal az, amit a balek férfiak tartanak fenn, hogy a nők még több jófickó közül válogathassanak.
2016. márc. 28. 21:09
 5/14 A kérdező kommentje:

Persze, hogy csak a férfiaknak fizetős, mivel többször annyi férfi van felregisztrálva. Ez pont olyan, hogy a szórakozóhelyeken is ingyenes a nőknek a belépés, csak jöjjenek el. Sőt még sok helyen ingyen welcome koktélt is kapnak a hölgyek, miközben a férfiaknak még a belépésért is fizetni kell.

Ugyan így van, hogy a társkeresők is maximalizálni akarják a bevételüket, ezért ha pénzt kérnének nőktől, akkor egy jó nő se regisztrálna oda, és akkor előbb utóbb a férfiak is elpártolnának az oldaltól. Ez egyszerű gazdaságtan.

2016. márc. 28. 21:14
 6/14 anonim ***** válasza:
Na, ez az egyik ok,hogy már vagy 2012 vagy 2010 óta nem társkeresőzök, én nem fogok előre fizetni azért,ami nem biztos,hogy összejön. A boltba is elmegyek, ott is akkor fizetek, ha már kiválasztottam a számomra megfelelő árucikket, és tudom,hogy az az enyém lesz. Az meg nem érdekel,hogy jaj, fenn kell tartaniuk az oldalt az üzemeltetőknek. Menjenek dolgozni, abból a pénzből fenn tudják tartani :)
2016. márc. 28. 21:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Ott van a probléma, van a férfiak jó része nem látja át, mivel is kell felvennie a versenyt. Tegyük fel hősnőnk valóban érdekelt a társkeresésben és nem csak unalomból/szórakozásból/egótunningból/kamúból van fenn, akkor szerényen saccolva napi 15 levélre simán számíthat. Jár szépen randikra, majd 3 hónap múlva eljut oda, hogy megtalálta az igazit és törli magát vagy legalábbis felfüggeszti a tagságát. Addigra már 30*3*15 = 1350 pasi írt neki, ebből 1349 mindhiába. Ezek után nem értem ki pazarolja idejét erre?
2016. márc. 28. 21:30
 8/14 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Már jópár éve, hogy az a félhomokos, pattanásos gyerek kiharcolta, hogy ugyanazok legyenek a belépési feltételek mindkét nem számára a szórakozóhelyeken.

Nem értem, hogy ez a hátrányos megkülönböztetés miért nem szúrt még szemet senkinek?

Ez undorító.

2016. márc. 28. 21:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Ezt is ki kellene, bár ezen oldalak látogatottsága alacsony, így "aki oda megy az hülye" a vélekedés. Bár szerintem aki oda megy az elkeseredett és szomorú. És ott is csak a pénzére mennek, hogy utána még rosszabbul érezze magát. Elég érzékeny hanglatban vagyok most.

2016. márc. 28. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez komoly, hogy csak a férfiaknak fizetős? Mert ilyennel még nem találkoztam. Amúgy meg akkor simán felregisztrálnék nőként, és az első levélben megmagyaráznám a kiszemelt hölgynek, hogy ezért, és térjünk át e-mail-re, vagy más egyéb ingyenes beszélgetési lehetőségre...
2016. márc. 28. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!