Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak fizetős társkeresőkön többen?
Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 23:09
1/8 anonim válasza:
Mert a srácok bíznak abban, hogy Megvásárolhassák a nőket, minél h..lyébbeket, annál jobb.Annyi kretént nem láttam összekötve, mint a fizetős társkeresőkön.
2/8 anonim válasza:
Mert bíznak abban, hogy a trollok nem fizetnének elő, hanem csak azok, akik tényleg társkeresésre akarják használni az oldalt.
3/8 anonim válasza:
Passz, de lehet hogy nekem is erre kéne beruháznom.
4/8 anonim válasza:
Mert akinek van pénze az fizet érte, és a nőknek pénzes pasi kell. Amúgy meg márketing: az emberek pénzt ölnek abba hogy interneten találhassanak párt... sose fogom megérteni
5/8 MolotovPunk válasza:
Tényleg sokan fent vannak rajta,de az nem jelenti azt,hogy pont ott fogod megtalálni életed párját,csak azért mert extra előfizus adatlapod van.
Van persze rá csekély esély.
Igaz én szedtem már össze társkeresőn is partnert komoly kapcsolatra ami egy jó darabig nagyon is jó volt,de ettől függetlenül azt mondom,hogy próbáld ki a dolgot,viszont ne éld túl bele magad a netes társkeresők világába.
Bár ez a fizetős társkeresés szerintem lehúzás...
6/8 anonim válasza:
Sok az álprofil, hogy felcsalogassák az embereket.
7/8 anonim válasza:
úgy ahogy írták előttem :) nekem az elittárs jött be, intelligensek, akiknek max nincs idejük, energiájuk máshol ismerkedni (nincs szóbajövő ismerős, buliban gázak vannak/nehezebb, nincs állandó hobbi, ahol új ismeretségre lehet szert tenni)
8/8 MolotovPunk válasza:
Elittársról meg annyit,hogy eddig csak rosszat hallottam róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!