Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az internetes társkeresőkön nincs egy normális férfi sem? Beleértve a gyk-t is?
mert interneten mindenki batrabb. ezert ezek a kerdesek... szemelyesen lat teged hogy milyen vagy, meg hat nem fog raterni a szexre rogton.. itt igen
viszont en gyk-n ket normalis pasival is megismerkedtem az elmult egy honapban... vannak normalisak. ne altalanoits :) mgeri keresni. 24l
Nincsen nálam a bölcsek köve, de szerintem aki ilyen információt kiír magáról, vagy ilyenekre első körben rákérdez, az jó eséllyel nem társat keres, hanem szexpartnert.
Személyes tapasztalatom nincsen ilyen téren, de azt azért nem hinném, hogy komolyabb társkereső oldalakon ne lennének "normális" férfiak és nők. Nekem is vannak olyanok az ismeretségi körömben, akik - akár meglepően gyorsan, akár hosszabb, kitartó kereséssel - így találtak társra, és határozottan úgy tűnik, hogy szerencsére a "normálisnak" mondható kategóriából. :-)
Az élet ezen a téren is felgyorsult. Feltételezem, a társkeresők főoldalain mutatott számok (mennyien regisztrálnak újonnan, mennyien találnak párt maguknak) nagyrészt nem igazak.
Az internetes társkeresés (hús)piac jelleggel működik. Ha nem tetszik a kép egy profilon, máris görgetek tovább. Van elég profil, amik közül választhatok. Ritkaságszámba megy, ha az egyik nekem tetsző lány visszaír (szerintem rengeteg kéretlen levelet kaptok, főként szexuális jellegűeket). Mégis, kinek lenne türelme 100 levelet elolvasni, ha az első 10 ugyanolyan szánalmasan kezdődik? Ha pedig csak a tárgyat nézed a leveleknél, az is egy másodperc alatt eldől, hogy vajon érdemes-e megnyitni a levelet. 3-7 szó alapján hogyan győződsz meg arról, hogy ott egy normálisan kezdeményező pasiról van szó?
Elvész a sok megkeresés között a normális pasiktól való levél. Ha pedig létrejött a kapcsolat, nem akarjuk vesztegetni egymás idejét. Bekérdezünk. Bár én biztosan nem tennék fel szexuális jellegű kérdéseket.
4-5 évvel ezelőtt szenvedtem a társkereső piacon. Nem egyszerű. Viszont még sosem próbáltam rapidrandit!
Hát lehet, h csak nincs szerencséd, és mindig az idiótákkal akadsz össze.
Fenn vagyok 1 társkeresőn, és ott úgy jól elbeszélgetek a lányokkal, (volt akivel találkoztam személyesen is és össze is jöttünk egy időre), de tény, h sok lány írja ott nekem, h a legtöbb fiútól csak ilyen nyomi üzeneteket kap(van hogy naponta több tucatot), és több csaj ezért törölte is magát az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!