Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn lehet normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn lehet normális férfiakat találni?

Figyelt kérdés
Eddig három típussal találkoztam: 1) a szexmániás, 2) a kétségbeesett önsajnáltató, aki csak panaszkodni tud, 3) aki most szakított a barátnőjével, és lelki szemetesládát keres. Nem mondom, biztos nem minden férfi ilyen a társkeresőkön, de én csak ilyenekkel találkoztam. Nektek milyen tapasztalataitok vannak ilyen téren?

2015. aug. 24. 16:04
1 2 3 4
 1/33 Noren1989 ***** válasza:
11%

Nem, nem lehet, mind fennvagyunk az összesen. És emellé még direkt szemétkedünk is.

25/F

2015. aug. 24. 16:09
 2/33 anonim ***** válasza:
52%
mi a probléma a szexmániával?
2015. aug. 24. 16:10
 3/33 anonim ***** válasza:
27%
nem. Épeszű nőci fel se megy ilyen helyre.
2015. aug. 24. 16:14
 4/33 anonim ***** válasza:
17%
1 típust kihagytál: "Igaz, nem találkoztunk még, de a csillagokat is lehozom, jaj, költözzünk már össze, veled akarom leélni az életem" ragacs pasikat, akik úgy tapadnak, mint 1 bogáncs, és nem kapsz tőlük levegőt.
2015. aug. 24. 16:24
 5/33 anonim ***** válasza:
49%
Igen, ezzel a 3 típussal találkozok többször magam is, illetve azzal, aki már egyből dícsér, majd azután gyors randi, házasság, gyerekek :P
2015. aug. 24. 16:31
 6/33 anonim ***** válasza:
47%
Én elég normálisnak tartom magam és a gyors randit preferálom nem nem azért mert hirtelen szerelembe estem 2 sor után csak nem szeretném, hogy elvesszen a neten a dolog meg így ki lehet szűrni azokat is akik csak társalogni akarnak mert nincsen semmiféle hobbijuk időtöltésük ezért chatelnek egész nap idegenekkel :D 25/F
2015. aug. 24. 16:35
 7/33 anonim ***** válasza:
Én normális vagyok :) lehet h nekem még nem írtál :)
2015. aug. 24. 16:36
 8/33 anonim ***** válasza:

6-osnak van igazsága, férfi szemszögből is érdekes megvizsgálni a dolgot...

"Szexmániás" pillanataimban direkt perverz neces regisztrációkat használok, persze a legtöbben elzavarnak a francba :D

Pedig nem az "elkeseredettség" vezérel annyira, hanem az, hogy a nők nagy részéről hosszú hetek lelkizése után kiderül, hogy unatkozó háziasszonyok, otthonragadt kismamák, vagy éppen időmilliomos, halálosan unatkozó tinilányok, akiknek eszük ágában sincs továbblépni a csetelgetés szintjéről, csak azzal múlatják az időt, hogy az igazi partnerkeresőknek rabolják az idejét.

2015. aug. 24. 16:53
 9/33 anonim ***** válasza:
Ugyanezt tapasztaltam, és nem hiszem el, hogy nincs egy normális, komoly kapcsolatot kereső, intelligens férfi.
2015. aug. 24. 16:55
 10/33 anonim ***** válasza:
51%
A nőknek semmi sem jó, az is biztos, ja de legyél jó képű, kigyúrt és gazdag.
2015. aug. 24. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!