Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Netes társkeresőn miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresőn miért nem lehet találni normális pasit?

Figyelt kérdés
Nincsenek óriási elvárasaim a külsővel kapcsolatban, de persze mint mindenkinek nekem is vannak igényeim. Eddig csak olyan férfiakkal beszéltem ott, akik nem is voltak szimpatikusak, de akivel találkoztam is az is nagy csalódás volt, mert egyáltalán nem volt olyan kedves, mint amilyennek a neten mutatta magát. Nem is tudom mit csinálhatnék. Bulizni nem szeretek járni, mivel nem nagyvárosban lakom így pl. a konditerem is ki van zárva. L/24
2015. aug. 16. 21:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne. Mert még engem nem találtál meg. Egyébként nálam is buli kizárva, de a konditerem nem. Így nálam is marad egy ideig a netes társkeresőn való próbálkozás. 22/F
2015. aug. 16. 21:47
 2/26 anonim ***** válasza:
én is itt vagyok 23/F
2015. aug. 16. 21:58
 3/26 anonim ***** válasza:

Lehet találni,csak te magad leírtad a probléma forrását is,tehát megválaszoltad a saját kérdésed.Itt a kulcs:

"de persze mint mindenkinek nekem is vannak igényeim"

Parancsolj,itt a válasz.

Ha csak a legjóképűbbekkel állsz egyáltalán szóba,akkor nem tudom mit vársz...

Persze várj az álomhercegre fehér lovon,majd elmegy érted...

Te sem vagy tökéletes gondolom külsőre,szóval azért a saját szinteden kéne keresgélned,ami látszik nem megy...tipikus női tulajdonság,mindig minél többet elv.

Csak így pofára fogsz esni,jobban mondva,a padlón is fogsz maradni.

Nagyok túlzottan az elvárásaid külső terén,mint az összes nőnek sajnos manapság...

Mérlegelj szerintem,mert találnál ott te normális srácot,csak maximum nem a legjóképűbb,izmos gyerek lesz...

24/F

2015. aug. 16. 21:59
 4/26 anonim ***** válasza:
61%
Azért nem lehet normális férfit találni, mert ilyenek vannak a társkeresőn akik arra ha leírják, hogy fontos a külső, azt hiszik adoniszt keresnek. Mondjuk itt biztos mindenkinek olyan a párja aki nem tetszik neki, annyi önfeláldozo ember van itt.
2015. aug. 16. 22:20
 5/26 anonim ***** válasza:
Én sok társkeresőn ott vagyok. Normális férfinak tartom magam. Csak nőktől semmilyen választ nem kapok. Nekem férfiként nem sok igényem lehet csak megpróbálok ismerkedni. Neked sok nem szimpatikus. Én irok csúnya lánynak is mert már a vágy nagy úr. De egy sem ír semmit. Én mit csinálhatnék? Sírhatok mert senkinek nem vagyok szimpatikus. De ezért is csak kinevetnek a nők.
2015. aug. 17. 00:05
 6/26 anonim ***** válasza:

Normális pasik vannak társkeresőn, csak nekik nem írsz vissza. Én például normális vagyok, egyedi levelet írok és sosem kapok választ.

Jóképű ÉS normális pasi már tényleg nagyon ritka, mert aki jóképű annak nem kell társkereső, csak szexpartnert keres ott.

2015. aug. 17. 00:12
 7/26 anonim ***** válasza:
92%
Fiuk! Olyan nincs, hogy nem jokepu pasi! Az en legutobbi fium kozel sem allt az adoniszhoz, megis olni tudtam volna erte :) persze kepletesen! Lehet nem tetszetek valakinek, de boztos van olyan aki majd odaig lesz ertetek! Csak meg nem talaltatok meg!
2015. aug. 17. 05:13
 8/26 anonim ***** válasza:
42%

Annak tartom magam.

Fél évig voltam fent társkeresőn, az idő alatt a lányok harmada visszaírt, akiknek írtam, abból randiztam személyesen kb. 12 lánnyal, abból csókolóztam 8-cal, abból lefeküdtem 3-mal és most 1 a barátnőm közülük.

2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott, átlagos alkatú vagyok.

Azt hiszem tudom, hogyan kell felkelteni a nők érdeklődését magam iránt, hogyan kell beszélgetni, viccelődni, magabiztosnak, önbizalommal telinek lenni és jó dumásnak és tudom hogyan kell kezdeményezőnek lenni (pl. hogy ne hónapokig beszélgessünk, hanem minél hamarabb randizzunk személyesen).

A legtanulságosabb: A barátnőm mielőtt ő is törölte magát, megnéztünk sokat közösen, hogy milyen üzeneteket kapott azon az oldalon. 19 éves létére a férfiak fele, aki írt neki 40 felett volt, de amiket írok az korosztálytól függetlenül a legtöbbre igaz:

A legtöbb férfi nagyon idióta, ostoba, bugyuta szövegeket nyomott, mint amiket a buta vígjátékokban a lúzer karakter szokott bárokban vagy bulikban. Ment még állandóan részükről a szmájlizás, a bókolás, elég soktól a szexuális utalások is. Nem figyeltek a helyesírásra egyáltalán.

Vagy a másik véglet aki olyanokat írt, hogy "Szeretnélek megismerni, mert tetszel a profilod alapján."... - Tehát elég unalmasan és túl közvetlenül fejezte ki a vágyát és még később is csak unalmas sablonszövegek repkedtek a részéről.

A legtöbb férfi nagyon nem tudja hogy kell csajozni, még neten sem, ahol pedig aztán ezerszer könnyebb, mint a valóságban.

2015. aug. 17. 09:37
 9/26 anonim ***** válasza:

7-es.

De van olyan,és onnantól a nők szóba sem állnak vele,ha valaki nem jóképű.

Bárcsak egy valakinek ne tetszenék,mert akkor az azt jelentené hogy a többinek igen,tehát akkor tudnám hogy van esélyem.De ilyen nem létezik,főleg a mai felszínes világban nem...

Én tudom,hogy nem létezik olyan nő,akinek én kellenék,ezt bizonyította az elmúlt 24 év,mikor is a kinevetésen és megalázáson kívül semmit nem kaptam egyetlen nőtől sem.

24 évig ugyanezt mondogatták nekem is,hogy jajj majd úgyis lesz meg blablabla,aztán ugyanúgy semmi nem jött össze,pedig még régen bevettem sajnos ezt a maszlag dumát.Ha megkérdezek vagy beszélgetek az interneten ezzel kapcsolatban valakit,ugyanezt hallom,mint a környezetemtől is: jajj majd lesz úgyis,ne aggódjál stb... Ami tisztán látszik,hogy nem igaz,ezt igazolták az évek is,és a realitás az realitás akkor is.

24/F

2015. aug. 17. 10:29
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

"2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott" -> ezzel kelted fel a nők érdeklődését, emiatt könnyű csajoznod, nem a csodás szöveged miatt.

Nagyon szépen leírod, hogy mit ne, hogyan ne, de mi lenne, ha azt is leírnád, hogy mit írjon akkor a férfi. Írj példákat akkor, hadd okuljon mindenki.

Vagy ha gondolod regisztrálj fel 170cm átlagos arcú férfiként, aztán megnézzük, mennyit érnek a csajozós szövegeid.

Neten könnyebb csajozni...ne röhögtess. Fenn voltam 2 évig társkeresőn, alig írtak vissza a nők. Most megint felmentem, a helyzet változatlan. Buszon leszólítok egy nőt, kicsit beszélgetek vele, aztán megvan a száma.

2015. aug. 17. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!