Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Netes társkeresőn miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresőn miért nem lehet találni normális pasit?

Figyelt kérdés
Nincsenek óriási elvárasaim a külsővel kapcsolatban, de persze mint mindenkinek nekem is vannak igényeim. Eddig csak olyan férfiakkal beszéltem ott, akik nem is voltak szimpatikusak, de akivel találkoztam is az is nagy csalódás volt, mert egyáltalán nem volt olyan kedves, mint amilyennek a neten mutatta magát. Nem is tudom mit csinálhatnék. Bulizni nem szeretek járni, mivel nem nagyvárosban lakom így pl. a konditerem is ki van zárva. L/24
2015. aug. 16. 21:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%

10:

Kamaszként, kb 17 éves koromtól is ugyanúgy 2 méter magas, jóképű, szőke hajú voltam, mégis csak 18 évesen volt először barátnőm és 21 évesen vesztettem el a szüzességem. Miközben próbálkoztam ezerrel.

A külső tehát nem minden, különben nekem is egyből lett volna sikerem, nem ilyen lassan és döcögősen.

Mikor nem voltam sikeres, olvastam Pua könyveket, olvastam idegen nyelvű csajozós emberek blogjait, (pl. rooshv.com) és ezekből tanultam. Nem tudom elmondani röviden, hogy ezt hogy kell jól csinálni. Ezekről több ezernyi oldalt olvastam már és több száz órát gyakoroltam a valóságban is.

"Neten könnyebb csajozni."

Részben igen, részben nem.

Könnyebb: Mert pl. több időd van a reagálásra és a válasz megfontolására. Személyesen beszélgetve nincs 2-3-5-10 perced, hogy választ fogalmazz a lánynak, hanem ott kell gyorsan gondolkodni.

Nehezebb: Jobban számít a kinézeted. Ha szarul nézel ki vagy szar képed van kitéve, akkor kevesebb nő érdeklődését kelted fel első körben.

2015. aug. 18. 00:06
 12/26 anonim ***** válasza:

Nincs 2-3-5 perced? Mire nincs ennyi időd? Nem komplex matematikai feladatokat kell megoldani, hanem beszélgetni egy másik emberi lénnyel.

PUA...bocs köpnöm kell. Mintha a nő valami gép lenne, akinek a megfelelő inputot kell bepötyögni.

Érdekes, én mindig el tudtam beszélgetni a nőkkel mindenféle Pua baromság nélkül, de mivel nem vagyok magas és jóképű, ritkán jutottam el randiig.

17 évesen nem voltál sikeres. Na, 15-17 éves kiscsajok még azt se tudják mit akarnak, bulizgatnak, barátnőznek, kavarnak fűvel-fával, komolytalanok.

Társkeresőn pedig csak akkor lehet csajozni, ha magas és jóképű vagy. Egyébként mindegy mit írsz. A nők nagy része egyébként is csak poénból van fenn, ritka az a nő, aki tényleg párkapcsolat miatt megy társkeresőre.

Nem tudod elmondani röviden? Akkor nézzünk egy példát:

[link]

Bemutatkozás: :)

Adatlap: 24 éves, 168cm, 53kg, barna haj, zöld szem, átlagos testalkat, divatos megjelenés, nem dohányzó, ritkán iszik alkoholt, van egy háziállata.

Na, erre milyen levelet írsz mondjuk?

2015. aug. 18. 14:03
 13/26 anonim ***** válasza:

12: Elmondom mi volt a legelső levél, amit írtam annak a 19 éves lánynak társkeresőn, aki most a barátnőm:

"Szia! Hagy találjam ki, végzős középiskolás vagy."

Elmondom mi volt az első levél, amit a másik 2 közül az egyik lánynak, aki szintén 19 éves, írtam, akivel onnan feküdtem le:

"Szia! Hagy találjam ki, elsős egyetemista vagy."

A másik lánynak, akivel szex volt, 20 éves, de nem lett a barátnőm:

"Szia! Hagy találjam ki, másodikos egyetemista vagy."

Ennyike. Elmondom mi a trükk. Ugyanúgy kezdesz beszélgetni, mint a valóságban. Mert hát hogy mész oda egy lányhoz a valóságban? Hát ha jót akarsz magadnak, nagyon nem úgy, hogy "Szia! Tetszel, szeretnélek megismerni." - Hanem valami teljesen semleges dologgal. Így kell a valóságban is a nőket megszólítani és így kell a társkeresőkön is írni a neked tetsző nőknek. Mintha a valóságban kezdenél el vele beszélgetni, ugyanolyan random fas-.zságot mondasz, ami az eszedbe jut.

Nem kell cifra leveleket fogalmazni.

2015. aug. 18. 16:34
 14/26 anonim ***** válasza:

13-as.

Te írtad korábban, hogy a helyesírásra nem figyeltek az általad lelúzerezett srácok, akiknek a legnagyobb bűne minden valószínűleg szerint a nem két méteres magasság volt, de te sem vagy ám egy Grétsy professzor.

Tudod, 'hadd'-nak kell írni azt a fenemód szexis szövegedet, nem pedig 'hagy'-nak.

Mellesleg ezek szerint sablon szöveggel operálsz. Milyen nagyon egyedinek érezheti magát minden nő a kezeid közt, ó ugye?

Képzelem majd, hogy 50 év múlva, kissé megfakult emlékezettel így köszöntöd majd reggel: "Szia! Hagy találjam ki, te is az öregek otthonában laksz."

Igenis 10-esnél van a pont, sajnos.

A magasság, vagyis annak hiánya, minden kérdést eldönt manapság. Ha 180 magas megvagy, akkor csak nagyon elrontani lehet a dolgokat, de 170 alatt lényegében mindegy, hogy mennyire vagy asszertív, ambiciózus, humoros és spontán, mert valamiféle árnyékként fog kísérni a megjelenésedben egy bizonyos elfedhetetlen folt, mint valami egész testet fedő, hosszanti sebhely.

Erről hiába kérdezed meg szemtől szembe a nőket, mert még olyan időket élünk, hogy nem felvállalható az őszinte véleményük, hisz a mainstream érvek mind a belső értékek felsőbbrendűségét hirdetik, szóval nekik is igazodni kell, de kis alkohol hatására megnyílnak és elmondják neked is az igazat.

2015. aug. 18. 17:37
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

A helyesírást nem a részletekbe menő nyelvtan nácizmusra értettem, hanem pl. arra hogy folyamatosan kisbetűkkel kezdik a mondatokat és nem raknak ki semmilyen írásjelet. Az nem tör le egy nőt sem hogy pár dolgot nem vagy rosszul tudsz (mint én ezt, amit most mondtál), de az miért ne lehetne lelombozó sok nőnek, ha valaki nem figyel az alapokra sem? Az.

A nők nem tudják, hogy kb. ugyanúgy próbálkozom a legtöbbnél. Nekem ennyi elég. Csak az eredmények számítanak.

Írhatsz minden nőnek önálló, külön kisregényt, de ha szart sem ér, akkor szart sem ér.

Meg amúgy is, miért kéne mindig máshogy próbálkozni? Ugyanazokat a dolgokat mesélem el magamról, ugyanazokat a sztorikat, ideákat mondom el nekik. Miért? Ez sablon? Nem, nem az, mert én ugyanaz az ember vagyok és ugyanazokról tudok beszélni minden embernek.

Az egyik legjobb barátom még a gimiből, akit már 7 éve ismerek, 165 cm. Régen nagyon vékony, kopasz, pattanásos, bénán öltözködő és visszahúzódó volt. Gimi óta 3-4 év alatt elképesztően kigyúrta magát, lett jó frizurája, jól öltözik és ami a legfontosabb, emellé még magabiztos, önbizalommal teli és kezdeményező.

Arcra nem jóképű ma sem és magasabb sem lett, mégis 5-ször több nővel szexelt eddig az életben, mint én. A magasság nem kifogás az ő példája alapján. Ronda is, alacsony is, de ezen kívül minden másban ott van a toppon, ezekkel kompenzálja ezt a 2 hiányosságát.

Szerintem őszinte a legtöbb nő. Sok volt, aki mondta hogy kifejezetten a magas férfiakat szereti és nyíltan beszél a legtöbb nő a jóképűségről/szépségről/csúnyaságról is. Vagy volt, aki mondta hogy úgy nézek ki szerinte, mint egy Disney-herceg (vele a 2. randin szexeltem aztán). Szóval nem hiszem hogy a nők ezeket ne vállalnák fel. Nyíltan beszélnek ezekről simán azok, akikhez elég közel kerülök hogy amúgy is megnyíljanak minden értelemben.

2015. aug. 18. 18:36
 16/26 anonim ***** válasza:

Rég nevettem ilyen jót :D

A #8-as válaszban leírtad, hogy milyen idióta, ostoba szövegeket írnak a férfiak, meg nem tudnak csajozni.

Te meg ezzel a szöveggel hódítasz:

"Szia! Hagy találjam ki, végzős középiskolás vagy."

Bevallom, pont ezt a szöveget nem próbáltam társkeresőn, de ez is csak egy ostoba sablonszöveg. Semmi több.

Lehet, hogy a "Helló...ismerkedünknél" egy fokkal jobb, de ennyi erővel azt is írhatnám, hogy milyen zenéket szeretsz. Vagy mi a kedvenc színed.

Felfogtam, hogy mit akarsz, de meg kell értened, hogy nem mindegy, hogy ki írja a szöveget. Te a külsőd miatt megkapod a pozitív visszajelzést, de, ha én írom ugyanezt, akkor már nem biztos, hogy visszaírnak. Miket beszélek, senki nem ír vissza, mindegy mit írok. Elolvassa, megnézi az adatlapot, aztán annyi.

Itt a fórumon egyik srác leírta, hogy felregisztrált társkereső oldalra egy jóképű pasi képével. 100 nőnek írta meg ezt a levelet: Abrakadabra. 33 visszaírt.

A #15-öshöz

A nők pontosan tudják, hogy ezzel a szöveggel bepróbálkozol más nőknél is, nem hülyék. Listázod a 18 éves nőket és anélkül, hogy megnéznéd az adatlapjukat megírod nekik a azt a levelet. Pont akkor lehet egyedi és nem sablonlevelet írni, ha átolvasod az adatlapját és nem csak copy-paste-t nyomsz. A nő (elvileg) értékeli, hogy veszed a fáradtságot és átnézed az adatlapját és az alapján írsz neki egyedi levelet.

Társkeresőn pedig mindenhol ott van, hogy 175cm minimum, valószínűleg nem poénból írják ki. A barátodnak pedig szerencséje volt. Én folyton kifogtam a bunkó, flegma, beképzelt, felszínes pitsákat.

Továbbra is ott tartok, hogy manapság társkeresőn nem érdemes ismerkedni, húspiac az egész. Phúj. Élőben szebb és kedvesebb nőket látok, mint társkeresőn és nincs ilyen, hogy nem így néztél ki a képen.

2015. aug. 19. 11:25
 17/26 anonim ***** válasza:

16:

Az eredmények számítanak. Sok szöveget kipróbáltam és erre kaptam a legtöbb pozitív reakciót átlagban. Azóta ezt és ilyeneket használok. (Ha majd ismerkedem nem iskoláskorú lányokkal is, akkor majd kicsit módosítok rajta.)

De komolyan, milyen szöveggel mennék oda egy lányhoz? Ennyi erővel minden szöveg sablonszöveg a világon, mert már valaki mondta őket egyszer.

A lényeg, hogy például azt vettem észre, hogy ez a találgatós kezdőszöveg beválik a valóságban és a neten is, mert ebből már legtöbbször kialakul egy beszélgetés. A sulis nekem azért van, mert éppen az illeszkedik a korosztályhoz, ami érdekel, de bármi más állhatna a "Szia! Hagy találjam ki..." után.

A jóképűség a valóságban is számít nyilván. A nálam is jóképűbbek meg még sikeresebbek. De a jóképűség vagy magasság hiányát akkor mással kell nagyon-nagyon, teljes erőbedobással kompenzálni.

Szerencséje volt 21 éves korára 28 nővel úgy, hogy 18 évesen még szűz volt? Nem szerencse kérdése. Te kigyúrtad magad már elképesztően nagyon? Ő 48 kg volt régen, most meg 76 a 165 centijéhez. Megtaláltad magadnak a legjobban kinéző ruhákat, amik a legjobban állnak neked és azokat hordod? Ő igen. Megtaláltad magadnak a legjobban álló frizurát és arcszőrzetet? Ő ma már elég szőrös, szakállas, régen meg csupasz volt. Az olyanokról, mint hogy mennyire bátran, tökösen, szégyentelenül mer beszélni a lányokkal (ahogy én szerintem soha nem fogok), már nem is beszélek.

Nem kell ott ismerkedned, társkeresőn, ha nem akarsz. Nekem bejött mértékkel és később is megyek még oda. Persze hogy húspiac, hiszen úgy vannak ott listázva a jelöltek, ahogy a valóságban soha. Ha neked a személyes ismerkedés ennyire sokkal jobban bejön a neteshez képest, akkor ismerkedj csak a valóságban, nyilván.

Csak az számítson, hogy neked mi a jó.

2015. aug. 19. 13:26
 18/26 anonim ***** válasza:

Én is sok szöveget kipróbáltam, olvasták őket, és megnézték az adatlapomat. Innentől kezdve nyilvánvaló, hogy nem az üzenet nem tetszett nekik, hanem amit az adatlapon láttak, magyarán a külső.

Volt, hogy egy kicsit ducibb nőnek ezt a sablonszöveget írtam:

"Szia! Szimpatikus vagy, szívesen megismernélek!"

Visszaírt.

Volt, olyan nő, akinek valami fantáziadús levelet küldtem, olyat, amit még soha senki nem írt neki. Visszaírt, hogy milyen jól sikerült levél volt. De többet nem írt.

Szóval, akárhogy is nézem, társkeresőn a külső nyom 95%-ot. Főleg ezért rühellem és ezért buzdítok mindenkit (főleg azokat, akik nem jóképűek) arra, hogy törölje magát onnan és menjen ki az utcára, parkba, boltba, akárhova ismerkedni, mert 100x több esélye van, látja a személyt és ott legalább kap választ is.

Én is kigyúrtam magam és kihoztam magamból a maximumot. Igaz én komoly kapcsolatra hajtottam, nem arra, hogy megdöntsem a nőket. Egyéjszakás kalandnál lehet, de én most rendes kapcsolatról beszélek, mivel a kérdező is arról írt.

Elhiheted, hogy szerencse is kell hozzá. Ha az életben olyan emberekkel hoz össze a sors, akivel nem vagy egy hullámhosszon, akkor nem jártok el sehova, ha bunkókkal, akkor se, ha otthonülősökkel, akkor se. Nem jársz el senkivel, nem ismered meg ismerőseid ismerőseit, akkor jobb híján egyedül tudsz ismerkedni. Ha huszonévesen mondjuk új városba költözöl egyedül, a kollégáid meg mind idősebbek, megint csak egyedül tudsz ismerkedni.

Ha az összes nő kapcsolatban van, akivel meglenne a kölcsönös szimpátia, a szingli nők pedig flegma, bunkó, beképzelt lehúzós pitsák, akkor megint csak így jártál.

Egyébként pedig szerintem nem csak az eredmény számít. Számít a hozzáállás és a tanulság is. Ha én elkezdek puskával lövöldözni, hiába mondom, hogy nem lőttem le senkit, attól még bevisznek.

2015. aug. 19. 22:39
 19/26 anonim ***** válasza:

Én is kb úgy jártam, mint #18

Qrvajó leveleket írtam, humorral, szarkazmussal, egyéniséggel. Nem pörgettem túl, csak kulturált, informatív és vagány leveleket fogalmaztam meg jó helyesírással, központozással.

Mindenkinek egyedit, az adatlapján látottak alapján.

A legdühítőbb a folytonos válasznélküliség volt. Ha kapok 100 nemet, legalább tudom, hogy eljutott egy emberi lényhez amit kiadtam magamból és nem a puszta éternek alkottam.

De nem, csak a jelzés volt ott a levél mellett, hogy olvasott/törölt.

Na az dühítő volt, hogy egy ilyen lelketlen kis senki törölt, mikor nem azt érdemeltem.

Idővel én is átszoktam a sablonra és droidosítottak. Sokkal több sikert nem hozott, de a nagy számok alapján mégis volt pár válasz. Nem akarok hazudni, de kb 3-4/200.

Én azt nem bocsájtottam meg anno a rendszernek, hogy az őszinte lényem helyett az a droid kellett neki, amit a nők úgy szidnak, ezért végleg lejöttem a netes társkeresőkről.

Eszméletlen hatással volt rám, jelentősen nőtt az önbecsülésem és sokkal jobb arcnak tűntem utána.

Mindennek már lassan 8 éve, de mégis egy olyan jó döntés volt, aminek a mai napig van rám hatása.

Erősen gyanítom, hogy #10 és én is jobban írunk nálad, de nem kétlem, hogy sokkal jobb volt nálad a lányok válaszolási hajlandósága. Ennek oka pedig egyedül a képekben/magasságban van, semmi másban.

Komolyan próbáljátok ki a barátnőddel, hogy ugyanazt az adatlapot kitöltve, ugyanezen leveleket küldve, de <=170-es magassággal regisztrálva milyen sikereid lesznek.

2015. aug. 20. 00:58
 20/26 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam a fent említett ismerkedős levelet, korrigálva a helyesírási hibát benne. Ugyanúgy megnézték az adatlapom és egy nő még vissza is írt XD

Sírok :D

Annyira felesleges az adatlapot nézegetni és egyedi üzenetet írni, úgyis a külső dönt, hogy visszaír-e. Bár ez a való életben is így van, az első benyomás, a külső dönti el, hogy meg akarjuk-e ismerni a másikat.

Aki kép nélkül akar ismerkedni, az pedig ne társkeresőzzön, inkább fórumon próbálkozzon.

2015. aug. 20. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!