Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Netes társkeresőn miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresőn miért nem lehet találni normális pasit?

Figyelt kérdés
Nincsenek óriási elvárasaim a külsővel kapcsolatban, de persze mint mindenkinek nekem is vannak igényeim. Eddig csak olyan férfiakkal beszéltem ott, akik nem is voltak szimpatikusak, de akivel találkoztam is az is nagy csalódás volt, mert egyáltalán nem volt olyan kedves, mint amilyennek a neten mutatta magát. Nem is tudom mit csinálhatnék. Bulizni nem szeretek járni, mivel nem nagyvárosban lakom így pl. a konditerem is ki van zárva. L/24
2015. aug. 16. 21:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Bocs #20, de éppen azt igazoltad, amit mi mondtunk korábban.

Nem a duma, az egyediség számít a nőnek, hanem a képek, kizárólag.

Nem írtad, hogy beírtál-e <=170-es magasságot.

2015. aug. 20. 14:15
 22/26 anonim ***** válasza:

Én nem az 56%-os magas jóképű vagyok, hanem a 67%-os alacsony átlagos arcú. Igen ott van az 170cm, egyébként annyit írt vissza, hogy nem találtam el. Szóval, attól, hogy egy nő visszaír, abból még nem lesz randi.

Tudom, hogy a képes elméletet igazoltam, ehhez igazából nem is kell többet hozzáfűzni. Lehet kísérletezni, próbálkozni, így, vagy úgy, de a végeredmény mindig ugyanaz lesz.

2015. aug. 20. 20:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Bocs, még új vagyok itt és ez az (ál)névtelenség kikészít. Mintha mindenki Guy Fawkes maszkban próbálná inzultálni a másikat...
2015. aug. 20. 21:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem is ez a problémám a netes társkeresővel csak én 40F vagyok, ez meg korban sok kettőnk között a számok alapán.
2015. szept. 7. 00:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint a netes társkereséssel az a nagy gond hogy mindenki aki felregisztrál csupán "húspiacnak" tekinti az ott lévő embereket nemre való tekintet nélkül. A legolcsóbban megkapni a legjobbat elv. A többieknek esélyük sincs, legfeljebb átverik.

Szóval bármi is alakul ott ki, akár levelezés, akár randi vagy kapcsolat folytán igenis nem különbözik bármi más ismerkedéstől. És azért jó volna ha mindenki magához hasonló kinézetű párt válogatna akkor mindenki társra találna és boldog lenne mindenki.

2015. szept. 7. 01:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát ettől a sok írástól nem lettem okosabb. Én normális vagyok csak csúnya. Bármit írhatok soha nem válaszolnak.
2015. szept. 7. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!