Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn miért nem lehet találni normális pasit?
Bocs #20, de éppen azt igazoltad, amit mi mondtunk korábban.
Nem a duma, az egyediség számít a nőnek, hanem a képek, kizárólag.
Nem írtad, hogy beírtál-e <=170-es magasságot.
Én nem az 56%-os magas jóképű vagyok, hanem a 67%-os alacsony átlagos arcú. Igen ott van az 170cm, egyébként annyit írt vissza, hogy nem találtam el. Szóval, attól, hogy egy nő visszaír, abból még nem lesz randi.
Tudom, hogy a képes elméletet igazoltam, ehhez igazából nem is kell többet hozzáfűzni. Lehet kísérletezni, próbálkozni, így, vagy úgy, de a végeredmény mindig ugyanaz lesz.
Véleményem szerint a netes társkereséssel az a nagy gond hogy mindenki aki felregisztrál csupán "húspiacnak" tekinti az ott lévő embereket nemre való tekintet nélkül. A legolcsóbban megkapni a legjobbat elv. A többieknek esélyük sincs, legfeljebb átverik.
Szóval bármi is alakul ott ki, akár levelezés, akár randi vagy kapcsolat folytán igenis nem különbözik bármi más ismerkedéstől. És azért jó volna ha mindenki magához hasonló kinézetű párt válogatna akkor mindenki társra találna és boldog lenne mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!