Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn lehet normális férfiakat találni?
Biztos nagyobb eséllyel lehet, mint normális nőt. Persze amelyik nő olyan hogy "nemkell az Ordas, Turbó-ment akarok", az csúnyán csalódni fog a társkeresőkön is.
Amúgyse pártolom a társkeresőket, görcsös, erőltetett, és leginkább pénzlehúzás az egész.
Társkeresőn amúgy marhára lesz rjátok, hogy a férfi mit ír magáról, meg üzenetbe, csak a fotókat nézitek. Egy szőkeherceg modellfiú "Szia mizu?" üzenetétől 3 deci nedvesség van egyből a bugyitokban, de egy átlagos, normális srác üzenetere rá se bagóztok még akkor sem, ha a dumája stand-up comedyt megszégyenítő.
Ezért is felesleges próbálkozni társkeresőn, csomó csaj úgy is csak egót növelni van fent, hogy őt még mindig mennyi férfi kívánja. Nem vicc, csaj ismerősöm is így vígasztalta magát szakítás után, és marhára nem akart még összejönni senkivel, csak élvezte a napi x bejövő üzenetet.
24/F
"Egy szőkeherceg modellfiú "Szia mizu?" üzenetétől 3 deci nedvesség van egyből a bugyitokban, de egy átlagos, normális srác üzenetere rá se bagóztok még akkor sem, ha a dumája stand-up comedyt megszégyenítő. "
Te nagyon el vagy tévedve. Én pl üzenettől sose nedvesedtem be, ahhoz nekem kell fizikai érintkezés. Meg amúgy is, simán lehet, hogy nem saját kép (láttam profilt én már Bieber-képpel)....
Amit az utolsó részben írtál: Ilyet én is ismerek, a férjével azon versenyeztek, kinek nézik meg többen a profilját, stb. Na az gáz.
Amúgy ha elsőre egy oldalhosszúságnyi levelet kapok, nem olvasom el, mivel elég esélyes, hogy az egy sablon-szöveg, amit mindenkinek ugyanúgy elküld...
És nem csak a képet nézzük. Engem pl rohadtul irritál, ha semmi nincs kitöltve, 1 qrva sort nem ír magáról, meg semmi, csak feszít a képeken. Na abból nem kérek. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Igaz, társkeresőn még a büdös életben nem beszéltem lányokkal, de más oldalakon igen. Érdekes módon addig nem volt gond, amíg nem látták a fizimiskámat. Miután viszont küldtem nekik képet, elfelejtettek válaszolni.
Szóval... Gondolom nem estem bele a három általánosító típusba, mert beszélgetett velem, mégis lekoptatott.... miért? Hozzáteszem, nem vagyok ronda és nem szexkapcsolatot keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!