Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn lehet normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn lehet normális férfiakat találni?

Figyelt kérdés
Eddig három típussal találkoztam: 1) a szexmániás, 2) a kétségbeesett önsajnáltató, aki csak panaszkodni tud, 3) aki most szakított a barátnőjével, és lelki szemetesládát keres. Nem mondom, biztos nem minden férfi ilyen a társkeresőkön, de én csak ilyenekkel találkoztam. Nektek milyen tapasztalataitok vannak ilyen téren?

2015. aug. 24. 16:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Az mi az a "Höeeöee"? :DDD
2015. aug. 24. 19:25
 22/33 anonim ***** válasza:
Az arra utal,hogy debil :)
2015. aug. 24. 19:27
 23/33 anonim ***** válasza:
63%
Különben megfigyelhető az életben is akár, hogy ha én elmennék valami szórakozó helyre és megállnék magamnak egy sarokban, mint egy szobor, akkor egy nő se jönne oda, hozzám, hogy Mi van velem? Miért nem bulizok? Mi a gond?. Azt gondolnák, hogy "hülye kuka gyerek, minek jött ide ,elrontja a hangulatot". Viszont ha ugyanúgy állna a sarokban egy jóképű, jó kiállású férfi, lemerem fogadni, hogy 10 perc nem telne bele, és mennének a csajok, hogy Miért nem jössz táncolni? Mi a baj? Hogy ez így a nyakamat teszem rá!
2015. aug. 24. 19:35
 24/33 anonim ***** válasza:
*Hogy ez így van.
2015. aug. 24. 19:36
 25/33 anonim ***** válasza:
Jelen
2015. aug. 24. 19:41
 26/33 anonim ***** válasza:
62%

20:

Az olyan levelek általában kép nélküliektől jönnek, úgyhogy ez se jött össze :D

16. voltam.

2015. aug. 24. 20:14
 27/33 anonim ***** válasza:
Persze! Biztos, hogy képpel együtt mentek, úgy hogy ez is bejött :D
2015. aug. 24. 20:18
 28/33 anonim ***** válasza:
Kép nélkülieknek ugyanúgy nem válaszoltok, mert megvan az esélye, hogy nem 10/10-es álompasi ;)
2015. aug. 24. 20:20
 29/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, én az általad említett egyik kategóriába sem tartozom, de mert nem mutatok fel anyagi javakat (autó, pénz, karrierre utalás stb), hiába nézek ki jobban az átlagnál.

Felvállalom hogy vak vagyok, leveleimre válasz sem érkezik soha.

2015. aug. 24. 20:51
 30/33 anonim ***** válasza:
29: Ha vak vagy, akkor hogyan írsz ide?
2015. aug. 24. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!