Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Csípitek az ilyen nőket, akiknek konkrét elvárása van a férfi felé a társkeresőkön?
,,Keresem, várom a párom, talán épp Te leszel az? :)
"Néha csak azért kell egyedül lennünk, hogy hiányozzon számunkra valaki, és ismét szerelmesek lehessünk."
Humort kedvelő, nyitott, barátságos 43 éves nő vagyok, két kisebb gyermek ( hat és nyolc éves ) édesanyja. Szexualitást, érzékiséget igénylő, kíváncsi, érdeklődő, házias vagyok, de nem otthonülő kizárólag is egyben, szeretek mindenféle programokat kitalálni és részt venni bennük, leginkább rock zenét vagy igényesebb pop zenét hallgatok és filmekben a krimiket, történelmi filmeket és zenés filmeket nézem. Maximálisan nyitott, barátságos, humoros (bőbeszédű), őszinte és normális, komolyabb gondolkodású, jómódú, szexet kedvelő koromhoz illő 30-as férfit, azaz téged kereslek, ha magadra ismersz és szimpatikusnak találsz ennyiből is. Keresem, várom a párom, és bízom, hogy megtalálom Benned. :)
"jómódú " :D szerintem ennyi elég a többi nem szempont csak dísznek van....e köré építi az egészet,hisz gyerekkel akar leélni valakit
kerüld el az ilyen nőket,mézes mázos szövegek,de csak átverés lehúzás,leélés az egész
manipuláció :D
Én ebben nemigen látok konkrét elvárást, saját magadról írtál néhány általánosságot (semmi konkrétumot, nincs egy filmcím, egy állásfoglalás, egy programtípus, az, hogy milyen személyiségű emberrel érzed jól magad, milyen a mentalitásod), a férfitól pedig azt várod, legyen normális, komoly és őszinte, amit még azok is magukra illőnek találnak, akik nem is azok. A "jómódú"-t pedig kifejthetnéd kicsit bővebben, azt jelenti, szeretnéd, hogy legyen munkája, és el tudja magát tartani, vagy legyen elég magas keresete ahhoz, hogy évente tudja állni a ráeső részt néhány külföldi nyaralásból, esetleg te akarod eltartatni magad, vagy a gyerekeidet is vele akarod eltartatni.. Ráadásul korodhoz illő harmincas férfit keresel, ami elég nagy ellentmondás, hiszen te lassan a negyvenes éveid közepén jársz. A korodhoz illő az +/- néhány évet jelent, nem pedig fiatal, pénzes, szexmániás pasit.
Ebből a leírásból igaza van annak, aki arra következtet, nem ismered eléggé önmagad (az érdeklődési kör nem azonos a személyiséggel), és emiatt nem tudod meghatározni azt sem, akire szükséged lenne.
kerüld el az ilyen nőt
de ez egyértelmű
eltartatni akarja magát
azért kell a magas fizetés,az övénél magasabb
mert éhesek a gyerekek!! :DDD
a férje meg valószínű lelépett mint a pisztoly golyó,és itt bele kéne gondolni hogy valószínű nem ok nélkül.......
az ilyeneknek sose hidd el amit írnak,érzésekről stb.
ezeknek mind1 kivel vannak,csak pénze legyen
nem is válogathatnának máshogy :D
ilyenkor vagyok hálás hogy mér társkereső közelébe sem kellet soha mennem,és messze vagyok a 30tól
de ezeket ki lehet szűrni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!