Miért van sokkal több szép nő a társkeresőkön, mint
ahány jóképű férfi?
Figyelt kérdés
A társkeresőn lévő nők zöme egészen csinos, de minimum "vállalható". A férfi felhozatal viszont elég siralmas. Dekoratív nőként ritka, hogy olyan ír rám, aki képek alapján tetszik is (pedig egyáltalán nincsenek extrém elvárásaim). Nem kell azzal jönni, hogy "mert beképzelt, felszínes pi.csa vagy", mivel kapcsolatfelvételről beszélünk, ahol még nem ismerjük a másikat, csak a képeit látjuk.
Tehát, a kérdésem tulajdonképpen, hogy tényleg sokkal több jó nő van-e a társkeresőkön, mint ahány jó "pasi", vagy a jóképű férfiak nem kezdeményeznek ezeken az oldalakon, hanem ők várják a nők leveleit?
A nők imádják ha rengetegen kujcsorognak utánuk nyaliznak nekik írogatnak nekik dícsérik őket, ez a sok szép nő legtöbb esetben dísznek van fent, és hogy növelje az egoját.
2015. márc. 8. 18:55
2/15 A kérdező kommentje:
Na, erre pl még sosem gondoltam.
2015. márc. 8. 18:56
3/15 anonim válasza:
Ezeken az oldalakon, többnyire az oldal szerkesztői által felrakott kamu profilok is vannak. Csak gondolj bele, ha egy oldal azt hirdeti magáról, hogy fél óránként van új női tagja, akkor azt hogy hozza össze? főleg, hogy ha megnézed a regisztrációs idejüket akkor teljesen szabályos időnként vannak fent, na meg egyszer megcsinálják a profilt aztán meg nem foglalkoznak vele...
4/15 anonim válasza:
én nem tartom magam rossz pasinak és elvárom, hogy írjanak ha már tetszikeltem a a profilját. Most fog jönni az a kérdés, hogy kinek illik először kezdeményezni? Azthiszem a tetszikelés épp elég kezdeményező. De még írjak is rá... :D
5/15 A kérdező kommentje:
A "tetszik"-elés szerintem is megfelel első lépésnek. Én mondjuk fizetős oldalon vagyok fent, ott nem hiszem, hogy vannak kamu profilok (bár ki tudja...).
2015. márc. 8. 19:02
6/15 anonim válasza:
A társkeresőkön általában olyan férfiak próbálkoznak, akik személyesen nem tudnak nővel kapcsolatot kialakítani, gondolják, hogy társkeresőn hátha sikerül. Csakhogy ott sem sikerül, mert ott is ugyan olyan nők vannak, azaz csak a külsőt nézik.
2015. márc. 8. 19:06
7/15 anonim válasza:
Azt se felejtsd el, hogy a jóképű palik az életben is be tudnak csajozni. Egy szép nő, ha nem mer kezdeményezni, és nem jár el sehova, akkor meg van lőve.
2015. márc. 8. 19:08
8/15 A kérdező kommentje:
Én pl nem csak a külsőt nézem. Személyesen próbálkozott már nem egy olyan férfi, aki nagyon is tetszett fizikailag, de belsőre egy nulla volt, úgyhogy nem is álltam le vele. Viszont tény, hogy lehet bármilyen értékes ember belsőre, ha külsőre nem tartom vonzónak. Nem leszek álszent és kimondom, hogy számít a külső. Nyilván te sem írsz rá egy számodra rusnya nőre :)
2015. márc. 8. 19:09
9/15 anonim válasza:
Szerencsére tényleg elég kevesen vagyunk! :D
2015. márc. 8. 19:10
10/15 anonim válasza:
Én se írok rá egy számomra rusnya nőre, még azok is elküldenek a p.csába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!