Miért van sokkal több szép nő a társkeresőkön, mint ahány jóképű férfi?
A társkeresőn lévő nők zöme egészen csinos, de minimum "vállalható". A férfi felhozatal viszont elég siralmas. Dekoratív nőként ritka, hogy olyan ír rám, aki képek alapján tetszik is (pedig egyáltalán nincsenek extrém elvárásaim). Nem kell azzal jönni, hogy "mert beképzelt, felszínes pi.csa vagy", mivel kapcsolatfelvételről beszélünk, ahol még nem ismerjük a másikat, csak a képeit látjuk.
Tehát, a kérdésem tulajdonképpen, hogy tényleg sokkal több jó nő van-e a társkeresőkön, mint ahány jó "pasi", vagy a jóképű férfiak nem kezdeményeznek ezeken az oldalakon, hanem ők várják a nők leveleit?
Én ráírtam társkeresőn olyanra is kíváncsiságból,aki nem igazán tetszett,ami nagyon ritka nálam amúgy is.Nos vagy ugyanúgy nem írt vissza mint a többi,vagy elküldött a jó bús ...-ba hogy hogyan képzelem egyáltalán azt,hogy rá merek írni kb...
A kérdéssel kapcsolatban konkrétan pedig,de bizony felszínes vagy nagyon,de tedd azt,ha szerinted így jó.Később még meg fogod bánni,majd meglátod. :)
Egyáltalán nincsen több szép nő,mint helyes férfi,csak a nők például sminkkel és pushuppal sok dolgot el tudnak fedni vagy ki tudnak emelni.
A másik,hogy a nők számára a férfiak felső 5-10%-a jóképű.Míg a férfiak minimum 40-50%-át a nőknek szépnek gondolják,de van aki sokkal többet is,pl. jómagam is a nők 80%-ában meg tudom látni a szépséget kívülről.A belső az most más kérdés,mert mondjuk számomra inkább az a fontos.Nem érdekel,hogy nem egy világ szépe modell,de lehessen vele értelmesen beszélgetni,igényes legyen magára,ápolt,tiszta ruhák legyenek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!