Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőkön vannak normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkön vannak normális férfiak?

Figyelt kérdés
Mert nekem eddig senki nem volt szimpatikus, azok közül akivel beszéltem. De nem csak a külső miatt mert sok emberről, nem is láttam kepet. Már a beszélgetésnél kijöttek a problémak. Regen a chaten jobban lehetett ismerkedni. Milyen oldalak vannak ahol normális férfiak vannak?
2015. aug. 17. 08:19
1 2
 1/13 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Nincs normális férfiak gyűjtőhelye, mint ahogy nőké sincs. Meg amúgy is elég szubjektív a normális fogalma. Nem tudom mire van igényed, hány éves vagy stb.. 27/F
2015. aug. 17. 08:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Definiáld: "Normális"
2015. aug. 17. 08:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Számomra a normális férfi igényes, ápolt, ne dohanyozon, a piat se vigye túlzasba. Társkeresőn pl. ellehet vele beszélgetni. Nem nyavog arról hogy ő mennyire szerencsétlen, meg szexpartnert keres. De úgy tapasztalom, hogy csak ilyenek vannak fent.
2015. aug. 17. 08:30
 4/13 anonim ***** válasza:
41%

Mint ahogy kevés normális nő is.

Aki nem csak a foglalkozásomat firtatja az első pár kérdés alkalmával, nem a volt kapcsolataim iránt érdeklődik, és nem egyszerre még vagy 30 férfival beszélget...

És nem csak az idei nyaralását akarja finanszíroztatni valakivel.

2015. aug. 17. 08:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. aug. 17. 08:43
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Fenn vagyok társkeresőn, igényes vagyok, ápolt, nem dohányzom, nem iszom alkoholt. A nőknek normális, egyedi levelet írok, de egyik sem ír vissza.
2015. aug. 17. 09:00
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

Annak tartom magam.

Fél évig voltam fent társkeresőn, az idő alatt a lányok harmada visszaírt, akiknek írtam, abból randiztam személyesen kb. 12 lánnyal, abból csókolóztam 8-cal, abból lefeküdtem 3-mal és most 1 a barátnőm közülük.

2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott, átlagos alkatú vagyok.

Azt hiszem tudom, hogyan kell felkelteni a nők érdeklődését magam iránt, hogyan kell beszélgetni, viccelődni, magabiztosnak, önbizalommal telinek lenni és jó dumásnak és tudom hogyan kell kezdeményezőnek lenni (pl. hogy ne hónapokig beszélgessünk, hanem minél hamarabb randizzunk személyesen).

A legtanulságosabb: A barátnőm mielőtt ő is törölte magát, megnéztünk sokat közösen, hogy milyen üzeneteket kapott azon az oldalon. 19 éves létére a férfiak fele, aki írt neki 40 felett volt, de amiket írok az korosztálytól függetlenül a legtöbbre igaz:

A legtöbb férfi nagyon idióta, ostoba, bugyuta szövegeket nyomott, mint amiket a buta vígjátékokban a lúzer karakter szokott bárokban vagy bulikban. Ment még állandóan részükről a szmájlizás, a bókolás, elég soktól a szexuális utalások is. Nem figyeltek a helyesírásra egyáltalán.

Vagy a másik véglet aki olyanokat írt, hogy "Szeretnélek megismerni, mert tetszel a profilod alapján."... - Tehát elég unalmasan és túl közvetlenül fejezte ki a vágyát és még később is csak unalmas sablonszövegek repkedtek a részéről.

A legtöbb férfi nagyon nem tudja hogy kell csajozni, még neten sem, ahol pedig aztán ezerszer könnyebb, mint a valóságban.

2015. aug. 17. 09:08
 8/13 anonim ***** válasza:
41%
Na, kérdező! Linkeld a profilod priviben! Beszélgessünk akkor társkeresőn picit! Mert az egy dolog, hogy megfelelek a fent írt elvárásoknak, de mostmár kíváncsi is vagyok, hogy tőled mit lehet elvárni! :) várom az adatlapod priviben, és majd írok ;)
2015. aug. 17. 09:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Vannak normális férfiak. Én is voltam fenn, normálisnak is tartom magam, akkor is annak tartottam. Én is azt tapasztaltam, hogy a nők nemigen írnak vissza, pedig én is mindenkinek személyre szóló levelet írtam (nem pedig ctrl+c, ctrl+v sablonlevelet). Az is igaz, hogy nem írtam sok lánynak. Ha valaki szimpatikus volt, akkor annak írtam. Nekem az valahogy nem fért bele, hogy napi 10-20 levelet szélnek eresszek, vagy olyanoknak írjak, akik nagyon messze laknak tőlem, stb. Rondának nem tartom magam, azt azért észrevettem, hogy sok lánynak tetszettem - a köznapi életben.
2015. aug. 17. 11:30
 10/13 anonim ***** válasza:

"2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott" -> ezzel kelted fel a nők érdeklődését, emiatt könnyű csajoznod, nem a csodás szöveged miatt.

Nagyon szépen leírod, hogy mit ne, hogyan ne, de mi lenne, ha azt is leírnád, hogy mit írjon akkor a férfi. Írj példákat akkor, hadd okuljon mindenki.

Vagy ha gondolod regisztrálj fel 170cm átlagos arcú férfiként, aztán megnézzük, mennyit érnek a csajozós szövegeid.

Neten könnyebb csajozni...ne röhögtess. Fenn voltam 2 évig társkeresőn, alig írtak vissza a nők. Most megint felmentem, a helyzet változatlan. Buszon leszólítok egy nőt, kicsit beszélgetek vele, aztán megvan a száma.

2015. aug. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!