Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális hogy az ilyen férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy az ilyen férfiak eleve nem tetszenek?

Figyelt kérdés
Nem tetszik aki ismerkedésnél így viselkedik: aki már leírja hogy nem akar egy nőre sokat költeni, aki még csak arra sem képes hogy egy nő miatt utazzon akár kocsival vagy tömegközlekedési eszközzel az első randira.
2015. aug. 17. 07:13
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Normális, hogy nem tettszik. De legalább az első randi előtt elmondja, és nem pocsékolsz rá időt, energiát.

Ilyenek miatt még egy normális göncöt sem érdemes felvenni, tipikus, ki, ha én nem felfogású önző, beképzelt pasi.

Nem férfi, az más kategória. Csak pasi.

2015. aug. 17. 07:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen ember mit szeretne adni egy kapcsolatban? Mindent a másik csináljon?

Az ilyen szokta eljátszani, hogy ha egy termékért neki le kell utazni Pestről Miskolcra, és hát az benzinköltség, az "lejön" az árból.

Na most ha én lennék a Miskolci, és őméltósága Mosonmagyaróvárról jön, akkor én tartozom neki, hogy méltóztatott eljönni?! Ilyenkor az a magyarázatuk, hogy én akarom eladni a terméket... Mi vaaan?! :)

Mindkettőnek fontos kell legyen a kapcsolat. Persze, hogy nem tetszik az ilyen. :)

2015. aug. 17. 07:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem egy pasi azt írta ennyit én is megtehetnék érte már mint hogy első randin én utazzak érte.
2015. aug. 17. 07:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen romantikus csávó... :D
2015. aug. 17. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen titokban egy homár és tudat alatt nem is akar magának nőt szerezni, azért ír ilyeneket.
2015. aug. 17. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Lusta anyuci pici fia az ilyen. Ismerek hasonlót, szegény anyukáját sajnálom, mennyit szenved vele.
2015. aug. 17. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez is azt bizonyítja, hogy a nők a pénzért vannak oda. De nem értem azt a pasit, akinek nincs elég keresete, miért akar utazgatni, amikor a benzin, utazás a legdrágább dolog ma a világon...
2015. aug. 17. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!