Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, társkeresőkön vannak normális fiúk?
A kérdés elsőre megtévesztő lehet. Fiú vagyok, és próbálom megállapítani, hogy mekkora konkurenciával kell szembenéznem, ha ilyesmire adom a fejem. Tegyük fel, hogy fővárosi vagyok, az ottani forgalom érdekel leginkább.
Egy csinosabb leányzó ugyebár napi 10-60 levelet is kaphat. Kérdés, hogy ebből mennyi az értékelhető, amit értelmes ember ír komoly szándékkal, rendesen megfogalmazva, hibátlan helyesírással, amire válaszolnátok is. Előfordul ez napi szinten akár egy nap többször is? Vagy akár hónapokig is csak a "szemét" jön? (Szemét: szexuális ajánlatok, túlkorosak, bunkók, analfabéták, azonos neműek stb.)
Ha erről tudnátok egy kis tájékoztatást adni, azt megköszönném. A 20 és 30 éves közötti korosztály érdekel.
Én fiú vagyok, most regeltem nemrég, mert véget ért egy komoly kapcsolatom, és ötletem sincs, hogy hol ismerkedjek (dolgozom, bulikba már nemigen járok, stb - szóval a szokásos problémák)
Nem tudom, milyen konkurenciánk van, azt viszont már megállapítottam, hogy akármilyen hosszú, normális, érdeklődő, kedves (további pozitív jelzők tetszés szerint behelyettesíthetőek) levelet írsz, annyit sem írnak vissza, hogy "bocs, de mást keresek, szia"
Sokszor az az érzésem, hogy nem is akarnak valójában találkozni vagy levelezni, csak nézelődnek. De cáfoljatok meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!