Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőkön mennyi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön mennyi lehet a normális és a kissé defektes nők aránya?

Figyelt kérdés
Főleg ott próbálkozok mert a való életben kissé félénk vagyok, meg időm nincs rá. Van képcsere, sok beszélgetés pár napon keresztül. Tehát hurrá és happy minden. Majd fixálunk egy találkát, hogy hol és mikor legyen az. Aztán rákérdezek még egy s más dologra pár napra a randi előtt, aztán már legtöbbször nincs válasz. Rosszabb az, ha elmegyek randira és a csaj meg sehol. Mert eddig 8 randim volt 3 év alatt, és 6 szor el sem jöttek, egy is csak eljött de valami ürüggyel el is ment. Csak 1 jött így össze, vele sokáig együtt is voltam, 2 évig. i lehet az oka?
2014. febr. 5. 13:10
1 2
 1/12 Noydra ***** válasza:
71%

Szerintem 5-95% a defektesek javára.

Normális csajnak szerintem nincs szüksége rá.

2014. febr. 5. 13:18
 2/12 A kérdező kommentje:
A legjobb mikor tökre egy hullámhosszon vagyunk, teljesen jól elbeszélgettünk napokon keresztül, soha egy rossz szó sem volt, aztán hirtelen már nem írnak vissza soha többé. Pedig egy kommentet megérne tőlük, hogy bocsi de már nem érzed benned azt, akit keresek, bocsi, de már senkivel sem akarok ismerkedni, bocsi de már összejöttem mással vagy bármi indokot leírhatna. De egy szóra sem képesek már. Ezért nem értem ezt.
2014. febr. 5. 13:25
 3/12 Noydra ***** válasza:
Mert nincs értelme :)
2014. febr. 5. 13:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Ismerős kifejezés a kamureg?

A netes, adatlap alapján válogatós társkeresők ideje lejárt, ahogy a tündéké is.

Kizárólag olyan társkeresőre regisztrálnék, ahol szervezett randikkal segítik az egyedülállókat, mindenféle, tetszés szerint választott programmal (kirándulás, kerékpár, társasjáték...stb.). Ott nem kell csalódott arccal az órát bámulva a randihelyszínen egyedül toporogni. Evvan.

2014. febr. 5. 13:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez a kamureg azt jelenti, hogy csak passzióból, egonövelés, időelütés céljából vannak ott sokan? Mert ezt én is látom, tapasztalom. De ezeket az eltűnéseket mesteri szintre emelték.
2014. febr. 5. 13:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Sajna úgy van, ahogy írod.

Egónövelés, unatkozás, aztán fel lehet szívódni a ködben. Szerintem felejtős.

2014. febr. 5. 13:47
 7/12 anonim válasza:

20%normális

80%defeltes

2014. febr. 5. 14:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy normalis lany az valo eletben is konnyeden talal partnert. Ezert a tarskereson ppm-be kell merni szerintem a rendes lanyok szamat. Egyszerubben fogalmazva, elvetve talalsz csak normalisat, pl 1 a 10000bol.
2014. febr. 5. 14:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de akivel ismerkedtem is és 30 körüli nő volt, azok is ott leírták, hogy van diploma minden, munkahely, de minden nap buliznak még és sokat iszogatnak. Persze lehet, de nem biztos, hogy jó ha egy 30 éves és viszonylag komolynak? számító nő, még mindig buliból buliba esik és még mindig nem akar stabil kapcsolatot, meg azon filózik, hogy van szőrös-e a pasi melle (igen, sok volt aki ilyenkor idősen is ezt kérdezte tőlem)van-e 100+-os baráti köre a pasinak, aki vele lesz, van-e saját lakás stb. Nem tudom, de nekem 3 év társkereső után nagyon rossz a tapasztalatom.
2014. febr. 5. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
99% defektes, 1% normális (pasiknál is). Aki nem defektes, az boldogan él párkapcsolatban és ha épp nincs kapcsolata, akkor sincs rászorulva, hogy mindenáron találjon valakit, elégedett az életével akkor is, ha éppen egyedül van, de nem zárkózik el a lehetőségektől, amik váratlanul jönnek. Éppen ezért a "normálisak" nincsenek fenn a társkeresőkön, nem járnak bulizni sem, hanem a "való élet" nevű izében lehet őket megtalálni: munkahelyen, valamilyen hobbi kapcsán, stb.
2014. febr. 5. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!