Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A netes társkeresőkön a lányok egy része (nem tudom persze, hogy mennyi) miért támaszt irreális követeléseket a pasikkal szemben?
Mondom en, hogy valami baj van Veled: akkor leirom maskent
ne ismerkedo oldalakon probalj meg kapcsolatokra szert tenni, az az esetek nagy reszeben egy nagy kamu ... komolytalan es otthon unatkozo emberek elfoglaltsaga
en arra probaltalak ravezetni, hogy a normal eletben megismersz valakit ... mondjuk egy kirandulo helyen, sportolas kozben - avagy sportrendezvenyen, de akarmilyen rendezvenyen ... erted? ... megismerkedsz mint minden normalis ember es ha valakivel mar jol is erzed magad, nincsenek hulye kerdesek es elvarasok, egyszeruen csak szeretnel vele ujra es ujra talalkozni, akkor lehetne az ismerkedest elterelni kapcsolatosdi iranyba
Te ilyen nagyon modern es trendinek gondolod, hogy nyomsz egy enter gombot es lesz egy tokeletes csajod, de ne remenykedj
Amugy pedig ebben a mondatodban van a kutya elasva: "Élőben nem ismerkedem, nincs időm"
Szoval ne csodalkozz!
aztakúúúvaa, ilyen tényleg van? :DDDDD
hát nem tom, ez azért tényleg nem normális. :)))
én sose kérnék Tőled ilyen Faxságokat :) Mondjuk én nem is neten ismerkedem :)
miért kell ott ülni 5ig?
van pár tanár ismerősöm és azért ez nem általános jelenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!